Loader
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

CHOCOLADE BISCUIT - MIX 1KG

CHOCOLADE BISCUIT - MIX 1KG

Mix voor de bereiding van chocobiscuitbodems, en -rouladen, Sachertaart, en ander fijn chocospeciaalbeslag met een lange vershouding en een uitstekende smaak. Bevat : suiker, tarwebloem, tarwez...

Gewicht   

1,000 KG

€ 7,80
Prijs per stuk

Voorraad : 8

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag


Mix voor de bereiding van chocobiscuitbodems, en -rouladen,
Sachertaart, en ander fijn chocospeciaalbeslag
met een lange vershouding en een uitstekende smaak.

Bevat : suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, vetarme, cacaopoeder (ca 6.5%),
emulgator (en): E472b, E472a, E472e, rijsmiddel (en): e500, E450, E341,
mager melkpoeder, zout,  aroma, stabilisator(en):E415
Kan sporen bevatten van eieren , noten , soja .
Recept : ½ kg mix, 6 eieren, 100 gr water (Ø26cm),
alle ingrediënten op hoogste versnelling opkloppen
gedurende ca. 8 à 10 minuten.

vorm diameter 26cm, hoogte 5 cm
baktemperatuur: 180 à 190°c
baktijd: 35 à 40 minute


Nutritionele specificaties ( per 100 gr )

Energie ( kcal ) : 381 kcal
Energie ( KJ ) : 1594 KJ
Vetten – waarvan : 4.2 gr 
Verzadigde vetzuren : 3.7 gr
Koolhydraten – waarvan : 78.4 gr
Suikers : 44.5 gr              
Eiwitten : 4.4 gr
Voedingsvezels : 3.0 gr                             
Natrium : 1.84 gr  

De voedingswaarden dienen alleen ter informatie.
Schommelingen zijn mogelijk daar het over natuurlijke produkten gaat.

 
CHOCO BISCUIT 500 g
eieren 6 eieren is 300g
water 100 g
Totaalgewicht:

900 g
Alle ingrediënten op hoogste versnelling opkloppen
gedurende ca. 8 à 10 minuten.
Gewicht beslag: 900 g / vorm diameter 26cm, hoogte 5 cm
Baktemperatuur: 180 à 190°C
Baktijd: 35 à 40 minuten

 
CHOCO ROULADEN 350 g
eieren 6 eieren is 300 g
water 70 g
Totaalgewicht:

720 g
Alle ingrediënten op hoogste versnelling opkloppen
gedurende 8 à 10 minuten.
Gewicht beslag: 720 g / bakplaat 60 x 40 cm
Baktemperatuur: 220°C met weinig stoom
Baktijd: 4 à 6 minuten


Overzicht van de belangrijkste voordelen
• betrouwbare, rationele bereiding van fijn
   speciaal beslag met chocolade
• bevat een hoge hoeveelheid van fijne cacao
• zeer betrouwbaar opklopgedrag

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies