Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.
GEBAK EN CAKE-MIXEN
Bezig met laden...




!! KADOTIP !! KIDS BAKING GAMES LETTER COOKIES
Hoi! Heb je zin om iets tofs te gaan doen? Ga dan aan de slag met de Kids Baking Games. Met een Kids Baking Games pakket bak je zelf lekkere brownies of cookies, los je tijdens het bakken allerlei (reken)vragen op én kun je na het bakken gezellig samen spelen. Dat klinkt goed, toch?
Maak zoveel mogelijk lekkere woorden!
Heb je weleens cookies gebakken of wil je het graag eens leren? Dan ga je met Letter Cookies hele speciale cookies bakken en een spelbord van chocolade maken.
Wat heb je nodig?
In het Kids Baking Games Letter Cookies pakket zit een werkplan waarop alles stap voor stap wordt uitgelegd. Wil je het liever op je tablet bekijken of zelf uitprinten, klik dan op de knop Download Werkplan. Dit kun je ook doen met de speluitleg. Daarin leggen we stap voor stap uit hoe je Letter Cookies moet spelen.
De letterverdeling die wij adviseren is als volgt: A = 5, B = 2, C = 2, D = 4, E = 15, F = 2, G = 2, H = 2, I = 3, J = 2, K = 2, L = 2, M = 2, N = 10, O = 5, P = 2, Q = 1, R = 4, S = 4, T = 4, U = 3, V = 2, W = 2, X = 1, Y = 1, Z = 1.
Stappen die iets moeilijker zijn laten we je zien in de filmpjes hieronder. Vooral bij het maken van het spelbord kan dit handig zijn.
Zit je te wachten tijdens het bakken? Vul dan de Quiz vragen uit het pakket in.
Letter Cookies
Samen bakken, rekenen en vragen oplossen + gezellig spelen!
Geschikt voor 7 jaar en ouder
INHOUD BOX
1 zakje koekjesmix 500 gram
1 zakje witte chocoladedruppels 225 gram
1 pakje rolfondant wit 150 gram
1 schrijfstift bruin
1 transfer spelbord geprint
Bakinstructies en speluitleg
Quiz vragenlijst
INGREDIËNTEN
Koekjesmix 500gr : TARWEbloem, suiker, invertsuikerstroop
Witte chocolade : suiker, cacaoboter, volle MELKpoeder, natuurlijk vanille aroma, emulgator (E322) bevat SOJA.
Rolfondant wit : suiker, glucosestroop, water, ongehard zonnebloemolie, stabilisator (E422), verdikkingsmiddel (E466), kleurstof (E171), rijstzetmeel, aroma, voedingszuur (E330), conserveermiddel (E200), emulgator (E475, E471).
Schrijftube bruin : suiker, zetmeel, glucosestroop, plantaardige olie (kokos), kleurstof (E100,E120), glansmiddel (E901).
VOEDINGSWAARDE PER 100 GR
Cookie mix
Energie : 1487 J / 335 kcal
Eiwit : 8,3 gr
Koolhydraten : 78 gr
Waarvan suikers : 26 gr
Vet : 0,9 gr
Waarvan verzadigd : 0,1 gr
Zout : 0,02 gr
Witte chocolade
Energie : 2380 J / 569 kcal
Eiwit : 6 gr
Koolhydraten : 55 gr
Waarvan suikers : 54 gr
Vet : 36 gr
Waarvan verzadigd : 22 gr
Zout : 0,21 gr
rolfondant
Energie : 1584 J / 379 kcal
Eiwit : 0 gr
Koolhydraten : 85 gr
Waarvan suikers : 80 gr
Vet : 4,4 gr
Waarvan verzadigd : 0,6 gr
Zout : 0,514 gr
Schrijfstift bruin
Energie : 1688 J / 349 kcal
Eiwit : 0,06 gr
Koolhydraten : 99 gr
Waarvan suikers : 74,5 gr
Vet : 0,16 gr
Waarvan verzadigd : 0,16 gr
Zout : 0 gr
Allergenen informatie
Gemaakt in een bedrijf waar ook melkeiwit, lactose, gluten, sesam, noten, en soja worden verwerkt.




