Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.
SPECIALITEITEN
Bezig met laden...
ALL IN MIX VOOR MERINGUE 500G
Omschrijving
Met deze kant-en-klare mix maak je makkelijk heerlijke meringues! De mix is klaar voor gebruik. Je hoeft enkel kokend water toe te voegen aan de mix. Zo eenvoudig is het!
Ideaal voor het maken van meringues, schuimpjes, pavlova, …
Dosering voor ± 22 stuks - diameter 7cm:
250g all-in mix meringue en 125ml kokend water.
Werkwijze:
De kom van de planeetmenger ontvetten met azijn en naspoelen met water (niet meer uitdrogen), kokend water in de kom doen en de mix toevoegen en stevig laten opkloppen gedurende minimaal 10 minuten zonder stil te zetten. Meringue kan nadien gebruikt worden voor het versieren van taarten of meringue koekjes. Voor koekjes best gedurende minimaal 4 uur in de oven laten drogen op een temperatuur van 100°C en een lepel tussen de deur steken zodat het vocht eruit kan.
ALL-IN MIX VOOR ROYAL ICING 450G
Omschrijving
Met deze mix kan je in een handomdraai royal icing maken. Wil je een kleurtje geven aan jouw royal icing? Geen probleem. Gebruik hiervoor de kleurstoffen of colorgels
Royal icing kan je gebruiken om jouw koekjes, muffins, cupcakes en ander gebak zelfs heel fijn te decoreren. Je giet het royal icing mengsel simpelweg in een spuitzak met een fijn spuitmondje en... decoreren maar!
Recept:
- 450 gram royal icing mix
- 50 ml water
Beide ingrediënten met de vlindergarde gedurende 5 minuten in de keukenrobot mengen, randen bijschrapen met een spatel en nogmaals 2 minuten mengen. Facultatief kan er kleurstof toegevoegd worden aan het water. Deze massa kan in een spuitzakje gedaan worden om gebak te versieren. Tevens kan door toevoeging van extra water de massa vloeibaarder gemaakt worden en met een borstel aangebracht worden op koekjes. Wanneer de massa klaar is bij voorkeur een vochtige keukendoek over de kom doen om uitdroging te voorkomen.
AMANDELSPIJS MET 50% AMANDELEN 300GR
Amandelspijs 50%Amandelspijs
- 1:1 topkwaliteit amandelspijs
- Heerlijke smaakvolle spijs
- Gemaakt van de beste kwaliteit Valencia amandelen voor meer smaak
- De basis voor het maken van gevulde speculaas, koek of (appel)taart
sacharose, invertase
Energetische waarde per 100 gr
kj 1919 (459kcal)
vetten 23,4 g verzadigde vetzuren 2,1 g
koolhydraten 51,7 g suikers 51,6 g
voedingsvezels 3,3 g
eiwitten 9,3 g zout 0,01
Amandelspijs gebruiken in recepten
Amandelspijs is een heerlijke smaakmaker in veelal zoete recepten. Of je nu zin hebt in het maken van gevulde koek, appeltaart met amandelspijs of heerlijke gevulde speculaas, de kwaliteit van je amandelspijs is net zo bepalend als de andere ingrediënten die je gebruikt.
Amandelspijs is in veel verschillende soorten kwaliteit beschikbaar. De optimale verhouding voor een lekkere amandelspijs is 1:1 wat staat voor de helft suiker en de andere helft gemalen amandelen. Hierdoor is de spijs zoet maar niet te zoet en proef je de amandelsmaak nog voldoende ook na het bakken nog.
AMBIANTE TOPPING 1 L ( PURATOS )
Gesuikerde opklopbare plantaardige bereiding met een zeer hoog opklopvolume. Ideaal voor decoratieve cakes, cupcakes en 'wedding cakes'.
- Hoog volume na het opkloppen
- Lange houdbaarheid, zowel in de verpakking als verwerkt in een product
- Gaat perfect samen met andere smaken zoals fruit, chocolade, praliné...
