Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.
BLOEM
Bezig met laden...
10 GRANEN 1KG
Is een mengeling voor donker brood.
Bevat : TARWEbloem; ROGGEbloem; geroosterde SOJAgranules; gierst; zonnebloempitten; GERSTEvlokken; SESAMzaad;
TARWEgluten; HAVERvlokken; geroosterde TARWEmoutvlokken;
lijnzaad; geroosterde TARWEmoutbloem;
GERSTEmoutbloem; gefermenteerde ROGGEbloem; gefermenteerde TARWEbloem; gemalen maïsvlokken;
emulgator: E472e,E322 (SOJA) E471,E482 (palm) E481; enzymen (TARWE); TARWEmoutbloem; meelverbetermiddel: E300
Nutritionele specificaties (per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 351 KCAL
Energie (KJ ) : 1.485 KJ
Vetten – waarvan :4.0 g
-verzadigde vetzuren : 0.7 g
-enkelvoudig onverzadigde vetzuren : 0.9 g
-meervoudig onverzadigde vetzuren : 2.3 g
Koolhydraten – waarvan : 62.2 g
-suikers : 2.7 g
Vezels : 6.9 g
Eiwitten : 13.0 g
Zout (= natrium x2.5 ) : 0.01 g
Natrium : 5.00 mg
Droge stof : 87.3 g
10 GRANEN 2.5 KG
Is een mengeling voor donker brood.
Bevat : TARWEbloem; ROGGEbloem; geroosterde SOJAgranules; gierst; zonnebloempitten; GERSTEvlokken; SESAMzaad; TARWEgluten; HAVERvlokken; geroosterde TARWEmoutvlokken; lijnzaad; geroosterde TARWEmoutbloem; GERSTEmoutbloem; gefermenteerde ROGGEbloem;
gefermenteerde TARWEbloem; gemalen maïsvlokken; emulgator: E472e,E322 (SOJA) E471,E482 (palm) E481;
enzymen (TARWE); TARWEmoutbloem; meelverbetermiddel: E300
Nutritionele specificaties (per 100 gr )
Energie ( kcal ) 351 KCAL
Energie (KJ ) 1.485 KJ
Vetten – waarvan : 4.0 g
-verzadigde vetzuren 0.7 g
-enkelvoudig onverzadigde vetzuren 0.9 g
-meervoudig onverzadigde vetzuren 2.3 g
Koolhydraten – waarvan : 62.2 g
-suikers 2.7 g
Vezels 6.9 g
Eiwitten 13.0 g
Zout (= natrium x2.5 ) 0.01 g
Natrium 5.00 mg
Droge stof 87.3 g
10 GRANEN 5 KG
Is een mengeling voor donker brood.
Bevat : TARWEbloem; ROGGEbloem; geroosterde SOJAgranules; gierst; zonnebloempitten; GERSTEvlokken; SESAMzaad; TARWEgluten; HAVERvlokken; geroosterde TARWEmoutvlokken; lijnzaad; geroosterde TARWEmoutbloem; GERSTEmoutbloem; gefermenteerde ROGGEbloem;
gefermenteerde TARWEbloem; gemalen maïsvlokken; emulgator: E472e,E322 (SOJA) E471,E482 (palm) E481;
enzymen (TARWE); TARWEmoutbloem; meelverbetermiddel: E300
Nutritionele specificaties (per 100 gr )
Energie ( kcal ) 351 KCAL
Energie (KJ ) 1.485 KJ
Vetten – waarvan : 4.0 g
-verzadigde vetzuren 0.7 g
-enkelvoudig onverzadigde vetzuren 0.9 g
-meervoudig onverzadigde vetzuren 2.3 g
Koolhydraten – waarvan : 62.2 g
-suikers 2.7 g
Vezels 6.9 g
Eiwitten 13.0 g
Zout (= natrium x2.5 ) 0.01 g
Natrium 5.00 mg
Droge stof 87.3 g
4 SEIZOENEN MEERGRANEN 1KG
Is een mengeling voor meergranen grof brood.