!! KADOTIP !! KIDS BAKING GAMES DOMINO BROWNIES
Hoi! Heb je zin om iets tofs te gaan doen? Ga dan aan de slag met de Kids Baking Games. Met een Kids Baking Games pakket bak je zelf lekkere brownies of cookies, los je tijdens het bakken allerlei (reken)vragen op én kun je na het bakken gezellig samen spelen. Dat klinkt goed, toch?
Dat legt lekker aan!
Heb je weleens een brownie gebakken of wil je het graag eens leren? Dan zijn de Domino Brownies perfect voor jou! Bak een heerlijke brownie waarmee je ook Domino kunt spelen.
Wat heb je nodig?
In het Kids Baking Games Domino Brownies pakket zit een werkplan waarop alles stap voor stap wordt uitgelegd. Wil je het liever op je tablet bekijken of zelf uitprinten, klik dan op de knop Download Werkplan. Dit kun je ook doen met de speluitleg. Daarin leggen we stap voor stap uit hoe je Domino Brownies moet spelen.
Stappen die iets moeilijker zijn laten we je zien in het filmpje hieronder.
Zit je te wachten tijdens het bakken? Vul dan de Quiz vragen uit het pakket in.
Domino brownies
Samen bakken, rekenen en vragen oplossen + gezellig spelen!
Geschikt voor 7 jaar en ouder
Inhoud box
1 zakje brownie mix 400 gram
3 x schrijfstiften blauw, geel en rood
Bakinstructies en speluitleg
Quiz vragenlijst
INGREDIËNTEN
Brownie mix 400gr : suiker, TARWEbloem, gedeeltelijk ontvette cacaopoeder, plantaardige olie, dextrose, chocoladepoeder 4% ( suiker, cacaopoeder, gedeeltelijk ontvette cacaopoeder, natuurlijke vanille aroma, magere MELKpoeder), instant koffie, zout, Eipoeder, emulgator (E471), rijsmiddel (E450(i),E500(ii))
Schrijfstift blauw : suiker, glucosestroop, water, stabilisator (E471), citroenzuur (E300), conserveermiddel (E202),kleurstof (E133).
Schrijfstift geel : suiker, glucosestroop, water, stabilisator (E471), citroenzuur (E300), conserveermiddel (E202),kleurstof (E104, E110).
Schrijfstift rood : suiker, glucosestroop, water, stabilisator (E471), citroenzuur (E300), conserveermiddel (E202),kleurstof (E124, E110).
VOEDINGSWAARDE PER 100 GR
Brownie mix
Energie : 1729 J / 413 kcal
Eiwit : 8,3 gr
Koolhydraten : 78 gr
Waarvan suikers : 26 gr
Vet : 0,9 gr
Waarvan verzadigd : 0,1 gr
Zout : 0,02 gr
Schrijfstift blauw
Energie : 1466 J / 345 kcal
Eiwit : 0 gr
Koolhydraten : 86 gr
Waarvan suikers : 75 gr
Vet : 1 gr
Waarvan verzadigd : 0,5 gr
Zout : 0 gr
Schrijfstift geel
Energie : 1466 J / 345 kcal
Eiwit : 0 gr
Koolhydraten : 86 gr
Waarvan suikers : 75 gr
Vet : 1 gr
Waarvan verzadigd : 0,5 gr
Zout : 0 gr
Schrijfstift rood
Energie : 1466 J / 345 kcal
Eiwit : 0 gr
Koolhydraten : 86 gr
Waarvan suikers : 75 gr
Vet : 1 gr
Waarvan verzadigd : 0,5 gr
Zout : 0 gr
Allergenen informatie
Gemaakt in een bedrijf waar ook melkeiwit, lactose, gluten, sesam, noten, en soja worden verwerkt.




