Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.
DIEPVRIES
Bezig met laden...
APPELSTRUDEL
KOEL-/DIEPVRIESPRODUCTEN AF TE HALEN
Koelproducten kunnen niet geleverd worden. Daarom dienen koelproducten steeds afgehaald te worden in de winkel.
Raadpleeg ONZE OPENINGSUREN.
Gewicht 125 g per stuk
Aantal stukken : 8
Authentieke appelstrudel met alleen maar natuurlijke ingrediënten: appelstukjes, rozijnen en kaneel. Volledig afgebakken en voorgesneden, klaar om op te warmen.
INGREDIËNTEN
appel (63%), TARWEBLOEM, margarine (palmvet, zonnebloemolie, water, emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), zuurteregelaar ( citroenzuur)), water, paneermeel (TARWEBLOEM, suiker, kaneel, zout, gist), suiker, rozijnen, zout, kaneel, aroma, zuurteregelaar (citroenzuur), verdikkingsmiddel (pectinen).
Gebruiksaanwijzing
Specifieke bewaarcondities
Te bewaren bij -18 °C
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen
Tijd Temperatuur
Ontdooien 720 min 4 °C
Bakken 6 - 8 min 180 °C
Oven voorverwarmen 180 °C
Gemiddelde voedingswaarde per 100g
Energie : 720 kJ - 171 kcal
Vetten : 5,0 g
waarvan verzadigde vetzuren : 2,7 g
Koolhydraten : 28 g
waarvan suikers : 15 g
Vezels : 2,1 g
Eiwitten : 2,5 g
Zout : 0,25 g
CHOCOLADEBROODJE BOTER ROYAL 75 gr / 10 stuks
KOEL-/DIEPVRIESPRODUCTEN AF TE HALEN
Koelproducten kunnen niet geleverd worden. Daarom dienen koelproducten steeds afgehaald te worden in de winkel.
Raadpleeg ONZE OPENINGSUREN.
Chocoladebroodje van getoerd gerezen deeg met boter,
gevuld met 2 chocoladepasta reepjes.
Diepgevroren gerezen bladerdeeg, rechthoekig boter chocoladebroodje, klaar om af te bakken. Is een topper in het gamma klassieke voorgerezen boterbladerdeegproducten.
INGREDIËNTEN
TARWEBLOEM, water, boter (MELK) (16%), chocolade (suiker, cacaomassa, cacaoboter, emulgator (SOJALECITHINE), aroma) (9%), gist, suiker, EIEREN, zout, gluten (TARWE), antioxidant (ascorbinezuur).
Fysische eigenschappen voor 1 stuk
Gewicht : 75 g +/- 4,5 g
Lengte : 10,5 cm +/- 1,5 cm
Breedte : 7 cm +/- 1,5 cm
Hoogte : 3,5 cm +/- 0,5 cm
GEBRUIKSAANWIJZING
Specifieke bewaarcondities
Te bewaren bij -18 °C
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen
Tijd Temperatuur
Ontdooien 30 min 22 °C
Bakken 17 - 19 min 170 °C
Oven voorverwarmen 200 °C
Gemiddelde voedingswaarde per 100g
Energie : 1.501 kJ - 359 kcal
Vetten : 17 g
waarvan verzadigde vetzuren : 11 g
Koolhydraten : 43 g
waarvan suikers : 10 g
Vezels : 2,8 g
Eiwitten : 7,0 g
Zout : 0,97 g
KERSENVLAAIEN 11 CM / 4 STUKS
KOEL-/DIEPVRIESPRODUCTEN AF TE HALEN
Koelproducten kunnen niet geleverd worden. Daarom dienen koelproducten steeds afgehaald te worden in de winkel.
Raadpleeg ONZE OPENINGSUREN.
Omschrijving
Kant-en klare Vruchtenvlaai van Ø 11 cm met frisse kersenvulling,
die goed past in uw gesorteerd gebaksassortiment.
Leuk om een actie mee te doen!
- Enkel te ontdooien ± 4 uur in koelkast
Ontdooide producten nooit herinvriezen.
MAXI CROISSANT MET BOTER 80gr / 15 STUKS
KOEL-/DIEPVRIESPRODUCTEN AF TE HALEN
Koelproducten kunnen niet geleverd worden. Daarom dienen koelproducten steeds afgehaald te worden in de winkel.
Raadpleeg ONZE OPENINGSUREN.
BOTERCROISSANT
Grote, rechte en rijke botercroissant met open textuur en rijke smaak, voorgekookt met eieren. Gemaakt met 24% boter (aandeel van het totale recept).
INGREDIENTEN
TARWEbloem, boter (MELK) (24%), water, suiker, gist, gluten (TARWE), EIEREN, zout, antioxidant (ascorbinezuur), antiklontermiddel (natriumferrocyanide).
