Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.
GEBAK EN CAKE-MIXEN
Bezig met laden...
ALL-IN MIX VOOR ROYAL ICING 450G
Omschrijving
Met deze mix kan je in een handomdraai royal icing maken. Wil je een kleurtje geven aan jouw royal icing? Geen probleem. Gebruik hiervoor de kleurstoffen of colorgels
Royal icing kan je gebruiken om jouw koekjes, muffins, cupcakes en ander gebak zelfs heel fijn te decoreren. Je giet het royal icing mengsel simpelweg in een spuitzak met een fijn spuitmondje en... decoreren maar!
Recept:
- 450 gram royal icing mix
- 50 ml water
Beide ingrediënten met de vlindergarde gedurende 5 minuten in de keukenrobot mengen, randen bijschrapen met een spatel en nogmaals 2 minuten mengen. Facultatief kan er kleurstof toegevoegd worden aan het water. Deze massa kan in een spuitzakje gedaan worden om gebak te versieren. Tevens kan door toevoeging van extra water de massa vloeibaarder gemaakt worden en met een borstel aangebracht worden op koekjes. Wanneer de massa klaar is bij voorkeur een vochtige keukendoek over de kom doen om uitdroging te voorkomen.
ALL IN MIX VOOR MERINGUE 500G
Omschrijving
Met deze kant-en-klare mix maak je makkelijk heerlijke meringues! De mix is klaar voor gebruik. Je hoeft enkel kokend water toe te voegen aan de mix. Zo eenvoudig is het!
Ideaal voor het maken van meringues, schuimpjes, pavlova, …
Dosering voor ± 22 stuks - diameter 7cm:
250g all-in mix meringue en 125ml kokend water.
Werkwijze:
De kom van de planeetmenger ontvetten met azijn en naspoelen met water (niet meer uitdrogen), kokend water in de kom doen en de mix toevoegen en stevig laten opkloppen gedurende minimaal 10 minuten zonder stil te zetten. Meringue kan nadien gebruikt worden voor het versieren van taarten of meringue koekjes. Voor koekjes best gedurende minimaal 4 uur in de oven laten drogen op een temperatuur van 100°C en een lepel tussen de deur steken zodat het vocht eruit kan.
BROWNIES 500GR
Bevat : suiker, TARWEbloem, palmvet, vetarme cacaopoeder (ongeveer 7.5%),
glucosesiroop, Eipoeder, MELKeiwit, emulgator(en): E472e, E472b, E472a,
rijsmiddel(en): E450, E500, E341, zout, aroma, TARWEzetmeel, mager MELKpoeder
Deze Amerikaanse lekkernij is een vrij dicht plat gebak gemaakt van chocolade.
Dankzij onze mix: enkel nog eieren, boter en bakchocolade toe te voegen.
BASISRECEPT
Recept : 1 2 3
Brownies 500g 500g 500g
Water 175g / 150g
Olie 65g 85g 85g
Noten of 75g 75g 75g
Chocolade callets
Room / / 40g
Melk / 200g /
---------------------------------------------
815g 860g 850g
Baktemperatuur: 200°C
Baktijd: 20-25 min.( +5-10 min voor hoge Brownies)
Verwerking: Alle ingrediënten gedurende ca. 3 minuten in 2de versnelling mengen.
Op een met bakpapier belegde bakplaat verdelen en bakken.
Laten afkoelen, met chocolade bestrijken. Dan in vierkantjes of rechthoeken verdelen en snijden.
VOEDINGSWAARDE (per 100 gr )
Energie ( Kcal ) 472 Kcal
Energie (KJ ) 1977 KJ
Vetten 22.1 g
Waarvan verzadigd vet 11.3 g
Koolhydraten 59.4 g
Waarvan suikers 35.0 g
Eiwitten 6.7 g
Zout 0.67 g
Vezels 3.5 g
Cijfers zijn afhankelijk van de oogst
CHOCNUT CAKE 1 KG
INGREDIËNTEN
Suiker, TARWEbloem, plantaardige olie, HAZELNOTEN, glucosestroop, magere cacaopoeder, zetmeel, volle MELKpoeder, Rijsmiddel E450 E500 E336, weipoeder (MELK), cacaomassa, cacaoboter, ,
MELKeiwit, zout, aroma, emulgator E322 (SOJA),
verdikkingsmiddel E415
gebruiksaanwijzing
Chocnut cake 500gr, eieren 2 stuks, water 100gr,
Alle ingrediënten mengen in lage versnelling gedurende 5 minuten.
Bakken op 175-185°C gedurende 40á50 minuten.