GLUTENVRIJE MEELMIX VOOR GEBAK EN KOEKJES 1 KG
Ben jij gek op taarten en koekjes? Dan is deze meelmix iets voor jou! De Mix C is te gebruiken voor alle koekjes en bakrecepten. Probeer bijvoorbeeld eens deze heerlijke speculaasmuffins of dit lekkere appel- hazelnoten taartje. Wedden dat iedereen impressed is?
Tags: Meel
Karakteristieken van het product
maïszetmeel , maïsmeel , rijstmeel , linzenmeel , gemodificeerd tapiocazetmeel , verdikkingsmiddel: johannisbroodpitmeel . Kan sporen van soja bevatten . LACTOSEVRIJ .
Analyse per 100 g
voedingswaarde : 1474 / 347 kJ / kcal
vet : 0.2 g
waarvan verzadigde vetzuren : 0 g
koolhydraten : 82 g
waarvan suikers : 0.2 g
voedingsvezels : 2.5 g
proteïne : 3.6 g
zout : 0.01 g

CREME AU BEURRE 500GR
Mix voor crème au beurre / Boterroom
Met deze handige poedermix maakt u in een handomdraai
een lekkere smeuïge crème au beurre.
Enkel water en boter toe te voegen.
Ingrediënten : suiker, plantaardige olie palm, dextrose, glucose-fructosestroop,
heel Eipoeder, emulgatoren: E471,E472a, E472e,MELKeiwit, vanilline.
Kan sporen bevatten van : noten, tarwe, gluten.
Recept: 350gr crème au beurre poeder – 150gr water – 500gr boter/ fijne margarine.
Werkwijze: voeg het crème au beurre poeder bij het water
deze ingrediënten handmatig mengen met de klopper en even laten rusten
(eventueel lauw water gebruiken om de suiker sneller op te laten lossen)
de boter gladroeren met de mixer
de compositie bij de boter gieten en 5 minuten opkloppen in hoogste versnelling.



MIX VOOR SOEZEN EN ECLAIRS 400GR
Deze lekkernij is een gebakje, gemaakt van kookdeeg,
met een zachte vulling en een chocolade -of glazuurlaagje.
Dankzij onze mix: enkel nog water toe te voegen.

MIX VOOR SPECULAAS 1KG
Bevat : TARWEbloem; TARWEmoutbloem; emulgator: E471; meelverbeteraar:
E300; enzymen, speculaaskruiden ( kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, gember,
piment, korianderzaad, foelie, kardemom ) cassonade, natriumbicarbonaat.
Voor deze heerlijke koek met vaste structuur hoeft u dankzij
onze mix enkel nog boter en water toe te voegen.
RECEPT : 1 kg speculaasmix, 250 gr zachte boter, 2 eieren of 125 gr koud water.
WERKWIJZE : alle ingrediënten mengen en kneden tot een soepel deeg.
Mogelijkheden : uitrollen in rolvorm en er schijfjes van ±3mm van snijden
of uitrollen op 3mm dikte en met uitsteekvormpjes uitsteken
of gebruik maken van speculaasvormen.
Beleg de bakplaat met bakpapier, leg er de speculaasjes
op met een tussenruimte van ± 3cm.
Bakken in het midden van de oven op ± 180C°
gedurende ± 12 min. voor de kleine en ± 18 min voor de grote speculaas.
Kan zowel voor plank / als dikke speculaas
Plankspeculaas : deeg 24 u. laten rusten.
Dikke speculaas : deeg onmiddellijk gebruiken.
OPGEPAST : De speculaas moet nog zacht zijn na het bakken.
Neem de speculaas onmiddellijk van de bakplaat en laat afkoelen.