Bevat : TARWEmeel; TARWEmoutbloem; gierst; ROGGE; GLUTEN; gemoute TARWEvlokken; GERST; maïs; SESAMzaad; GERSTEmoutmeel; zonnebloempitten; lijnzaad; SOJA;
gefementeerde ROGGEbloem;
TARWEbloem; GERSTEmout; TARWEmout; dextrose; emulgatoren:E471,E472e; TARWE(geplet); TARWEgluten; SOJAgrits(geroosterd); boekweitmeel; ROGGE(geplet); HAVERvlokken; rijstevlokken; ROGGEzuurdesem (gedroogd); maisgries; ROGGEmeel; bruin lijnzaad; haver; TARWEzemelen; gluten; plantaardige vetstoffen; mout; GERSTEmeel; maisvlokken; boekweitgrutten; geroosterde SOJAgranules; gemalen maïsvlokken; geroosterde TARWEkiemen
(TARWE); pompoenpitten; gierst; ongepelde gierst; geëxtrudeerd maïsgries; speltbloem; meelverbeteraar:E300; enzymen;
gebrande suiker; E482,E322(SOJA),SOJAbloem
Nutritionele specificaties (per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 364.67 KCAL
Energie (KJ ) : 1.534 KJ
Vetten – waarvan : 6.1 g
-verzadigde vetzuren : 0.98 g
-enkelvoudig onverzadigde vetzuren : 0.50 g
-meervoudig onverzadigde vetzuren : 1.25 g
Koolhydraten – waarvan : 59.4 g
-suikers : 3.2 g
Vezels : 6.3 g
Eiwitten : 15.2 g
Zout (= natrium x2.5 ) : 0.02 g
Cijfers zijn afhankelijk van de oogst
4 SEIZOENEN MEERGRANEN 2.5KG
Is een mengeling voor meergranen grof brood.
Bevat : TARWEmeel; TARWEmoutbloem; gierst; ROGGE; GLUTEN; gemoute TARWEvlokken; GERST; maïs; SESAMzaad; GERSTEmoutmeel; zonnebloempitten; lijnzaad; SOJA;
gefementeerde ROGGEbloem;
TARWEbloem; GERSTEmout; TARWEmout; dextrose; emulgatoren:E471,E472e; TARWE(geplet); TARWEgluten; SOJAgrits(geroosterd); boekweitmeel; ROGGE(geplet); HAVERvlokken; rijstevlokken; ROGGEzuurdesem (gedroogd); maisgries; ROGGEmeel; bruin lijnzaad; haver; TARWEzemelen; gluten; plantaardige vetstoffen; mout; GERSTEmeel; maisvlokken; boekweitgrutten; geroosterde SOJAgranules; gemalen maïsvlokken; geroosterde TARWEkiemen
(TARWE); pompoenpitten; gierst; ongepelde gierst; geëxtrudeerd maïsgries; speltbloem; meelverbeteraar:E300; enzymen;
gebrande suiker; E482,E322(SOJA),SOJAbloem
Nutritionele specificaties (per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 364.67 KCAL
Energie (KJ ) : 1.534 KJ
Vetten – waarvan : 6.1 g
-verzadigde vetzuren : 0.98 g
-enkelvoudig onverzadigde vetzuren : 0.50 g
-meervoudig onverzadigde vetzuren : 1.25 g
Koolhydraten – waarvan : 59.4 g
-suikers : 3.2 g
Vezels : 6.3 g
Eiwitten : 15.2 g
Zout (= natrium x2.5 ) : 0.02 g
Cijfers zijn afhankelijk van de oogst
4 SEIZOENEN MEERGRANEN 5KG
Is een mengeling voor meergranen grof brood.