VOEDINGSWAARDEN per 100gr
Energetische waarde kJ 2 087
kcal 498
Vetten 25gr
Transvetzuren 0,3gr
Transvetzuren vet 1,16gr
waarvan verzadigd 8,0gr
enkelvoudig onverzadigd 13gr
meervoudig onverzadigd 4,3gr
Koolhydraten 63,00gr
waarvan suikers 37gr
zetmeel 25gr
Voedingsvezels 1,70gr
Eiwit [ g ] 4,9
waarvan groente 4,5gr
Dier 0,4gr
Zout 1,20gr
Mineralen 1,8gr
Waarvan natrium 482mg
Vocht 3,1gr
As 2,6gr
DREAMCAKE 1 KG
Productomschrijving: Mix op basis van yoghurt voor de bereiding van een lekkere, luchtige cake.
PRODUCTVOORDELEN
- Bereiding van het beslag zonder verse eieren toe te voegen.
- Rationele bereiding van het beslag.
- Aromatische fijne smaak (bevat yoghurt).
- De vulling van fruit of room zakt niet tijdens het bakken.
- Voor de bereiding van cake met vers fruit.
- Het beslag als ook het eindproduct zijn diepvriesbestendig.
BASISRECEPT
½ kg mix, 200 gr olie, 250 gr water,3 min mixen in hoogste versnelling .
Bakken op 170°C . baktijd ±40 min
Ingrediënten : suiker, tarwebloem, eipoeder, tarwezetmeel, yoghurt van magere melkpoeder (ongeveer 1,6%), rijsmiddel(en): E 500, E 341, E 450; gemodificeerd zetmeel, emulgator(en): E 472 e, E 472 a, E 472 b; zout, mager melkpoeder, aroma
Voedingswaarden per 100g
Energie 1.602 / 383
Vet 5,1
- waarvan verzadigde vetzuren 2,0
Koolhydraten 72,8
- waarvan suiker 37,5
Voedingsvezels 1,2
Eiwit 9,7
Zout 2,08
RED VELVET CREME CAKE MIX 1 KG
Productinformatie
Red Velvet Creme Cake Mix
Deze heerlijke Amerikaanse klassieker komt steeds vaker naar de Benelux en met deze mix van het merk Dawn is hij ook nog eens heel makkelijk te maken. De rode kleur van de mix is afkomstig uit het concentraat van rode bieten en wortels, wat hem oogverblindend maakt. De smeuïge cake wordt vaak afgetopt met een heerlijke laag roomkaas of botercrème. Je kunt wel zeggen dat het een heerlijke traktatie is voor op een verjaardag of gewoon omdat je er heel veel zin in hebt. Om je cake helemaal af te maken kun je hem eventueel decoreren met wat cakekruimels, dit geeft een schitterend effect. Snel bestellen en dan: bakken maar!
Recept voor Red Velvet Crème Cake Ø 26-28 cm
500 g mix, 175 gram vloeibaar ei (ca. 3 eieren), 150 gram plantaardige olie, 110 gram water.
Bereidingswijze in de oven
1. Verwarm de oven voor op 170 °C (heteluchtoven, boven- en onder warmte)
2. Voeg de mix en het ei toe aan een kom en klop dit met een mixer gedurende één minuut op een lage stand.
3. Schraap het beslag naar beneden en mix het gedurende drie minuten op de middelste stand.
4. Voeg de olie en het water toe en mix dit gedurende twee minuten op een lage stand.
5. Bak de cake in het midden van de voorverwarmde oven in circa 25 minuten gaar.
Ingrediënten
suiker, TARWEbloem (met calcium, ijzer, niacine, thiamine), gemodificeerd zetmeel (maïs), plantaardige olie (raapzaad), kleurende levensmiddelen (rodebietenconcentraat, wortelconcentraat), magere cacaopoeder, rijsmiddelen (dinatriumdifosfaat, natriumbicarbonaat), emulgatoren (E477, E471, E475), zout, natuurlijk aroma, kleurstof (rode ijzeroxide), weipoeder (MELK), EIpoeder (scharrel)
Voedingswaarde per 100 g
Energie 1.693 Kj
Energie 400
kcal Vet 4,9 g
waarvan verzadigd 1,3 g
Koolhydraten 83 g
waarvan suikers 47 g
Vezels 2,2 g
Eiwit 4,6 g
Zout 0,35 g
CHOCOLADE MUFFIN MIX 1KG
Productinformatie
Chocolade Muffin mix 1kg
Maak zelf de lekkerste Amerikaanse chocolade muffins met de mix van het bekende merk Dawn. Aan deze chocolade muffin mix hoeft alleen maar water en olie worden toegevoegd. Deze chocoladevariant bevat een speciaal cacao-mengsel dat een heerlijke volle chocoladesmaak geeft. De muffins worden mooi bol aan de bovenzijde en hebben een heerlijk smeuïg en luchtige textuur. Ook zijn de muffins zeer geschikt voor het toevoegen van bakvaste decoraties (bijv. bakvaste chocolade). Het product is vries- en dooistabiel na het bakken en is vrij van kleurstoffen en conserveermiddelen. Met deze mix van Dawn heb je een constante kwaliteit!