FYSIEKE UITSTRALING VOOR 1 STUK
Gewicht
80 g +/- 5 g
Lengte
15,5 cm +/- 1,5 cm
Breedte
6 cm +/- 1 cm
Hoogte
4,3 cm +/- 0,5 cm
GEBRUIKSAANWIJZING
Specifieke bewaarcondities Bewaren bij -18 °C
Na ontdooien niet opnieuw invriezen
Houdbaarheid na productie 12 maanden
Diepgevroren, klaar om te bakken
Tijd Temperatuur Opmerkingen
Ontdooien 30 minuten 22 °C
Bakken 17 - 19 minuten 170 °C Oven voorverwarmen 200 °C
GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE VOOR 100G
Energie 1.482 kJ - 355 kcal
Vet 21 gram
waarvan verzadigt 13 gram
Koolhydraat 34 gram
van welke suikers 5,1 gram
Vezel 2,0 gram
Eiwit 7,8 gram
Zout 0,71 gram
MINI PECANNOTENGEBAK 20 STUKS
KOEL-/DIEPVRIESPRODUCTEN AF TE HALEN
Koelproducten kunnen niet geleverd worden. Daarom dienen koelproducten steeds afgehaald te worden in de winkel.
Raadpleeg ONZE OPENINGSUREN.
Mini krokant Deens gebaksrooster met een smeuïge zoete vulling van esdoorn & gemalen pecannoten, bestrooid met pecannoten.
Extra informatie De aanwezigheid van een stukje schelp kan niet volledig worden uitgesloten aangezien dit product ingrediënten met een schelp bevat.
INGREDIËNTEN
TARWEbloem, suiker, water, plantaardige oliën (palmolie, raapzaadolie, kokosolie), PECANNOTEN (6%), gemodificeerd zetmeel (geacetyleerd dizetmeelfosfaat), gist, EIdooier, glansmiddel (isomalt), zout, weipoeder (MELK), emulgatoren (mono- en diglyceriden van vetzuren, mono- en diacetylwijnsteenzuuresters van mono- en diglyceriden van vetzuren), karamelaroma (stabilisator (propyleenglycol), natuurlijke smaakstoffen, alcohol, water, aromapreparaten , siroop (maïs), kleurstof (sulfiet-ammoniakkaramel)), esdoornaroma, stabilisatoren (pectines, guargom, natriumalginaat, calciumsulfaat, tetranatriumdifosfaat), zuurteregelaar (citroenzuur), kleurstoffen (calciumcarbonaten, E160a), heel MELKpoeder, glucosestroop, natuurlijk aroma, verdikkingsmiddel (agar), TARWEzetmeel, maltodextrine, meelverbeteraar (ascorbinezuur), conserveermiddel (kaliumsorbaat), MELKeiwit, vitamine A, gesloten siroop (glucosestroop (bevat: ZWAVELDIOXIDE), suiker, water, ahornsiroop (4%), melasse, aroma, zuurteregelaars ( natriumcarbonaten, zoutzuur)
FYSIEKE UITSTRALING VOOR 1 STUK
Gewicht 36 g - 47 g
Lengte 7,3 cm - 7,9 cm
Breedte 4,3 cm - 5,2 cm
Hoogte 1,6 cm - 2,2 cm
GEBRUIKSAANWIJZING
Specifieke bewaarcondities
Bewaren bij -18 °C Na ontdooien niet opnieuw invriezen
Tijd Temperatuur Opmerkingen
Ontdooien 15 minuten 22 °C
Bakken 13 - 15 minuten 180 °C Oven voorverwarmen 210 °C
GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE VOOR 100G
Energie 1.853 kJ - 445 kcal
Vet 30 gram
waarvan verzadigt 11 gram
Koolhydraat 39 gram
van welke suikers 21 gram
Vezel 1,5 gram
Eiwit 4,0 gram
Zout 0,37 gram
MINI MIX BOERENPISTOLETS 40 GR / 15ST
KOEL-/DIEPVRIESPRODUCTEN AF TE HALEN
Koelproducten kunnen niet geleverd worden. Daarom dienen koelproducten steeds afgehaald te worden in de winkel.
Raadpleeg ONZE OPENINGSUREN.
Omschrijving
Assortiment van drie mini broodjes type “pistolets”, bestaande uit: 5 tarwe broodjes; 5 bruine broodjes van tarwe en tarwe volkorenbloem verrijkt met een weinig gedroogde roggedesem; en 5 donkere broodjes van tarwe en tarwe volkorenbloem met geroosterde mout en verrijkt met lijnzaad, gierst, zonnebloempitten en havervlokken.