- Optimale stabiliteit
- Vertoont minder scheuren dan dierlijke room
- Afgewerkte producten kunnen in de diepvries bewaard worden
RECEPT
Alvorens op te kloppen, het product eerst koelen tussen 5-7°C gedurende minstens 12 uren. Daarna opkloppen op gemiddelde snelheid tot de gewenste consistentie bekomen wordt. Eens opgeklopt is het product diepvriesbestendig
INGREDIËNTEN
water, volledige geharde palmpitolie, suiker, stabilisator (sorbitolsiroop, carboxymethylcellulose, hydroxypropylmethyl-cellulose, carrageen, guargom, dinatriumfosfaat, trinatriumcitraat), emulgator (sorbitaanmonostearaat, SOJALECITHINE, polysorbaat 60, mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met diacetylwijnsteenzuur), aroma, zout, kleurstof (plantaardige carotenen)
Bewaren op een koele en droge plaats
BAKPOEDER 150GR
Bakpoeder is een kunstmatig alternatief voor gist en bestaat uit een mengsel van natriumbicarbonaat (zuiveringszout) en een zuur in de vorm van zoutkristallen (zoals monocalciumfosfaat, wijnsteenzuur of gezuiverde wijnsteen) die oplosbaar zijn in water.
Ingrediënten : rijsmiddel : difnatriumdifosfaat ( E450(i) en
Nariumsesquicarbonaat (E500(ii), gemodificeerd zetmeel ( TARWE )
Kan sporen van gluten, schaaldieren, ei, soja, melk en noten bevetten.
Gebruik 3% per kg
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gr
Enegie322 KJ ; 77 kcal ; vet 0 gr ; waarvan verzadigd vet 0 gr
Koolhydraten 18.9 gr ; waarvan suikers 0 gr ; eiwit 0.1 gr ; zout 0.02 gr
Droog en koel bewaren.
BANKETBAKKERSROOM 500 GR
Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met melk of melkalternatieven. Geeft een overheerlijke smaak dankzij het gebruik van melk. Mix voor het maken van patisseriepudding. Koude bereiding, enkel melk / melkalternatieven toevoegen. Deze pudding is bakvast en kan ingevroren worden.
- Volle en romige smaak
- Ziet er heel aantrekkelijk uit en heeft een natuurlijke, warm gele kleur
- Mooie, homogene structuur
- Superieure snijdbaarheid
- Op en top gebruiksvriendelijk
- Minder snelle verzuring en dus extra lang houdbaar
- U hoeft de melk niet te koken
- Snelle en eenvoudige bereiding
- Bakstabiel: de crème behoudt zijn volume tijdens het bakken en kookt niet over
- Diepvriesstabiel: de crème behoudt zijn oorspronkelijke smaak, structuur, uitzicht en versheid na het ontdooien
- Geen verwatering
- BASISRECEPT
- Poeder voor koude bereiding van patisseriecrème op basis van melk. Voeg 300 gr. poeder toe aan 1 l. melk / melkalternatieven.
- Meng op de hoogste snelheid gedurende 3 min. tot een homogene crème bekomen is.
- Tips : - Voor optimale bakstabiliteit gebruik 300 gr. poeder en melk op kamertemperatuur ( +/- 15° )
- Voor een luchtigere crème gebruik 250 gr poeder en melk uit koelkast.
kleurstof (betacaroteen), aroma.
BAVAROIS AARDBEI 200GR
Ingrediënten : suiker, glucose, gelatine, aardbeien sap, fruitgranules,
voedingszuur : citroenzuur : E330, aardbeienstukjes, kleurend fruit- en plantenextract : bietenrood, aromabestanddelen, zout.
Kan sporen bevatten van tarwe, gluten, soja, ei, koemelk en noten.
Bereidingswijze : 200 gr bavarois aardbei mengen met 200 ml water
of lauwe melk ( ca. 20°C ) en 1000 ml room
( of 50/50 room/volle platte kaas ).
Opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten,
tot het mengsel stevig wordt.
Laten opstijven in de frigo voor ± 15 minuten.
Kan gebruikt worden als vulling voor taarten, soezen of als dessert.
Droog en koel bewaren.