Recept :
1000 gr Muffin Mix Chocolate
500 gr water
300 gr plantaardige olie
WERKWIJZE
Ingrediënten met de vlinder, in de eerste versnelling van de machine, glad draaien.
Daarna ca. 4 minuten gladdraaien in de 2de versnelling van de machine. De muffincups
vullen met ca. 120 g beslag. Bakken in een oven van 190 C° direct op de vloer, gedurende
ca. 30 minuten. Bij gebruik van een rotatie oven, bakken op geperforeerde bakplaten.
In geval van minimuffins: de minicups vullen met ca. 70 g beslag,
bakken in een oven van 190 C° gedurende 20 minuten.
Ingrediënten
suiker, TARWEbloem (bevat calcium, ijzer, niacine, thiamine), heel EIpoeder, magere cacaopoeder, plantaardige olie (koolzaad), gemodificeerd zetmeel (maïs), chocoladepoeder (suiker, cacaopoeder, magere cacaopoeder, natuurlijk vanillearoma), rijsmiddelen (dinatriumdifosfaat, kaliumbicarbonaat), emulgator (E471), EIgeelpoeder, TARWEGLUTEN, instantkoffe, rietsuikermelasse, stabilisator (xanthaangom), maltodextrine, zout, natuurlijk aroma
Voedingswaarde per 100 g
Energie 1.800 kJ
Energie 427 kcal
Vet 11 g
waarvan verzadigd 3,7 g
Koolhydraten 70 g
waarvan suikers 39 g
Vezels 3,1 g
Eiwit 9,1 g
Zout 0,79 g
CARROT CAKE-MIX 1 KG
Productinformatie
Carrot Cake mix (met wortel)
Wie wil er nu niet zelf een heerlijke Amerikaanse Carrot Cake maken? Dat kan heel eenvoudig met de bakmix van Dawn. Je hoeft alleen maar water en olie toe te voegen en je hebt je eigengemaakte worteltjescake. De cake is lekker smeuïg en vol van smaak. Deze mix wordt gemaakt volgens traditioneel (Amerikaans) recept. Het product is vries- en dooistabiel na het bakken en kan ook gebruikt worden voor kruidige cakes. Met deze mix van Dawn heb je een constante kwaliteit!
Recept :
1000 gr Carrot Cake-Mix
430 gr water
45 gr olie
250 gr geraspte wortel
90 gr ananas of noten
WERKWIJZE
Alles 1 minuut in de eerste versnelling mengen. Vervolgens 3 tot 4 minuten in de 2de
versnelling goed vermengen. Dan de wortel en ananas (of noten) toevoegen. Verdelen
over een bakplaat van 60/40 cm. Bakken in een oven van 190°C gedurende 30-35
minuten
Ingrediënten
TARWEbloem (met calcium, ijzer, niacine, thiamine), suiker, plantaardige olie (koolzaad), heel EIpoeder, gedroogde wortel, rijsmiddelen (dinatriumdifosfaat, natriumbicarbonaat), gemodificeerd zetmeel (TARWE), dextrose, specerijen, zout, Kleurstoffen (zuivere karamel, algencaroteen), weipoeder (MELK)
Voedingswaarde per 100 g
Energie 1.780 Kj
Energie 422 kcal
Vet 9,5 g
waarvan verzadigd 1,0 g
Koolhydraten 78 g
waarvan suikers 42 g
Vezels 1,6 g
Eiwit 5,8 g
Zout 1,6 g
CITROEN CAKE 1 KG
Ingrediënten
suiker, TARWEbloem, fructosestroop, gemodificeerd zetmeel E1422, maïs glucosestroop, maïs, rijsmiddel E450, E500, rijstebloem, TARWEzemelen, fruit (citroen), zout, aroma natuurlijk, Citrus aroma,
plantaardig vet, palm geleermiddel E440, conserveermiddel E202, verdikkingsmiddel E415, voedingszuur E330, Citrus vezel,
kleurstof E161b. natuurlijk
Voedingswaarde per 100 gr
Energetische waarde 1525 kJ 365 kcal
Vet 1,0g waarvan verzadigd 0,6g waarvan enkelvoudig onverzadigd 0,1g waarvan meervoudig onverzadigd 0,2g waarvan plantaardig 1,0g Koolhydraten 83,2g waarvan suikers 52,0g waarvan zetmeel 30,5g Voedingsvezel 1,7g Eiwitten 4,0g waarvan plantaardig 4,0g Mineralen 5,3g waarvan natrium 612,9 mg Zout
(natrium x 2,5) 1,5gVocht 4,8g
RECEPT : 1000 g citroen cake, 350 g eieren ( 7 eieren ), 150 g boter of muffinolie, 250 g water. Recept met boter: de boter verwarmen tot circa 60°c.