Bevat : TARWEmeel; TARWEmoutbloem; gierst; ROGGE; GLUTEN; gemoute TARWEvlokken; GERST; maïs; SESAMzaad; GERSTEmoutmeel; zonnebloempitten; lijnzaad; SOJA;
gefementeerde ROGGEbloem;
TARWEbloem; GERSTEmout; TARWEmout; dextrose; emulgatoren:E471,E472e; TARWE(geplet); TARWEgluten; SOJAgrits(geroosterd); boekweitmeel; ROGGE(geplet); HAVERvlokken; rijstevlokken; ROGGEzuurdesem (gedroogd); maisgries; ROGGEmeel; bruin lijnzaad; haver; TARWEzemelen; gluten; plantaardige vetstoffen; mout; GERSTEmeel; maisvlokken; boekweitgrutten; geroosterde SOJAgranules; gemalen maïsvlokken; geroosterde TARWEkiemen
(TARWE); pompoenpitten; gierst; ongepelde gierst; geëxtrudeerd maïsgries; speltbloem; meelverbeteraar:E300; enzymen;
gebrande suiker; E482,E322(SOJA),SOJAbloem
Nutritionele specificaties (per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 364.67 KCAL
Energie (KJ ) : 1.534 KJ
Vetten – waarvan : 6.1 g
-verzadigde vetzuren : 0.98 g
-enkelvoudig onverzadigde vetzuren : 0.50 g
-meervoudig onverzadigde vetzuren : 1.25 g
Koolhydraten – waarvan : 59.4 g
-suikers : 3.2 g
Vezels : 6.3 g
Eiwitten : 15.2 g
Zout (= natrium x2.5 ) : 0.02 g
Cijfers zijn afhankelijk van de oogst
6 GRANEN 1 KG
Bevat : TARWEmeel; ROGGEmeel; gemalen maïsvlokken; HAVERvlokken;
TARWEgluten; GERSTevlokken; speltbloem; (TARWE); emulgator: E472e,E322
(SOJA), E471; enzymen (TARWE); TARWEmoutbloem; meelverbetermiddel: E300
Nutritionele specificaties (per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 340 KCAL
Energie (KJ ) : 1.442 KJ
Vetten – waarvan : 1.9 g
-verzadigde vetzuren : 0.4 g
-enkelvoudig onverzadigde vetzuren : 0.3 g
-meervoudig onverzadigde vetzuren : 1.1 g
Koolhydraten – waarvan : 65.0 g
-suikers : 3.0 g
Vezels : 6.0 g
Eiwitten : 12.6 g
Zout (= natrium x2.5 ) : 0.00 g
Natrium : 3.00 mg
Droge stof : 86.4 g
6 GRANEN 2.5 KG
Bevat : TARWEmeel; ROGGEmeel; gemalen maïsvlokken; HAVERvlokken;
TARWEgluten; GERSTevlokken; speltbloem; (TARWE); emulgator: E472e,E322 (SOJA), E471; enzymen (TARWE); TARWEmoutbloem; meelverbetermiddel: E300Nutritionele specificaties (per 100 gr )
Energie ( kcal ) 340 KCAL
Energie (KJ ) 1.442 KJ
Vetten – waarvan : 1.9 g
-verzadigde vetzuren 0.4 g
-enkelvoudig onverzadigde vetzuren 0.3 g
-meervoudig onverzadigde vetzuren 1.1 g
Koolhydraten – waarvan : 65.0 g
-suikers 3.0 g
Vezels 6.0 g
Eiwitten 12.6 g
Zout (= natrium x2.5 ) 0.00 g
Natrium 3.00 mg
Droge stof 86.4 g
6 GRANEN 5 KG
Bevat : TARWEmeel; ROGGEmeel; gemalen maïsvlokken; HAVERvlokken;
TARWEgluten; GERSTevlokken; speltbloem; (TARWE); emulgator: E472e,E322 (SOJA), E471; enzymen (TARWE); TARWEmoutbloem; meelverbetermiddel: E300
Nutritionele specificaties (per 100 gr )
Energie ( kcal ) 340 KCAL
Energie (KJ ) 1.442 KJ
Vetten – waarvan : 1.9 g
-verzadigde vetzuren 0.4 g
-enkelvoudig onverzadigde vetzuren 0.3 g
-meervoudig onverzadigde vetzuren 1.1 g
Koolhydraten – waarvan : 65.0 g
-suikers 3.0 g
Vezels 6.0 g
Eiwitten 12.6 g
Zout (= natrium x2.5 ) 0.00 g
Natrium 3.00 mg
Droge stof 86.4 g
ALL-IN MIX VOOR BRUIN BROOD 2KG
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk! Maak jouw bruin brood met heerlijk luchtige kruim met onze all-in mix voor bruin brood! Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest! Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken! Maximaal genot met minimale inspanning! Bereiding met
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk!Maak jouw bruin brood met heerlijk luchtige kruim met onze all-in mix voor bruin brood!
- Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest!
- Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken!
- Maximaal genot met minimale inspanning!
Volg dan volgende gemakkelijke stappen:
- Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
- Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
- Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 30-40 min. rijzen
- Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
- Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten
- Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
- Uw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.
BEWAARADVIES
- Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
- Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
Tarwebloem, palm- en raapolie, glucosestroop, tarwegluten, gist, zout, dextrose, emulgatoren: E472e en sojalecithine, sojabloem, weipoeder, karnemelkpoeder, veldbonenmeel, melkeiwit, meelverbetermiddel: ascorbinezuur, enzymen (tarwe).
ALL-IN MIX VOOR DONKER WOUD BROOD 2KG
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk! Een heerlijk gezond brood op basis van korenmout, lijnzaad en zonnebloempitten! Maak het zelf met Cook & Bake en proef het verschil! Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest! Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken! Maximaal genot
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk!Een heerlijk gezond brood op basis van korenmout, lijnzaad en zonnebloempitten! Maak het zelf met Cook & Bake en proef het verschil!
- Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest!
- Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken!
- Maximaal genot met minimale inspanning!
Volg dan volgende gemakkelijke stappen:
1. Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
2. Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
3. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 40-50 minuten rijzen
4. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een
ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
5. Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-tal minuten
6. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
7. Jouw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!
Bereiding in de broodmachine
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.
BEWAARADVIES
Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
SAMENSTELLING
Tarwebloem, tarwevolkorenmeel, zonnebloempitten, lijnzaad, roggemoutmeel, geplette tarwekorrels, gerstemoutbloem, tarwemoutmeel, glucosestroop, zout, tarwegluten, dextrose, gist, emulgatoren: E472e en sojalecithine, tarwezetmeel, karnemelkpoeder, palm- en raapolie, veldbonenmeel, magere melkpoeder, weipoeder, enzymen (tarwe), meelverbetermiddel: ascorbinezuur.
ALL-IN MIX VOOR GROF VOLKOREN BROOD 2KG
OMSCHRIJVING
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk!
Maak zélf jouw grof volkoren brood met heerlijk luchtige kruim met onze all-in mix! Dit gezond brood zit boordevol vitamines en mineralen, vezels,... en past daarom perfect bij een gezonde levensstijl!
- Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest!
- Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken!
- Maximaal genot met minimale inspanning!
Volg dan volgende gemakkelijke stappen:
1. Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
2. Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
3. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 40 min. rijzen
4. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een
ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
5. Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-tal minuten
6. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
7. Jouw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!
Gebruiksaanwijzing | |||
Broodmix | 400g | 500g | 600g |
Water | 260ml | 325ml | 390ml |
Gewicht brood | 600g / 640g | 750g / 800g | 960g / 1000g |
BEREIDING IN DE BROODMACHINE
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.