Gemiddelde voedingswaarden per 100 gr
Energetische waarde : 1642KJ / 387Kcal
Vetten : 0.1 gr
Waarvan verzadigd : 0 gr
Koolhydraten : 86 gr
Waarvan suikers : 85.4 gr
Eiwitten : 8.1 gr
Zout : 0.2 gr
BAVAROIS CITROEN 200 GR
INGREDIENTEN : suiker, glucose, gelatine, citroensappoeder, citroenzuur, natuurlijk aroma, zout.
Droog en koel bewaren.
Gemiddelde voedingswaarden per 100 gr
Energetische waarde : 1609 KJ / 379 Kcal
Vetten : 0 gr
Waarvan verzadigd : 0 gr
Koolhydraten : 84.8 gr
Waarvan suikers : 81.4 gr
Eiwitten : 7.6 gr
Zout : 0.2 gr
Bereidingswijze : 200 gr bavarois citroen mengen met 200 ml water
of lauwe melk ( ca 20°C ) en 1000 ml room ( of 50/50 room / volle plattekaas ) opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten tot wanneer het mengsel stevig wordt.
Laten opstijven in de frigo voor ± 15 minuten .
Kan gebruikt worden als vulling voor taarten, soezen of als dessert.
BAVAROIS FRAMBOOS 200GR
Ingrediënten : suiker, glucose, gelatine, frambozenstukjes,
voedingszuur : citroenzuur : E330, frambozenpoeder, kleurend fruit- en plantenextract : bietenrood, natuurlijk aroma, zout.
Kan sporen bevatten van tarwe, gluten, soja, koemelk en noten.
Bereidingswijze : 200 gr bavarois framboos mengen met 200 ml water
of lauwe melk ( ca. 20°C ) en 1000 ml room
( of 50/50 room/volle platte kaas ).
Opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten,
tot het mengsel stevig wordt.
Laten opstijven in de frigo voor ± 15 minuten.
Kan gebruikt worden als vulling voor taarten, soezen of als dessert.
Droog en koel bewaren.
Gemiddelde voedingswaarden per 100 gr
Energetische waarde : 1596KJ / 390Kcal
Vetten : 0.1 gr
Waarvan verzadigd : 0 gr
Koolhydraten : 84 gr
Waarvan suikers : 81.4 gr
Eiwitten : 8.3 gr
Zout : 0.4 gr
BOEKWEITMEEL 800 GR
Fijn integraal gemalen boekweitmeel.
Toepassingen
Boekweitmeel is een uitstekende smaakmaker voor brood, klein brood, pannenkoeken…
Extra
Boekweitmeel is goed voor de bloedvaten en bevat o.a. magnesium, calium en fosfor. Boekweitmeel is rijk aan vezels en glutenvrij. Producten met boekweitmeel zijn zeer voedzaam en licht verteerbaar.
Geniet van de gezondheidsvoordelen van boekweit! Ideaal om te mengen met diverse
bloemsoorten of om gezond gebak, koekjes, pannenkoeken, ... mee te maken.
INGREDIËNTEN
Boekweit. (bevat gluten van tarwe en rogge)
BEWARING
Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten.
Nutritionele specificaties (per 100g)
Energie (kcal) 352 kcal
Energie (kJ) 1.472 kJ
Vetten - waarvan: 3,7 g
- Verzadigde vetzuren 0 g
Koolhydraten - waarvan: 69.90 g
- Suikers 2 g
Eiwitten 10.8 g
Zout 0.01 g
Dit product is een natuurproduct waarvan sommige technologische karakteristieken per oogst kunnen
verschillen
BENODIGDHEDEN VOOR 8 BOEKWEITPANNENKOEKEN
125g echte witte bloem, 125g boekweitmeel, 500ml water of melk,
1 snuifje zout, 10g verse of 5g droge gist, 1 ei, 10g griessuiker.
BEREIDING BOEKWEITPANNENKOEKEN
Alle ingrediënten (behalve het zout) mixen tot wanneer alle klonters verdwenen zijn.
Het zout toevoegen en laten rijzen gedurende 90 minuten. Bakken en opdienen met jam of siroop.