Alle ingrediënten mengen in eerste versnelling gedurende 5 minuten.
Bakken op 185 °C (oven) of 160 °C (hete luchtoven)
Baktijd: 45-50 minuten.
SCHÄR MIX C VOOR GEBAK EN KOEKJES 1 KG
Ben jij gek op taarten en koekjes? Dan is deze meelmix iets voor jou! De Mix C is te gebruiken voor alle koekjes en bakrecepten. Probeer bijvoorbeeld eens deze heerlijke speculaasmuffins of dit lekkere appel- hazelnoten taartje. Wedden dat iedereen impressed is?
Tags: Meel
Karakteristieken van het product
maïszetmeel , maïsmeel , rijstmeel , linzenmeel , gemodificeerd tapiocazetmeel , verdikkingsmiddel: johannisbroodpitmeel . Kan sporen van soja bevatten . LACTOSEVRIJ .
Analyse per 100 g
voedingswaarde : 1474 / 347 kJ / kcal
vet : 0.2 g
waarvan verzadigde vetzuren : 0 g
koolhydraten : 82 g
waarvan suikers : 0.2 g
voedingsvezels : 2.5 g
proteïne : 3.6 g
zout : 0.01 g
MIX VOOR CREME AU BEURRE 350GR ( BOTERROOMPOEDER )
Mix voor crème au beurre / Boterroom
Met deze handige poedermix maakt u in een handomdraai
een lekkere smeuïge crème au beurre.
Enkel water en boter toe te voegen.
Ingrediënten : suiker, plantaardige olie palm, dextrose, glucose-fructosestroop,
heel Eipoeder, emulgatoren: E471,E472a, E472e,MELKeiwit, vanilline.
Kan sporen bevatten van : noten, tarwe, gluten.
Recept: 350gr crème au beurre poeder – 150gr water – 500gr boter/ fijne margarine.
Werkwijze: voeg het crème au beurre poeder bij het water
deze ingrediënten handmatig mengen met de klopper en 5 minuten laten rusten
(eventueel lauw water gebruiken om de suiker sneller op te laten lossen)
de boter gladroeren met de mixer
de compositie bij de boter gieten en 10-15 minuten opkloppen in hoogste versnelling.
MIX VOOR SPECULAAS 1KG
Bevat : TARWEbloem; TARWEmoutbloem; emulgator: E471; meelverbeteraar:
E300; enzymen, speculaaskruiden ( kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, gember,
piment, korianderzaad, foelie, kardemom ) cassonade, natriumbicarbonaat.
Voor deze heerlijke koek met vaste structuur hoeft u dankzij
onze mix enkel nog boter en water toe te voegen.
RECEPT : 1 kg speculaasmix, 250 gr zachte boter, 2 eieren of 125 gr koud water.
WERKWIJZE : alle ingrediënten mengen en kneden tot een soepel deeg.
Mogelijkheden : uitrollen in rolvorm en er schijfjes van ±3mm van snijden
of uitrollen op 3mm dikte en met uitsteekvormpjes uitsteken
of gebruik maken van speculaasvormen.
Beleg de bakplaat met bakpapier, leg er de speculaasjes
op met een tussenruimte van ± 3cm.
Bakken in het midden van de oven op ± 180C°
gedurende ± 12 min. voor de kleine en ± 18 min voor de grote speculaas.
Kan zowel voor plank / als dikke speculaas
Plankspeculaas : deeg 24 u. laten rusten.
Dikke speculaas : deeg onmiddellijk gebruiken.
OPGEPAST : De speculaas moet nog zacht zijn na het bakken.
Neem de speculaas onmiddellijk van de bakplaat en laat afkoelen.
SPECULAASCAKE 1KG
Ingrediënten : suiker; TARWEbloem; TARWEzetmeel; aardappelzetmeel;
rijsmiddel E450, E500; emulgator E472b, E477; magere MELKpoeder;
bruine suiker; speculaas kruiden; glucosestroop; zout; verdikkingsmiddel E415;
aroma ( MELK ) vanille aroma, natuurlijk aroma met botersmaak;
kleurstof E160a, natuurlijk .