BEWAARADVIES
Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
SAMENSTELLING
Tarwevolkorenmeel, geplette tarwekorrels, tarwezemelen, weipoeder, glucosestroop, dextrose, zout, tarwegluten, gist, karnemelkpoeder, emulgatoren: E472e en sojalecithine, veldbonenmeel, palm- en raapolie, enzymen (tarwe), meelverbeteraar: ascorbinezuur
ALL-IN MIX VOOR LUXE BROOD EN SANDWICHES 1KG
Met deze all-in mix maak je in no time zélf een zoet brood, rozijnenbrood, suikerbrood, chocoladebrood, sandwiches, ... Enkel water toevoegen! Heb je geen broodmachine? Geen probleem! Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je creatie kan de oven in! Lees hieronder de uitgebreide
Met deze all-in mix maak je in no time zélf een zoet brood, rozijnenbrood, suikerbrood, chocoladebrood, sandwiches, ...- Enkel water toevoegen!
- Heb je geen broodmachine? Geen probleem! Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je creatie kan de oven in! Lees hieronder de uitgebreide instructies.
- Minimale inspanning voor maximaal genot!
- Bepaal de grootte van het brood.
- Kneed de gewenste hoeveelheid broodmix en lauw water (± 40°C) tot een soepele massa.
- Voeg extra water toe als het deeg tijdens het mengen té droog lijkt.
- Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het 30-40 minuten rijzen.
- Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het ± 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie.
- Baktijd: in een voorverwarmde oven op ± 200°C gedurende 30-35 minuten.
- Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.
BEWAARADVIES
Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
SAMENSTELLING
Tarwebloem, dextrose, melkvet, bakkersgist, plantaardige raapzaadolie, lactose (melk), tarwegluten, kip heel eipoeder, glucosestroop, emulgatoren: E482, E472e en sojalecithine, aroma, aardappelzetmeel, meelverbeteraar E920 en ascorbinezuur, enzymen (tarwe).
ALLERGIE INFORMATIE
Bevat tarwe, melk, heel eipoeder, soja. Kan sporen van noten en zaden bevatten.
RECEPT ROZIJNENBROOD
INGREDIËNTEN
- 500g All-In mix Luxe Cook & Bake
- 300ml Lauw water (+- 40°C)
- 150g rozijnen
Gewicht: 1kg
Bereidingstijd: 2 uur bakken in de oven of 3 uur in de broodmachine
- Meng de All-In mix Luxe samen met het lauw water en kneed tot een glad en homogeen deeg.
- Laat het deeg rijzen onder plastic gedurende +/- 20 minuten.
- Meng de rozijnen onder het deeg.
- Bol het deeg op in worstvorm.
- Leg het bakpapier in de broodvorm.
- Plaats het deeg in de broodvorm en druk goed aan.
- Laat opnieuw +/- 45 minuten rijzen onder plastic tot verdubbeling van het volume.
- Strijk vóór het bakken het deeg in met met ei en maak insnijdingen in het deeg.
- Bak gedurende +/- 30 minuten op 180 °C.
- Ontvorm na het bakken onmiddellijk het brood.
ALL-IN MIX VOOR MEERGRANEN BROOD 2KG
Maak zélf een gezond meergranenbrood met lijnzaad, zonnebloempitten, tarwe, roggemeel, ... en proef het verschil! Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk! Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest! Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken! Maximaal genot met minimale inspanning.
OMSCHRIJVING
Maak zélf een gezond meergranenbrood met lijnzaad, zonnebloempitten, tarwe, roggemeel, ... en proef het verschil!
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk!
- Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest!
- Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken!
- Maximaal genot met minimale inspanning!
Volg dan volgende gemakkelijke stappen:
1. Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
2. Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
3. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 40-50 min. rijzen
4. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
5. Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C
gedurende 30-35 minuten
6. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
7. Uw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!
BEREIDING IN DE BROODMACHINE
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.
BEWAARADVIES
- Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
- Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
SAMENSTELLING
Tarwebloem, tarwevolkorenmeel, zonnebloempitten, tarwegluten, roggebloem, dextrose, lijnzaad, zout, maïsgries, havervlokken, gist, roggemoutbloem, glucosestroop, sojastukjes, tarwemoutmeel, tarwezemelen, gerstemoutbloem, emulgatoren: E472e en sojalecithine, weipoeder, tarwezetmeel, gemoute tarwe, gierst, roggezuurdesem, sojabloem, veldbonenmeel, palm- en raapolie, gebrande suiker, tarwezuurdesem, meelverbetermiddel: ascorbinezuur, enzymen (tarwe).
