Mix voor de bereiding van biscuitbodem, roulade en lepelbiscuit.
Ongeëvenaard qua smaak, volume, snijdbaarheid en vers houdbaarheid
Bevat : suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, emulgator (en): e472b, E472a, E472e,
mager melkpoeder, rijsmiddel (en) E500, E450, zout met jodium verrijkt, aroma
Kan sporen bevatten van eieren , lupine , soja .
Recept : ½ kg mix, 6 eieren, 50 gr water (Ø28cm),
10 min. mixen, bakken op 190°C ±30 min
Nutritionele specificaties ( per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 377 kcal
Energie ( KJ ) : 1579 KJ
Vetten – waarvan : 2.3 %
Verzadigde vetzuren : 2.1 %
Koolhydraten – waarvan : 83.5 %
Suikers : 40.8 %
Eiwitten : 3.6 %
Ballaststoffen : 1.2 %
Natrium : 0.6 %
De voedingswaarden dienen alleen ter informatie.
Schommelingen zijn mogelijk daar het over natuurlijke produkten gaat.
Overzicht van de belangrijkste voordelen
• betrouwbare en gemakkelijke verwerking
• grote hoeveelheid aan recepten
• zeer betrouwbaar opklopgedrag
• goed opklopvolume = hoog rendement
• de biscuitbodem is niet kruimelig, is goed snijdbaar
en heeft een zeer goede vershouding