Recept : speculaascake 500 gr / boter of olie 125 gr / eieren 250 gr / water 75 gr.
Werkwijze : alle ingrediënten mengen in eerste versnelling
tot een glad en homogeen beslag gedurende ± 5 minuten.
Bakken gedurende ± 45 minuten op 180°C.
Nutritionele specificaties ( per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 382 kcal
Energie ( KJ ) : 1595 KJ
Totaal vet : 1.2 gr
Waarvan verzadigd : 0.8 gr
Waarvan meervoudig onverzadigd : 0.3 gr
Waarvan plantaardig : 1.2 gr
Koolhydraten : 87.0 gr
Waarvan suikers : 51.0 gr
Waarvan zetmeel : 36.0 gr
Voedingsvezel : 1.2 gr
Eiwitten : 3.8 gr
Waarvan plantaardig : 3.6 gr
Waarvan dierlijk : 0.1 gr
Mineralen : 2.6 gr
Zout : 1.3 gr
Vocht : 4.3 gr
De voedingswaarden dienen alleen ter informatie.
Schommelingen zijn mogelijk daar het over natuurlijke produkten gaat.
BOERENCAKE MIX 1KG
Ingrediënten : suiker; TARWEbloem; TARWEzetmeel; aardappelzetmeel;
rijsmiddel E450, E500; emulgator E472b, E477; magere MELKpoeder;
glucosestroop; zout; verdikkingsmiddel E415;
aroma ( MELK ) vanille aroma, natuurlijk aroma met botersmaak;
kleurstof E160a, natuurlijk .
Recept : cake mix 500 gr / boter 250 gr / eieren 250 gr
Werkwijze : de boter of margarine op kamertemperatuur brengen en zacht maken
vervolgens alle ingrediënten gedurende ± 3 minuten mengen in tweede versnelling (afhankelijk van de machine).
Het beslag gelijkmatig over de bakvorm verdelen
en in de lengte beleggen met appelschijfjes.
Bakken gedurende ± 45 minuten op 180°C of 160°C hete lucht
Nutritionele specificaties ( per 100 gr )
Energie ( kcal ) :382 kcal
Energie ( KJ ) : 1595 KJ
Totaal vet : 1.2 gr
Waarvan verzadigd : 0.8 gr
Waarvan meervoudig onverzadigd : 0.3 gr
Waarvan plantaardig : 1.2 gr
Koolhydraten : 87.0 gr
Waarvan suikers : 51.0 gr
Waarvan zetmeel : 36.0 gr
Voedingsvezel : 1.2 gr
Eiwitten : 3.8 gr
Waarvan plantaardig : 3.6 gr
Waarvan dierlijk : 0.1 gr
Mineralen : 2.6 gr
Zout : 1.3 gr
Vocht : 4.3 gr
De voedingswaarden dienen alleen ter informatie.
Schommelingen zijn mogelijk daar het over natuurlijke produkten gaat.
CAKE - MIX 1KG
Cake - mix : mix voor een traditionele cake met een
fijne structuur en een strak uiterlijk.
Bevat : suiker, tarwebloem, sojabloem, emulgator E472b, E471,
verdikkingsmiddel E412, zout, aroma, kleurstof E100, rijsmiddel E450i,
rijsmiddel E500, magere melkpoeder, maltodextrine
Kan sporen bevatten van kippenei, rogge, maïs, noten, lupine
Recept voor cake
250 gr boter, 4 eieren, ½ kg. mix, 5 min. mixen.
Bakken op 160°. ± 60 min.
Recept voor wafels
250 gr boter, 5 eieren, ½ kg mix, 5 min. Mixen
Nutritionele specificaties ( per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 377 kcal
Energie ( KJ ) : 1579 KJ
Totaal eiwit : 5.2 gr
Plantaardig eiwit : 4.0 gr
Totaal koolhydraten : 85.0 gr
Mono-disacchariden : 50.5 gr
Poly- sacchariden : 0.7 gr
Totaal vet : 1.6 gr
Plantaardig vet : 0.9 gr
Verzadigde vetzuren : 0.9 gr
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren : 0.2 gr
Meervoudig onverzadigde vetzuren : 0.4 gr
Cholesterol : 0.9 gr
Vezels : 1.0 gr
Natrium : 314.5 mg
De voedingswaarden dienen alleen ter informatie.
Schommelingen zijn mogelijk daar het over natuurlijke produkten gaat.