BOERENCAKE MIX 1KG
Ingrediënten : suiker; TARWEbloem; TARWEzetmeel; aardappelzetmeel;
rijsmiddel E450, E500; emulgator E472b, E477; magere MELKpoeder;
glucosestroop; zout; verdikkingsmiddel E415;
aroma ( MELK ) vanille aroma, natuurlijk aroma met botersmaak;
kleurstof E160a, natuurlijk .
Recept : cake mix 500 gr / boter 250 gr / eieren 250 gr
Werkwijze : de boter of margarine op kamertemperatuur brengen en zacht maken
vervolgens alle ingrediënten gedurende ± 3 minuten mengen in tweede versnelling (afhankelijk van de machine).
Het beslag gelijkmatig over de bakvorm verdelen
en in de lengte beleggen met appelschijfjes.
Bakken gedurende ± 45 minuten op 180°C of 160°C hete lucht
Nutritionele specificaties ( per 100 gr )
Energie ( kcal ) :382 kcal
Energie ( KJ ) : 1595 KJ
Totaal vet : 1.2 gr
Waarvan verzadigd : 0.8 gr
Waarvan meervoudig onverzadigd : 0.3 gr
Waarvan plantaardig : 1.2 gr
Koolhydraten : 87.0 gr
Waarvan suikers : 51.0 gr
Waarvan zetmeel : 36.0 gr
Voedingsvezel : 1.2 gr
Eiwitten : 3.8 gr
Waarvan plantaardig : 3.6 gr
Waarvan dierlijk : 0.1 gr
Mineralen : 2.6 gr
Zout : 1.3 gr
Vocht : 4.3 gr
De voedingswaarden dienen alleen ter informatie.
Schommelingen zijn mogelijk daar het over natuurlijke produkten gaat.

SPECULAASCAKE 1KG
Ingrediënten : suiker; TARWEbloem; TARWEzetmeel; aardappelzetmeel;
rijsmiddel E450, E500; emulgator E472b, E477; magere MELKpoeder;
bruine suiker; speculaas kruiden; glucosestroop; zout; verdikkingsmiddel E415;
aroma ( MELK ) vanille aroma, natuurlijk aroma met botersmaak;
kleurstof E160a, natuurlijk .
Recept : speculaascake 500 gr / boter of olie 125 gr / eieren 250 gr / water 75 gr.
Werkwijze : alle ingrediënten mengen in eerste versnelling
tot een glad en homogeen beslag gedurende ± 5 minuten.
Bakken gedurende ± 45 minuten op 180°C.
Nutritionele specificaties ( per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 382 kcal
Energie ( KJ ) : 1595 KJ
Totaal vet : 1.2 gr
Waarvan verzadigd : 0.8 gr
Waarvan meervoudig onverzadigd : 0.3 gr
Waarvan plantaardig : 1.2 gr
Koolhydraten : 87.0 gr
Waarvan suikers : 51.0 gr
Waarvan zetmeel : 36.0 gr
Voedingsvezel : 1.2 gr
Eiwitten : 3.8 gr
Waarvan plantaardig : 3.6 gr
Waarvan dierlijk : 0.1 gr
Mineralen : 2.6 gr
Zout : 1.3 gr
Vocht : 4.3 gr
De voedingswaarden dienen alleen ter informatie.
Schommelingen zijn mogelijk daar het over natuurlijke produkten gaat.





CAKE - MIX 1KG
Cake - mix : mix voor een traditionele cake met een
fijne structuur en een strak uiterlijk.
Bevat : suiker, tarwebloem, sojabloem, emulgator E472b, E471,
verdikkingsmiddel E412, zout, aroma, kleurstof E100, rijsmiddel E450i,
rijsmiddel E500, magere melkpoeder, maltodextrine
Kan sporen bevatten van kippenei, rogge, maïs, noten, lupine
Recept voor cake
250 gr boter, 4 eieren, ½ kg. mix, 5 min. mixen.
Bakken op 160°. ± 60 min.
Recept voor wafels
250 gr boter, 5 eieren, ½ kg mix, 5 min. Mixen
Nutritionele specificaties ( per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 377 kcal
Energie ( KJ ) : 1579 KJ
Totaal eiwit : 5.2 gr
Plantaardig eiwit : 4.0 gr
Totaal koolhydraten : 85.0 gr
Mono-disacchariden : 50.5 gr
Poly- sacchariden : 0.7 gr
Totaal vet : 1.6 gr
Plantaardig vet : 0.9 gr
Verzadigde vetzuren : 0.9 gr
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren : 0.2 gr
Meervoudig onverzadigde vetzuren : 0.4 gr
Cholesterol : 0.9 gr
Vezels : 1.0 gr
Natrium : 314.5 mg
De voedingswaarden dienen alleen ter informatie.
Schommelingen zijn mogelijk daar het over natuurlijke produkten gaat.
Karakteristieken
• Geschikt voor rotatieoven
• Eenvoudig te lossen
• Eventueel te mengen met Gigant voor een iets luchtiger resultaat
• Neutrale vanillesmaak