CHANTYPAK 1 L WHIPPABLE TOPPING ( PURATOS )
Beschrijving
Gesuikerde opklopbare plantaardige bereiding met aangename botersmaak. Heeft een heel goed opklopvolume en extra stabiliteit. Uiterst geschikt voor de afwerking van taarten of het gebruik in mousses en bavarois.
- Premium botersmaak
- Kan puur gebruikt worden, of gemengd met dierlijke room
- Hoog volume na het opkloppen
- Lange houdbaarheid, zowel in de verpakking als verwerkt in een product
Alvorens op te kloppen, het product eerst koelen tussen 5-8°C gedurende minstens 12 uren. Daarna opkloppen op gemiddelde snelheid tot de gewenste consistentie bekomen wordt. Eens opgeklopt is het product diepvriesbestendig.
INGREDIËNTEN
Water, volledig gehydrogeneerde palmkernolie, suiker, MELK eiwitten, stabilisator (sorbitolstroop (E420ii), hydroxypropylcellulose (E463), Natriumalginaat (E401)), emulgator (mono- en diacetylwijnsteenzuuresters van mono- en diglyceriden van vetzuren (E472e), SOJA
VOEDINGSWAARDE per 100 gram
Energie (kJ) 1174.0KJ
Eiwit totaal (gram) 0.6g
waarvan suikers (gram) 11.9g
waarvan verzadigd vet (gram) 25.1g
Energie (kcal) 283.0g
Koolhydraten totaal (gram) 13.7g
CONFIX BIO GELEERMIDDEL VOOR CONFITUUR 120 GR
Bio
Glutenvrij
Confix'bio-biologisch en plantaardig geleermiddel
Biologisch en plantaardig geleermiddel
Ingrediënten
ruwe rietsuiker*, pectine, citroenzuur, agar-agar*. *producten afkomstig van biologische landbouw
GLUTENVRIJ
FIX' BIO VOOR OPGEKLOPTE MOUSSE (2 X 6 G)
Ontdek Fix Bio Nat-Ali : een geurloos poederpreparaat, op basis van voorgekookt maïszetmeel en voorgekookt aardappelzetmeel. Dit product is het essentiële ingrediënt waarmee je plantaardige alternatieven voor slagroom en slagroom kunt maken.
Bereidingstips: Klop 200 ml koude vloeibare room ( of plantaardige ) op gedurende 2 minuten. Voeg een dosis Fix Bio Nat-Ali toe met poedersuiker en/of vanillesuiker (ongeveer 30 g (optioneel)). Blijf kloppen tot de gewenste consistentie is verkregen (stevig en romig schuim). Bewaar op een koele plaats voordat u het serveert. Serveer snel nadat u het uit de koelkast heeft gehaald.
Fix Bio wordt geleverd in de vorm van 2 zakjes van elk 6 g. Met dit zakje met dubbele dosis kun je 400 ml veganistische slagroommousse maken.
ingrediënten en allergenen
Voorgekookt maïszetmeel*, voorgekookt aardappelzetmeel*
ingrediënten uit de biologische landbouw
Verdere informatie
Gecertificeerde biologische
Veganistisch en glutenvrij
Voedingswaarden per 100 gram
Energie1587 kJ / 374 kcal
Vetten 0,5 gr
waarvan verzadigde vetzuren 0,1 gr
Koolhydraten 93g
met suiker 23g
Eiwitten 0,5 gr
Zout 0.05 gr
GELATINE POEDER 65G
Omschrijving
Gelatine wordt gebruikt om een saus, room, ... te binden. Het werkt als een verdikkings- of bindmiddel. De gelatinepoeder lost goed op in warm water en wordt een 'gel' bij afkoeling. lekker om gerechten als bavarois, flan, mousses, ... en nog veel meer te maken. Het creëert een mooie egale glazige, spiegelstructuur bovenop je cake.
En daarbij, onze gelatine poeder is halal!
Ingrediënten
- Rundergelatine (natuurproduct)
De poeder zelf is smaakloos en dient op smaak gebracht te worden.
(glutenvrij, suikervrij, lactosevrij)
Hoe gebruiken?
