Loader
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

CHOCOLADE BISCUIT - MIX 1KG

CHOCOLADE BISCUIT - MIX 1KG

Mix voor de bereiding van chocobiscuitbodems, en -rouladen, Sachertaart, en ander fijn chocospeciaalbeslag met een lange vershouding en een uitstekende smaak. Bevat : suiker, tarwebloem, tarwez...

Gewicht   

1,000 KG

€ 8,20
Prijs per stuk

Voorraad : 8

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag


Mix voor de bereiding van chocobiscuitbodems, en -rouladen,
Sachertaart, en ander fijn chocospeciaalbeslag
met een lange vershouding en een uitstekende smaak.

Bevat : suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, vetarme, cacaopoeder (ca 6.5%),
emulgator (en): E472b, E472a, E472e, rijsmiddel (en): e500, E450, E341,
mager melkpoeder, zout,  aroma, stabilisator(en):E415
Kan sporen bevatten van eieren , noten , soja .
Recept : ½ kg mix, 6 eieren, 100 gr water (Ø26cm),
alle ingrediënten op hoogste versnelling opkloppen
gedurende ca. 8 à 10 minuten.

vorm diameter 26cm, hoogte 5 cm
baktemperatuur: 180 à 190°c
baktijd: 35 à 40 minute


Nutritionele specificaties ( per 100 gr )

Energie ( kcal ) : 381 kcal
Energie ( KJ ) : 1594 KJ
Vetten – waarvan : 4.2 gr 
Verzadigde vetzuren : 3.7 gr
Koolhydraten – waarvan : 78.4 gr
Suikers : 44.5 gr              
Eiwitten : 4.4 gr
Voedingsvezels : 3.0 gr                             
Natrium : 1.84 gr  

De voedingswaarden dienen alleen ter informatie.
Schommelingen zijn mogelijk daar het over natuurlijke produkten gaat.

 
CHOCO BISCUIT 500 g
eieren 6 eieren is 300g
water 100 g
Totaalgewicht:

900 g
Alle ingrediënten op hoogste versnelling opkloppen
gedurende ca. 8 à 10 minuten.
Gewicht beslag: 900 g / vorm diameter 26cm, hoogte 5 cm
Baktemperatuur: 180 à 190°C
Baktijd: 35 à 40 minuten

 
CHOCO ROULADEN 350 g
eieren 6 eieren is 300 g
water 70 g
Totaalgewicht:

720 g
Alle ingrediënten op hoogste versnelling opkloppen
gedurende 8 à 10 minuten.
Gewicht beslag: 720 g / bakplaat 60 x 40 cm
Baktemperatuur: 220°C met weinig stoom
Baktijd: 4 à 6 minuten


Overzicht van de belangrijkste voordelen
• betrouwbare, rationele bereiding van fijn
   speciaal beslag met chocolade
• bevat een hoge hoeveelheid van fijne cacao
• zeer betrouwbaar opklopgedrag

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

!! BELANGRIJKE INFO VOOR ONLINE BESTELLINGEN !!

We zijn in verlof van woensdag 6 AUGUSTUS tot en met dinsdag 19 AUGUSTUS.

ER KUNNEN WEL BESTELLINGEN GEPLAATST WORDEN, MAAR DEZE WORDEN VANAF
WOENSDAG 20 AUGUSTUS PAS VERWERKT
EN VERZONDEN.

Alvast bedankt voor uw begrip.

Vriendelijke bakgroetjes
Christine