ALL-IN MIX VOOR BRUSSELSE WAFELS 800G
Met deze mix kan je zowel Brusselse wafels als flensjes maken.
Volg onderstaande instructies en ontdek hoe je in één handomdraai heerlijk krokante, warme wafels maakt.
Maak ze nog lekkerder door af te werken met poedersuiker, slagroom en vers fruit.
Dankzij onze mix: enkel nog water toe te voegen.
Deze dunne pannenkoek is een ware lekkernij met een zoete of hartige vulling.
Dankzij onze mix, enkel nog eieren, melk en vanillesuiker toe te voegen.
Met deze mix kan je zowel Brusselse wafels als flensjes maken.
Volg onderstaande instructies en ontdek hoe je in één handomdraai
heerlijk krokante, warme wafels maakt.
Maak ze nog lekkerder door af te werken met poedersuiker, slagroom en vers fruit.
WAFELS
BENODIGDHEDEN (12 WAFELS)
- 400g mix voor Brusselse wafels
- 600ml koud water
- Doe de mix en het water in een kom en klop 5 minuten stevig op tot een glad beslag.
- Verdeel een portie van 80gr deeg over een voorverwarmd wafelijzer (diepe bakvorm).
- Bak de wafel ± 5 minuten op de hoogste stand.
- Warm opdienen en garneren naar keuze met bv. bloemsuiker of slagroom.
FLENSJES OF PANNENKOEKKEN
-
400g mix voor Brusselse wafels
-
2 eieren
-
1 liter koude melk
- 15g suiker
- Doe alle ingrediënten in een kom en klop 5 minuten stevig op tot een glad deeg.
- Bak de flensjes in een ingevette koekenpan.
- Warm opdienen en garneren naar keuze met bv. bloemsuiker of slagroom.
INGREDIËNTEN
Tarwebloem, plantaardige vetten, mager melkpoeder, heel ei, zout,
vanille, emulgatoren: E471, E477, E472b, rijsmiddel: di fosfaat (E450a),
natriumcarbonaat (E500).
Kan sporen van noten en zaden bevatten.
BEWARING
Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten.




MUFFINS 1KG
Dawn Muffins zijn de echte Amerikaanse Muffins.
Ze hebben de beste smaak, geur en een heerlijke vochtige textuur bij elke hap.
Er is een divers assortiment met de klassieke,
Tulip en Mushroom Muffins in verschillende smaakcombinaties.
Voordelen
• Echte Amerikaanse muffin
• Authentieke Amerikaanse recepten, rijk aan smaak
• Uitstekende smaakcombinaties, rijkelijk gevuld met superieure ingrediënten
• Zachte en vochtige, smaakt vers gebakken
• Constant hoge kwaliteit in smaak, kleur en textuur
• Heerlijke en trendy smaken bij geschikt voor de
huidige ‘buiten de deur eten’ trends
Bevat : suiker, tarwebloem, kippeneipoeder, rijsmiddel E450i, E500,
gemodificeerd zetmeel E1414, gezoete weipoeder,
verdikkingsmiddel E412, aroma, conserveringsmiddel E282,E200, zout
Kan sporen bevatten van soja-eiwit, rogge, maïs, cacao noten, lupine
½ kg muffinmix, 150 gr plantaardige olie, 250 gr water.
Alle ingrediënten 1 min. langzaam
en 3-4 min. op hogere snelheid mixen.
Bakken op 190-
Nutritionele specificaties ( per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 393 kcal
Energie ( KJ ) : 1653 KJ
Totaal eiwit : 8.1 gr
Plantaardig eiwit : 0.5 gr
Dierlijk eiwit : 4.8 gr
Totaal koolhydraten : 79.4 gr
Mono-disacchariden : 46.5 gr
Totaal vet : 4.7 gr
Plantaardig vet : 0.5 gr
Dierlijk vet : 4.2 gr
Verzadigde vetzuren : 1.4 gr
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren : 1.8 gr
Meervoudig onverzadigde vetzuren : 0.5 gr
Cholesterol : 0.2 mg
Vezels : 1.2 gr
Natrium : 582.3 mg
De voedingswaarden dienen alleen ter informatie.
Schommelingen zijn mogelijk daar het over natuurlijke produkten gaat.