Karakteristieken
• Geschikt voor rotatieoven
• Eenvoudig te lossen
• Eventueel te mengen met Gigant voor een iets luchtiger resultaat
• Neutrale vanillesmaak
CHOCOLADE BISCUIT - MIX 1KG
Mix voor de bereiding van chocobiscuitbodems, en -rouladen,
Sachertaart, en ander fijn chocospeciaalbeslag
met een lange vershouding en een uitstekende smaak.
Bevat : suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, vetarme, cacaopoeder (ca 6.5%),
emulgator (en): E472b, E472a, E472e, rijsmiddel (en): e500, E450, E341,
mager melkpoeder, zout, aroma, stabilisator(en):E415
Kan sporen bevatten van eieren , noten , soja .
Recept : ½ kg mix, 6 eieren, 100 gr water (Ø26cm),
alle ingrediënten op hoogste versnelling opkloppen
gedurende ca. 8 à 10 minuten.
vorm diameter 26cm, hoogte 5 cm
baktemperatuur: 180 à 190°c
baktijd: 35 à 40 minute
Nutritionele specificaties ( per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 381 kcal
Energie ( KJ ) : 1594 KJ
Vetten – waarvan : 4.2 gr
Verzadigde vetzuren : 3.7 gr
Koolhydraten – waarvan : 78.4 gr
Suikers : 44.5 gr
Eiwitten : 4.4 gr
Voedingsvezels : 3.0 gr
Natrium : 1.84 gr
De voedingswaarden dienen alleen ter informatie.
Schommelingen zijn mogelijk daar het over natuurlijke produkten gaat.
CHOCO BISCUIT | 500 g |
eieren | 6 eieren is 300g |
water | 100 g |
Totaalgewicht: |
|
gedurende ca. 8 à 10 minuten.
Gewicht beslag: 900 g / vorm diameter 26cm, hoogte 5 cm
Baktemperatuur: 180 à 190°C
Baktijd: 35 à 40 minuten
CHOCO ROULADEN | 350 g |
eieren | 6 eieren is 300 g |
water | 70 g |
Totaalgewicht: |
|
gedurende 8 à 10 minuten.
Gewicht beslag: 720 g / bakplaat 60 x 40 cm
Baktemperatuur: 220°C met weinig stoom
Baktijd: 4 à 6 minuten
Overzicht van de belangrijkste voordelen
• betrouwbare, rationele bereiding van fijn
speciaal beslag met chocolade
• bevat een hoge hoeveelheid van fijne cacao
• zeer betrouwbaar opklopgedrag
CHOCOLADE CAKE 1KG
Mix met cacao voor de bereiding van luchtige cake en ander zandgebak
Bevat : suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, cacaopoeder (ca 5.5%),
eipoeder, gemodificeerd zetmeel, maïszwelmeel,
rijsmiddel (en): E450, E500, E341, zoet weipoeder,
emulgator (en): E472e, E472b, E472a, zout met jodium verrijkt, aroma
Kan sporen bevatten van eieren , lupine , soja .
½ kg. mix, 225 ml. maïsolie,
2 eieren, 100 ml. water, 3 min. mixen.
Bakken op 180°. ± 40 min.
Nutritionele specificaties ( per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 381 kcal
Energie ( KJ ) : 1594 KJ
Vetten – waarvan : 2.2 %
Verzadigde vetzuren : 1.0 %
Koolhydraten – waarvan : 82.7 %
Suikers : 54 %
Eiwitten : 5.2 %
Ballaststoffen : 2.7 %
Natrium : 0.4 %
BISCUIT MIX 1KG
Mix voor de bereiding van biscuitbodem, roulade en lepelbiscuit.
Ongeëvenaard qua smaak, volume, snijdbaarheid en vers houdbaarheid
Bevat : suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, emulgator (en): e472b, E472a, E472e,
mager melkpoeder, rijsmiddel (en) E500, E450, zout met jodium verrijkt, aroma
Kan sporen bevatten van eieren , lupine , soja .
Recept : ½ kg mix, 6 eieren, 50 gr water (Ø28cm),
10 min. mixen, bakken op
Nutritionele specificaties ( per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 377 kcal
Energie ( KJ ) : 1579 KJ
Vetten – waarvan : 2.3 %
Verzadigde vetzuren : 2.1 %
Koolhydraten – waarvan : 83.5 %
Suikers : 40.8 %
Eiwitten : 3.6 %
Ballaststoffen : 1.2 %
Natrium : 0.6 %
De voedingswaarden dienen alleen ter informatie.
Schommelingen zijn mogelijk daar het over natuurlijke produkten gaat.