- Verwarm de vloeistof waar je het bij wenst te gebruiken. (max tot 40°C)
- Voorkom klontering. Voeg de gelatine voorzichtig en al roerend toe.
- Laat afkoelen en opstijven in de ijskast.
KOUD BINDMIDDEL COOK&BAKE 175GR
KOUD BINDMIDDEL 175G
koud sap bindmiddel - koud oplosbaar
Smaakloze koude sap binder voor fijne groente- en fruitbereidingen. Onze tip: bind de pizzatomaten met wat koud
sap bindmiddel zodat het sap niet in de oven loopt. Bestrooi hiervoor een of twee theelepels over de tomaten.
Voor snijbestendige vullingen en coatings. Voorkomt dat het sap van fruit (of groenten) gaat lekken en dat de aarde niet doorweekt.
Met onze bakingrediënten koop je producten van professionele kwaliteit. Alle producten zijn eenvoudig te verwerken en geven u een optimaal eindresultaat.
Ingrediënten : gemodificeerd maïszetmeel (E1422), bevat sulfiet.
Gebruik : 5 % toevoegen op het totale gewicht bij iedere toepassing.
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gr : energie 1624 KJ / 382 Kcal; vet 0.08 gr; waarvan verzadigd vet 0 gr; koolhydraten 95 gr;
waarvan suikers 0 gr; eiwit 0.35 gr; zout 750mg.
Droog en koel bewaren.
GLUTENVRIJ
MIX VOOR CHANTILLY CREME 250GR
MIX VOOR CHANTILLY CREME ( CHOCOMOUSSE WIT ) 250GR
Maak zelf in no-time de klassieker onder al de desserten, de Chantilly .
Ideaal om snel en gemakkelijk uw gasten tijdens een etentje te verrassen met deze witte Chantilly.
RECEPT (10 porties) 250g mix voor chantilly Crème 330g volle melk Bereiding
De mix en de melk goed mengen. Gedurende 6 minuten i
RECEPT (10 porties)
- 250g mix voor chantilly Crème
- 330g volle melk
Bereiding
- De mix en de melk goed mengen.
- Gedurende 6 minuten in hoogste snelheid kloppen.
- Enkele uren in de koelkast laten opstijven.
- Het eindproduct kan ingevroren worden.
- Droog en koel bewaren.
Ingrediënten
glucose, suiker, plantaardig vet, emulgator: E472b, gemodificeerd zetmeel, cacao,verdikkingsmiddel: E410, magere melkpoeder, aroma,
geleermiddel: E404, zuurteregelaar: E450-E339, kleurstof: E101
MIX VOOR CREME AU BEURRE 350GR ( BOTERROOMPOEDER )
Mix voor crème au beurre / Boterroom
Met deze handige poedermix maakt u in een handomdraai
een lekkere smeuïge crème au beurre.
Enkel water en boter toe te voegen.
Ingrediënten : suiker, plantaardige olie palm, dextrose, glucose-fructosestroop,
heel Eipoeder, emulgatoren: E471,E472a, E472e,MELKeiwit, vanilline.
Kan sporen bevatten van : noten, tarwe, gluten.
Recept: 350gr crème au beurre poeder – 150gr water – 500gr boter/ fijne margarine.
Werkwijze: voeg het crème au beurre poeder bij het water
deze ingrediënten handmatig mengen met de klopper en 5 minuten laten rusten
(eventueel lauw water gebruiken om de suiker sneller op te laten lossen)
de boter gladroeren met de mixer
de compositie bij de boter gieten en 10-15 minuten opkloppen in hoogste versnelling.
PASTABLOEM 800GR
Bloem voor al uw pastabereidingen.
Waan u een echte Italiaan met deze pastabloem
Zelf in één handomdraai je eigen pasta maken?
Dat kan met onze pastabloem. Enkel eieren toe te voegen.
Benodigdheden voor ± 750g pasta 500g pastabloem, 5 eieren, 1 deegrol.
Bereiding De pastabloem op het werkblad uitspreiden
en er één voor één de eieren onder mengen.
OMSCHRIJVING
Zelf in één handomdraai je eigen pasta maken? Dat kan met onze pastabloem.
Enkel eieren toe te voegen.