BROWNIES 500GR
Bevat : suiker, TARWEbloem, palmvet, vetarme cacaopoeder (ongeveer 7.5%),
glucosesiroop, Eipoeder, MELKeiwit, emulgator(en): E472e, E472b, E472a,
rijsmiddel(en): E450, E500, E341, zout, aroma, TARWEzetmeel, mager MELKpoeder
Deze Amerikaanse lekkernij is een vrij dicht plat gebak gemaakt van chocolade.
Dankzij onze mix: enkel nog eieren, boter en bakchocolade toe te voegen.
BASISRECEPT
Recept : 1 2 3
Brownies 500g 500g 500g
Water 175g / 150g
Olie 65g 85g 85g
Noten of 75g 75g 75g
Chocolade callets
Room / / 40g
Melk / 200g /
---------------------------------------------
815g 860g 850g
Baktemperatuur: 200°C
Baktijd: 20-25 min.( +5-10 min voor hoge Brownies)
Verwerking: Alle ingrediënten gedurende ca. 3 minuten in 2de versnelling mengen.
Op een met bakpapier belegde bakplaat verdelen en bakken.
Laten afkoelen, met chocolade bestrijken.
Dan in vierkantjes of rechthoeken verdelen en snijden.
VOEDINGSWAARDE (per 100 gr )
Energie ( Kcal ) : 472 Kcal
Energie (KJ ) : 1977 KJ
Vetten : 22.1 g
Waarvan verzadigd vet : 11.3 g
Koolhydraten : 59.4 g
Waarvan suikers : 35.0 g
Eiwitten : 6.7 g
Zout : 0.67 g
Vezels : 3.5 g
Cijfers zijn afhankelijk van de oogst

FRANGIPANE - MIX 1KG
Frangipane-bereiding voor het decoreren
van al uw gebak op basis van amandelen.
Bevat : suiker, tarwebloem, gemodificeerd zetmeel, amandelmeel (3.9%),
mager melkpoeder, volle melkpoeder, rijsmiddel(en): E450,E500,E341,
dextrose, verdikkingsmiddel(en): E401, stabilisator(en): E471, tarwezetmeel,
aroma, melkeiwit, kleurende levensmiddel(en): plantenextract .
Kan sporen bevatten van eieren , lupine , soja .
Recept : 500gr mix, 200gr boter, 2 eieren en 50gr water.
Meng alles met de helft van het water.
Voeg daarna de rest van het water toe en klop tot een witte massa
gedurende 2 à 3 min. op max snelheid.
Bakken op 180-200° ong.40min
Recept voor wafeltjes :
500 gr mix, 220 gr saffloerolie of boter, 5 eieren. 3 à 4 min. Mixen .
Nutritionele specificaties ( per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 394 kcal
Energie ( KJ ) : 1650 kJ
Vetten – waarvan : 2.9 %
Verzadigde vetzuren : 0.6 %
Koolhydraten – waarvan : 85.6 %
Suikers : 57.5 %
Eiwitten : 4.5 %
Ballaststoffen : 1.5 %
Natrium : 0.1 %
De voedingswaarden dienen alleen ter informatie.
Schommelingen zijn mogelijk daar het over natuurlijke produkten gaat