Gewicht 40 g +/‐ 5 g Breedte 8 cm +/‐ 0,5 cm Hoogte 4 cm +/‐ 0,5 cm
INGREDIËNTEN boerenpistolet wit (TARWEBLOEM, water, gist, gejodeerd zout, gluten (TARWE), antioxidant (ascorbinezuur), meelverbeteraar (L‐cysteïne)), boerenpistolet bruin (TARWEBLOEM, water, VOLTARWEMEEL, gist, zuurdesem (ROGGE), gejodeerd zout, gluten (TARWE), moutbloem (TARWE), antioxidant (ascorbinezuur), meelverbeteraar (L‐ cysteïne)), boerenpistolet Elzas (TARWEBLOEM, water, VOLTARWEMEEL, zemelen (TARWE), gluten (TARWE), bruin lijnzaad, gierst, SOJAVLOKKEN, gist, geroosterde moutbloem (TARWE), zonnebloempitten, zout, HAVERVLOKKEN, antioxidant (ascorbinezuur), meelverbeteraar (L‐cysteïne)).
VOEDINGSWAARDE PER 100G
Energie 1.095 kJ ‐ 259 kcal
Vetten 1,6 g
waarvan verzadigde vetzuren 0,4 g
Koolhydraten 50 g
waarvan suikers 1,1 g
Vezels 3,6 g
Eiwitten 9,0 g
Zout 1,3 g
GEBRUIKSAANWIJZING Specifieke bewaarcondities Te bewaren bij ‐18 °C Na ontdooiing niet opnieuw invriezen Houdbaarheid na productie 365 dag(en) Tijd Temperatuur Opmerkingen Ontdooien 15 min 22 °C ‐ Bakken 8 ‐ 10 min 180 °C Oven voorverwarmen 210 °C
PLAKKEN BLADERDEEG 2.5 mm / 57x37cm
KOEL-/DIEPVRIESPRODUCTEN AF TE HALEN
Koelproducten kunnen niet geleverd worden. Daarom dienen koelproducten steeds afgehaald te worden in de winkel.
Raadpleeg ONZE OPENINGSUREN.
Bladerdeegplakken gerezen bladerdeeg 2.5 mm afmetingen 57 x 37 cm
Gewicht per stuk 625 gr
ZOET HARTIG
EXTRA INFORMATIE
Ontdooitijd (min.): 15
Info: na ontdooien verwerken naar keuze.
Baktijd afhankelijk van de grootte en vorm van het product.
PRODUCTOMSCHRIJVING
De bladerdeegplakken 2,5 mm zijn klaar om te bakken.
Ingrediënten :
Bloem, TARWE, water, plantaardige oliën en vetten (palm), zout, emulgator : E471, aroma’s.
Geproduceerd in een fabriek waar soja, melk, eieren en schaalvruchten worden gemaakt.
PLAKKEN GEREZEN BLADERDEEG 4 mm / 57x37 cm (1050gr)
KOEL-/DIEPVRIESPRODUCTEN AF TE HALEN
Koelproducten kunnen niet geleverd worden. Daarom dienen koelproducten steeds afgehaald te worden in de winkel.
Raadpleeg ONZE OPENINGSUREN.
Bladerdeegplakken : gerezen bladerdeeg 4 mm afmetingen 57 x 37 cm
Gewicht per stuk 1050 gr
ZOET HARTIG
EXTRA INFORMATIE
Ontdooitijd (min.): 15
Rijstijd (min.) : 45-60
Rijstemperatuur (°C) : 25-28
Info :Na ontdooien verwerken naar keuze.
Baktijd afhankelijk van de grootte
en vorm van het product
PRODUCTOMSCHRIJVING
De gerezen bladerdeegplakken (4 mm)
zijn klaar om te rijzen.
Ingrediënten :
bloem (TARWE); water; plantaardige oliën en vetten (palm; koolzaad); gist; glucose‐fructosestroop; suiker; zout; TARWEgluten; meelverbeteraar (ascorbinezuur); enzymes. Kan sporen bevatten van: melk, eieren, soja, sesamzaden, hazelnoten, amandelen, pecannoten.
RIJSTTAARTJE 160GR - 4 STUKS
KOEL-/DIEPVRIESPRODUCTEN AF TE HALEN
Koelproducten kunnen niet geleverd worden. Daarom dienen koelproducten steeds afgehaald te worden in de winkel.
Raadpleeg ONZE OPENINGSUREN.
Een Belgische klassieker. Tartlet van pâte brisée met een smeuïge rijstpapvulling.
Ingrediënten
magere MELK, suiker, rijst (10%), TARWEBLOEM, water, plantaardige vetten (palm, kokos), EIEREN, room (MELK), raapzaadolie, gemodificeerde zetmelen (maïs, aardappel), natuurlijk aroma, kleurstof (algae carotene), gejodeerd zout (zout, kaliumjodaat), citroensap, emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren).
Kan sporen bevatten van: soja, noten.
Voedingswaarde Per 100 gr
Energie (kJ/kcal) 802 / 191
Vetten 6,2 g
waarvan verzadigde vetzuren 3.4 g
Koolhydraten 30 g
waarvan suikers 14 g
Vezels < 0.5 g
Eiwitten 3,9 g
Zout 0.22 g
GEBRUIKSAANWIJZING :
Ontdooien 30 minuten bij 22 °C
Oven voorverwarmen 170 °C
Bakken 40 minuten 170 °C