BENODIGDHEDEN VOOR ± 750G PASTA
500g pastabloem, 5 eieren, 1 deegrol.
BEREIDING
De pastabloem op het werkblad uitspreiden en er één voor één de eieren onder mengen.
Een samenhangend deeg maken door er eventueel, indien nodig, een klein beetje water aan toe te voegen.
Kneden gedurende 10-15 minuten tot het deeg stevig en elastisch is.
Indien het té hard kleeft, er wat extra bloem aan toevoegen.
Het deeg bedekken met een plastiek en minstens 30 minuten laten rusten.
Afwerking met een pastamachine:
Het deeg rollen en door de pastamachine halen.
Beginnen met de “dikste” stand en haal het deeg er herhaaldelijk
door tot en met de “dunste” stand.
Geen stand overslaan, anders scheurt het deeg.
Afwerking met de hand: Het deeg verdelen in porties van ± 60 g.
Uitrollen tot een rechthoekig vel deeg tot wanneer de gewenste dikte bereikt is.
Vervolgens de vorm kiezen die hoort bij de pasta die je verkiest.
De pasta onmiddellijk koken in gezouten water.
INGREDIËNTEN
Harde tarwebloem.
PIZZABLOEM 1 KG
Bloem voor pizzabodems.
Waan u een echte Italiaan door deze mix te combineren met gist, water en olijfolie!
OMSCHRIJVING
Zelf pizzadeeg maken hoeft niet langer moeilijk te zijn!
Met onze pizzabloem maak je in een mum van tijd je eigen pizza.
BENODIGDHEDEN VOOR PIZZA
1000gr pizzabloem, ± 520gr koud water, 30gr verse gist of 15gr droge gist,
25gr olijfolie en 20 gr zout.
BEREIDING
Meng alle ingrediënten tot een stevig deeg.
Kneden manueel ± 15 min.
Kneden met spiraal 1ste versnelling 7 min.
2de versnelling 4 min.
Direct afwegen 250 gr en opbollen.
Dek het deeg af met huishoudfolie en laat
het 30 minuten rusten.
Kneed het deeg en rol het uit tot de
gewenste dikte.
Bestrijk met een laagje tomatensaus en
garneer de pizza naar keuze.
Bak in een voorverwarmde oven van 220°C gedurende 15 à 20 minuten.
Kooktips: Voor een calzone pizza:
Garneer één helft van de bodem en vouw deze dicht.
BEVAT : TARWEbloem; TARWEmoutbloem; enzymen (TARWE); meelverbetermiddel: E300
Nutritionele specificaties (per 100g)
Energie (kcal) 341 kcal Energie (kJ) 1.448 kJ,
Vetten 1,20 g, Verzadigde vetzuren 0,24 g, Enkelvoudig onverzadigde vetzuren 0,17 g,
Meervoudig onverzadigde vetzuren 0,78 g, Koolhydraten 70,30 g, Suikers 2,58 g,
Zetmeel 67,72 g Vezels 3,05 g, Eiwitten 10,81 g,
Zout (= Natrium x 2,5) 0,0098 g
BEWARING
Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten.
SCHÄR MIX C VOOR GEBAK EN KOEKJES 1 KG
Ben jij gek op taarten en koekjes? Dan is deze meelmix iets voor jou! De Mix C is te gebruiken voor alle koekjes en bakrecepten. Probeer bijvoorbeeld eens deze heerlijke speculaasmuffins of dit lekkere appel- hazelnoten taartje. Wedden dat iedereen impressed is?
Tags: Meel
Karakteristieken van het product
maïszetmeel , maïsmeel , rijstmeel , linzenmeel , gemodificeerd tapiocazetmeel , verdikkingsmiddel: johannisbroodpitmeel . Kan sporen van soja bevatten . LACTOSEVRIJ .
Analyse per 100 g
voedingswaarde : 1474 / 347 kJ / kcal
vet : 0.2 g
waarvan verzadigde vetzuren : 0 g
koolhydraten : 82 g
waarvan suikers : 0.2 g
voedingsvezels : 2.5 g
proteïne : 3.6 g
zout : 0.01 g