FIJN ZANDDEEG 1KG
Mix voor de eenvoudige bereiding van zanddeeg en strooisel alsook
van zanddeeg met boter en boterstrooisel.
Bevat : tarwebloem, suiker, tarwezetmeel, gemodificeerd zetmeel, zoet weipoeder,
stabilisator (en): E461, E471, rijsmiddel (en) E450, E500, E341, zout,
aroma, meelverbeteraar (s): enzymen
Kan sporen bevatten van eieren , lupine , soja .
Mix voor de bereiding van zanddeeg en koekjes.
Recept : 1 kg fijn zanddeeg, 300 gr margarine, 50 gr water en 2 eieren.
Alle ingrediënten tot een deeg verwerken.
Nutritionele specificaties ( per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 367 kcal
Energie ( KJ ) : 1537 KJ
Vetten – waarvan : 1.1 %
Verzadigde vetzuren : 0.6 %
Koolhydraten – waarvan : 79.8 %
Suikers : 32.3 %
Eiwitten : 6.7 %
Ballaststoffen : 3.2 %
Natrium : 0.2 %
De voedingswaarden dienen alleen ter informatie.
Schommelingen zijn mogelijk daar het over natuurlijke produkten gaat.
Overzicht van de belangrijkste voordelen
• directe bereiding mogelijk
• goed in een gebakvormmachine te bereiden
• het deeg trekt niet samen tijdens het bakken
• geen scheurtjes tijdens de stokkering
• zeer goede smaak
• fijn, brokkelig zandgebak





NOTENCAKE 1KG
Mix met bijzonder waardevolle, uitgelezen,
gehakte en gemalen hazelnoten.
Voor de bereiding van lekkere cake.
Bevat : suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, hazelnoten
– geroosterd (ca.10%), gemodificeerd zetmeel,
rijsmiddel (en): E450, E500, E341, zoet weipoeder, gerstmoutextract,
emulgator (en): E481, E472b, E475, zout, stabilisator (en): e415, aroma
Kan sporen bevatten van eieren , lupine , soja .
Recept : 1/2 kg mix, 150 gr eieren, 225 gr arachideolie en 40 gr water.
Alles 3 min. mixen.
Bakken op ± 180°C. Baktijd ± 50 minuten.
Voor het vullen van de vorm: voeg 60gr geroosterde hazelnoten bij
Nutritionele specificaties ( per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 404 kcal
Energie ( KJ ) : 1693 KJ
Vetten – waarvan : 5.6 %
Verzadigde vetzuren : 0.8 %
Koolhydraten – waarvan : 83.1 %
Suikers : 46.4 %
Eiwitten : 3.6 %
Ballaststoffen : 1.3 %
Natrium : 0.4 %
De voedingswaarden dienen alleen ter informatie.
Schommelingen zijn mogelijk daar het over natuurlijke produkten gaat.
Overzicht van de belangrijkste voordelen
• met bijzonder waardevolle, uitgelezen hazelnoten
• met een uitgewogen smaak naar hazelnoten
• veelvuldige gebruiksmogelijkheden
• rationele verwerking van het beslag
• zowel het beslag alsook het gebak zijn diepvriesbestendig
• goed te verwerking via machines






BISCUIT MIX 1KG
Mix voor de bereiding van biscuitbodem, roulade en lepelbiscuit.
Ongeëvenaard qua smaak, volume, snijdbaarheid en vers houdbaarheid
Bevat : suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, emulgator (en): e472b, E472a, E472e,
mager melkpoeder, rijsmiddel (en) E500, E450, zout met jodium verrijkt, aroma
Kan sporen bevatten van eieren , lupine , soja .
Recept : ½ kg mix, 6 eieren, 50 gr water (Ø28cm),
10 min. mixen, bakken op
Nutritionele specificaties ( per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 377 kcal
Energie ( KJ ) : 1579 KJ
Vetten – waarvan : 2.3 %
Verzadigde vetzuren : 2.1 %
Koolhydraten – waarvan : 83.5 %
Suikers : 40.8 %
Eiwitten : 3.6 %
Ballaststoffen : 1.2 %
Natrium : 0.6 %
De voedingswaarden dienen alleen ter informatie.
Schommelingen zijn mogelijk daar het over natuurlijke produkten gaat.
Overzicht van de belangrijkste voordelen
• betrouwbare en gemakkelijke verwerking
• grote hoeveelheid aan recepten
• zeer betrouwbaar opklopgedrag
• goed opklopvolume = hoog rendement
• de biscuitbodem is niet kruimelig, is goed snijdbaar
en heeft een zeer goede vershouding