ALL-IN MIX VOOR OMEGA 3-MEERZADEN 2KG
Met deze all-in mix maak je in no time een heerlijk gezond Omega 3-meerzadenbrood! Enkel water toevoegen! Heb je geen broodmachine? Geen probleem! Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je broodje kan de oven in.
Met deze all-in mix maak je in no time een heerlijk gezond Omega 3-meerzadenbrood!- Enkel water toevoegen!
- Heb je geen broodmachine? Geen probleem! Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je broodje kan de oven in! Lees hieronder de uitgebreide instructies.
- Bepaal de grootte van het brood.
- Kneed de gewenste hoeveelheid broodmix en lauw water (± 40°C) tot een soepele massa.
- Voeg extra water toe als het deeg tijdens het mengen té droog lijkt.
- Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het 40-50 minuten rijzen.
- Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het ± 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie.
- Baktijd: in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten.
- aal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit
de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat
het afkoelen op een rooster.
BEWAARADVIES
- Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
- Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
Tarwebloem, tarwevolkorenmeel, lijnzaad, zonnebloempitten, geplette tarwekorrels, glucosestroop, zout, tarwegluten, dextrose, gist, emulgatoren: E472e en sojalecithine, tarwezuurdesem, tarwemoutmeel, karnemelkpoeder, veldbonenmeel, palm- en raapolie, magere melkpoeder, weipoeder, enzymen (tarwe), meelverbetermiddel: ascorbinezuur.
ALL-IN MIX VOOR POMPOEN BROOD 1KG
OMSCHRIJVING
Met deze all-in mix maak je in no time een heerlijk gezond pompoenbrood met nootachtige smaak!
- Enkel water toevoegen!
- Heb je geen broodmachine? Geen probleem! Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je broodje kan de oven in! Lees hieronder de uitgebreide instructies.
- Bepaal de grootte van het brood.
- Kneed de gewenste hoeveelheid broodmix en lauw water (± 40 °C) tot een soepele massa.
- Voeg extra water toe als het deeg tijdens het mengen té droog lijkt.
- Dek het deeg bij voorkeur af met plastic en laat het 30-40 minuten rijzen.
- Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het ± 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder plastic.
- Baktijd: in een voorverwarmde oven op ± 200 °C gedurende 30-35 minuten.
- Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20 °C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.
ALLERGIE INFORMATIE
Bevat tarwe, melk, melkpoeder, soja, rogge. Kan sporen van noten en zaden bevatten.
BEWAARADVIES:
- Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
- Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
Tarwe volkorenmeel, tarwebloem, pompoenpitten (14 %), glucosestroop, dextrose, jodiumzout, bakkersgist, tarwegluten, magere melkpoeder, karnemelkpoeder, weipoeder (melk), emulgatoren: E472e en sojalecithine, palm- en raapzaadolie, veldbonenmeel, zuurdesempoeder, roggemoutmeel, enzymen (tarwe), meelverbeteraar: ascorbinezuur.
ALL-IN MIX VOOR WIT BROOD 2KG
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk! Maak jouw wit brood met een heerlijk luchtige kruim met onze all-in mix voor wit brood! Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest! Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken! Maximaal genot met minimale inspanning.
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk!Maak jouw wit brood met een heerlijk luchtige kruim
met onze all-in mix voor wit brood!
- Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest!
- Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken!
- Maximaal genot met minimale inspanning!
Volg dan volgende gemakkelijke stappen:
- Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
- Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
- Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 30-40 minuten rijzen
- Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
- Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten
- Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
- Uw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.