Overzicht van de belangrijkste voordelen
• betrouwbare en gemakkelijke verwerking
• grote hoeveelheid aan recepten
• zeer betrouwbaar opklopgedrag
• goed opklopvolume = hoog rendement
• de biscuitbodem is niet kruimelig, is goed snijdbaar
en heeft een zeer goede vershouding
NOTENCAKE 1KG
Mix met bijzonder waardevolle, uitgelezen,
gehakte en gemalen hazelnoten.
Voor de bereiding van lekkere cake.
Bevat : suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, hazelnoten
– geroosterd (ca.10%), gemodificeerd zetmeel,
rijsmiddel (en): E450, E500, E341, zoet weipoeder, gerstmoutextract,
emulgator (en): E481, E472b, E475, zout, stabilisator (en): e415, aroma
Kan sporen bevatten van eieren , lupine , soja .
Recept : 1/2 kg mix, 150 gr eieren, 225 gr arachideolie en 40 gr water.
Alles 3 min. mixen.
Bakken op ± 180°C. Baktijd ± 50 minuten.
Voor het vullen van de vorm: voeg 60gr geroosterde hazelnoten bij
Nutritionele specificaties ( per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 404 kcal
Energie ( KJ ) : 1693 KJ
Vetten – waarvan : 5.6 %
Verzadigde vetzuren : 0.8 %
Koolhydraten – waarvan : 83.1 %
Suikers : 46.4 %
Eiwitten : 3.6 %
Ballaststoffen : 1.3 %
Natrium : 0.4 %
De voedingswaarden dienen alleen ter informatie.
Schommelingen zijn mogelijk daar het over natuurlijke produkten gaat.
Overzicht van de belangrijkste voordelen
• met bijzonder waardevolle, uitgelezen hazelnoten
• met een uitgewogen smaak naar hazelnoten
• veelvuldige gebruiksmogelijkheden
• rationele verwerking van het beslag
• zowel het beslag alsook het gebak zijn diepvriesbestendig
• goed te verwerking via machines
FIJN ZANDDEEG 1KG
Mix voor de eenvoudige bereiding van zanddeeg en strooisel alsook
van zanddeeg met boter en boterstrooisel.
Bevat : tarwebloem, suiker, tarwezetmeel, gemodificeerd zetmeel, zoet weipoeder,
stabilisator (en): E461, E471, rijsmiddel (en) E450, E500, E341, zout,
aroma, meelverbeteraar (s): enzymen
Kan sporen bevatten van eieren , lupine , soja .
Mix voor de bereiding van zanddeeg en koekjes.
Recept : 1 kg fijn zanddeeg, 300 gr margarine, 50 gr water en 2 eieren.
Alle ingrediënten tot een deeg verwerken.
Nutritionele specificaties ( per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 367 kcal
Energie ( KJ ) : 1537 KJ
Vetten – waarvan : 1.1 %
Verzadigde vetzuren : 0.6 %
Koolhydraten – waarvan : 79.8 %
Suikers : 32.3 %
Eiwitten : 6.7 %
Ballaststoffen : 3.2 %
Natrium : 0.2 %
De voedingswaarden dienen alleen ter informatie.
Schommelingen zijn mogelijk daar het over natuurlijke produkten gaat.
Overzicht van de belangrijkste voordelen
• directe bereiding mogelijk
• goed in een gebakvormmachine te bereiden
• het deeg trekt niet samen tijdens het bakken
• geen scheurtjes tijdens de stokkering
• zeer goede smaak
• fijn, brokkelig zandgebak
FRANGIPANE - MIX 1KG
Frangipane-bereiding voor al uw gebak op basis van amandelen.
Bevat : suiker, tarwebloem, gemodificeerd zetmeel, amandelmeel (3.9%),
mager melkpoeder, volle melkpoeder, rijsmiddel(en): E450,E500,E341,
dextrose, verdikkingsmiddel(en): E401, stabilisator(en): E471, tarwezetmeel,
aroma, melkeiwit, kleurende levensmiddel(en): plantenextract .
Kan sporen bevatten van eieren , lupine , soja .
Recept : 500gr mix, 165gr boter, 2 eieren en 90-115gr water.
Mix alles 1 min. met de helft van het water.
Voeg daarna de rest van het water toe en klop tot een witte massa
gedurende 3 min. op max snelheid.
Bakken op 180-200° ong.30-35 min ( afhankelijk van de grootte )
Recept voor wafeltjes :
500 gr mix, 220 gr saffloerolie of boter, 5 eieren. 3 à 4 min. mixen.