CHOCOLADE CAKE 1KG
Mix met cacao voor de bereiding van luchtige cake en ander zandgebak
Bevat : suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, cacaopoeder (ca 5.5%),
eipoeder, gemodificeerd zetmeel, maïszwelmeel,
rijsmiddel (en): E450, E500, E341, zoet weipoeder,
emulgator (en): E472e, E472b, E472a, zout met jodium verrijkt, aroma
Kan sporen bevatten van eieren , lupine , soja .
½ kg. mix, 225 ml. maïsolie,
2 eieren, 100 ml. water, 3 min. mixen.
Bakken op 180°. ± 40 min.
Nutritionele specificaties ( per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 381 kcal
Energie ( KJ ) : 1594 KJ
Vetten – waarvan : 2.2 %
Verzadigde vetzuren : 1.0 %
Koolhydraten – waarvan : 82.7 %
Suikers : 54 %
Eiwitten : 5.2 %
Ballaststoffen : 2.7 %
Natrium : 0.4 %



CHOCOLADE BISCUIT - MIX 1KG
Mix voor de bereiding van chocobiscuitbodems, en -rouladen,
Sachertaart, en ander fijn chocospeciaalbeslag
met een lange vershouding en een uitstekende smaak.
Bevat : suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, vetarme, cacaopoeder (ca 6.5%),
emulgator (en): E472b, E472a, E472e, rijsmiddel (en): e500, E450, E341,
mager melkpoeder, zout, aroma, stabilisator(en):E415
Kan sporen bevatten van eieren , noten , soja .
Recept : ½ kg mix, 6 eieren, 100 gr water (Ø26cm),
alle ingrediënten op hoogste versnelling opkloppen
gedurende ca. 8 à 10 minuten.
vorm diameter 26cm, hoogte 5 cm
baktemperatuur: 180 à 190°c
baktijd: 35 à 40 minute
Nutritionele specificaties ( per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 381 kcal
Energie ( KJ ) : 1594 KJ
Vetten – waarvan : 4.2 gr
Verzadigde vetzuren : 3.7 gr
Koolhydraten – waarvan : 78.4 gr
Suikers : 44.5 gr
Eiwitten : 4.4 gr
Voedingsvezels : 3.0 gr
Natrium : 1.84 gr
De voedingswaarden dienen alleen ter informatie.
Schommelingen zijn mogelijk daar het over natuurlijke produkten gaat.
CHOCO BISCUIT | 500 g |
eieren | 6 eieren is 300g |
water | 100 g |
Totaalgewicht: |
|
gedurende ca. 8 à 10 minuten.
Gewicht beslag: 900 g / vorm diameter 26cm, hoogte 5 cm
Baktemperatuur: 180 à 190°C
Baktijd: 35 à 40 minuten
CHOCO ROULADEN | 350 g |
eieren | 6 eieren is 300 g |
water | 70 g |
Totaalgewicht: |
|
gedurende 8 à 10 minuten.
Gewicht beslag: 720 g / bakplaat 60 x 40 cm
Baktemperatuur: 220°C met weinig stoom
Baktijd: 4 à 6 minuten
Overzicht van de belangrijkste voordelen
• betrouwbare, rationele bereiding van fijn
speciaal beslag met chocolade
• bevat een hoge hoeveelheid van fijne cacao
• zeer betrouwbaar opklopgedrag