BEWAARADVIES
Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
SAMENSTELLING
Tarwebloem, glucosestroop, dextrose, zout, tarwegluten, gist, tarwezetmeel, karnemelkpoeder, veldbonenmeel, palm- en raapolie, emulgatoren: E472e en sojalecithine, mager melkpoeder, weipoeder, enzymen (tarwe), meelverbetermiddel: ascorbinezuur.
BAGUÉPI 1 KG
BAGUÉPI “TRADITION FRANÇAISE”
In Frankrijk mag Tradition Française gebruikt worden indien voldaan wordt aan bepaalde voorwaarden. Eigenlijk komt het er op neer dat de bloem en de eindproducten zo puur mogelijk blijven. Om dit te bereiken is toevoeging van een levain (vloeibaar zuurdesem) of poolish noodzakelijk. De eindproducten verkrijgen de meest uitgesproken smaak en aroma en het beste authentieke, rustieke karakter.
Ingrediënten : TARWEbloem; TARWEmoutmeel; amylasen (TARWE)
Voedingswaarde (per 100g)
Energie (kJ) 1418.7478 kJ
Energie (kcal) 334.5851 kcal
Koolhydraten - waarvan: 67.9881 g
Zetmeel 66.9404 g
Eiwitten 11.1898 g
Vezels 3.4039 g
Vetten - waarvan: 1.2295 g
Suikers 1.109 g
Meervoudig onverzadigde vetzuren 0.5187 g
Verzadigde vetzuren 0.2057 g
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren 0.1038 g
Zout (= Natrium x 2,5) 0.0046 g
BAGUÉPI 2.5 KG
BAGUÉPI “TRADITION FRANÇAISE”
TRADITION FRANÇAISE
In Frankrijk mag Tradition Française gebruikt worden indien voldaan wordt aan bepaalde voorwaarden. Eigenlijk komt het er op neer dat de bloem en de eindproducten zo puur mogelijk blijven. Om dit te bereiken is toevoeging van een levain (vloeibaar zuurdesem) of poolish noodzakelijk. De eindproducten verkrijgen de meest uitgesproken smaak en aroma en het beste authentieke, rustieke karakter.
Ingrediënten : TARWEbloem; TARWEmoutmeel; amylasen (TARWE)
Voedingswaarde (per 100g)
Energie (kJ) 1418.7478 kJ
Energie (kcal) 334.5851 kcal
Koolhydraten - waarvan: 67.9881 g
Zetmeel 66.9404 g
Eiwitten 11.1898 g
Vezels 3.4039 g
Vetten - waarvan: 1.2295 g
Suikers 1.109 g
Meervoudig onverzadigde vetzuren 0.5187 g
Verzadigde vetzuren 0.2057 g
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren 0.1038 g
Zout (= Natrium x 2,5) 0.0046 g
BAGUÉPI 5 kg
BAGUÉPI “TRADITION FRANÇAISE”
TRADITION FRANÇAISE
In Frankrijk mag Tradition Française gebruikt worden indien voldaan wordt aan bepaalde voorwaarden. Eigenlijk komt het er op neer dat de bloem en de eindproducten zo puur mogelijk blijven. Om dit te bereiken is toevoeging van een levain (vloeibaar zuurdesem) of poolish noodzakelijk. De eindproducten verkrijgen de meest uitgesproken smaak en aroma en het beste authentieke, rustieke karakter.
Ingrediënten : TARWEbloem; TARWEmoutmeel; amylasen (TARWE)
Voedingswaarde (per 100g)
Energie (kJ) 1418.7478 kJ
Energie (kcal) 334.5851 kcal
Koolhydraten - waarvan: 67.9881 g
Zetmeel 66.9404 g
Eiwitten 11.1898 g
Vezels 3.4039 g
Vetten - waarvan: 1.2295 g
Suikers 1.109 g
Meervoudig onverzadigde vetzuren 0.5187 g
Verzadigde vetzuren 0.2057 g
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren 0.1038 g
Zout (= Natrium x 2,5) 0.0046 g