Nutritionele specificaties ( per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 394 kcal
Energie ( KJ ) : 1650 kJ
Vetten – waarvan : 2.9 %
Verzadigde vetzuren : 0.6 %
Koolhydraten – waarvan : 85.6 %
Suikers : 57.5 %
Eiwitten : 4.5 %
Ballaststoffen : 1.5 %
Natrium : 0.1 %
De voedingswaarden dienen alleen ter informatie.
Schommelingen zijn mogelijk daar het over natuurlijke produkten gaat
MUFFIN MIX 1KG
Dawn Muffins zijn de echte Amerikaanse Muffins.
Ze hebben de beste smaak, geur en een heerlijke vochtige textuur bij elke hap.
Er is een divers assortiment met de klassieke,
Tulip en Mushroom Muffins in verschillende smaakcombinaties.
Voordelen
• Echte Amerikaanse muffin
• Authentieke Amerikaanse recepten, rijk aan smaak
• Uitstekende smaakcombinaties, rijkelijk gevuld met superieure ingrediënten
• Zachte en vochtige, smaakt vers gebakken
• Constant hoge kwaliteit in smaak, kleur en textuur
• Heerlijke en trendy smaken bij geschikt voor de
huidige ‘buiten de deur eten’ trends
Bevat : suiker, tarwebloem, kippeneipoeder, rijsmiddel E450i, E500,
gemodificeerd zetmeel E1414, gezoete weipoeder,
verdikkingsmiddel E412, aroma, conserveringsmiddel E282,E200, zout
Kan sporen bevatten van soja-eiwit, rogge, maïs, cacao noten, lupine
½ kg muffinmix, 150 gr plantaardige olie, 250 gr water.
Alle ingrediënten 1 min. langzaam
en 3-4 min. op hogere snelheid mixen.
Bakken op 190-
Nutritionele specificaties ( per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 393 kcal
Energie ( KJ ) : 1653 KJ
Totaal eiwit : 8.1 gr
Plantaardig eiwit : 0.5 gr
Dierlijk eiwit : 4.8 gr
Totaal koolhydraten : 79.4 gr
Mono-disacchariden : 46.5 gr
Totaal vet : 4.7 gr
Plantaardig vet : 0.5 gr
Dierlijk vet : 4.2 gr
Verzadigde vetzuren : 1.4 gr
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren : 1.8 gr
Meervoudig onverzadigde vetzuren : 0.5 gr
Cholesterol : 0.2 mg
Vezels : 1.2 gr
Natrium : 582.3 mg
De voedingswaarden dienen alleen ter informatie.
Schommelingen zijn mogelijk daar het over natuurlijke produkten gaat.
ALL-IN MIX VOOR BRUSSELSE WAFELS 800G
Met deze mix kan je zowel Brusselse wafels als flensjes maken.
Volg onderstaande instructies en ontdek hoe je in één handomdraai heerlijk krokante, warme wafels maakt.
Maak ze nog lekkerder door af te werken met poedersuiker, slagroom en vers fruit.
Dankzij onze mix: enkel nog water toe te voegen.
Deze dunne pannenkoek is een ware lekkernij met een zoete of hartige vulling.
Dankzij onze mix, enkel nog eieren, melk en vanillesuiker toe te voegen.
Met deze mix kan je zowel Brusselse wafels als flensjes maken.
Volg onderstaande instructies en ontdek hoe je in één handomdraai
heerlijk krokante, warme wafels maakt.
Maak ze nog lekkerder door af te werken met poedersuiker, slagroom en vers fruit.
WAFELS
BENODIGDHEDEN (12 WAFELS)
- 400g mix voor Brusselse wafels
- 600ml koud water
- Doe de mix en het water in een kom en klop 5 minuten stevig op tot een glad beslag.
- Verdeel een portie van 80gr deeg over een voorverwarmd wafelijzer (diepe bakvorm).
- Bak de wafel ± 5 minuten op de hoogste stand.
- Warm opdienen en garneren naar keuze met bv. bloemsuiker of slagroom.
FLENSJES OF PANNENKOEKKEN
-
400g mix voor Brusselse wafels
-
2 eieren
-
1 liter koude melk
- 15g suiker
- Doe alle ingrediënten in een kom en klop 5 minuten stevig op tot een glad deeg.
- Bak de flensjes in een ingevette koekenpan.
- Warm opdienen en garneren naar keuze met bv. bloemsuiker of slagroom.
INGREDIËNTEN
Tarwebloem, plantaardige vetten, mager melkpoeder, heel ei, zout,
vanille, emulgatoren: E471, E477, E472b, rijsmiddel: di fosfaat (E450a),
natriumcarbonaat (E500).
Kan sporen van noten en zaden bevatten.
BEWARING
Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten.