Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.
SPECIALITEITEN
Bezig met laden...





AMBIANTE TOPPING 1 L
Gesuikerde opklopbare plantaardige bereiding met een zeer hoog opklopvolume. Ideaal voor decoratieve cakes, cupcakes en 'wedding cakes'.
- Hoog volume na het opkloppen
- Lange houdbaarheid, zowel in de verpakking als verwerkt in een product
- Gaat perfect samen met andere smaken zoals fruit, chocolade, praliné...
- Optimale stabiliteit
- Vertoont minder scheuren dan dierlijke room
- Afgewerkte producten kunnen in de diepvries bewaard worden
Klantenvoordelen
- Hoog volume na het opkloppen
- Lange houdbaarheid, zowel in de verpakking als verwerkt in een product
- Gaat perfect samen met andere smaken zoals fruit, chocolade, praliné...
- Optimale stabiliteit
- Vertoont minder scheuren dan dierlijke room
- Afgewerkte producten kunnen in de diepvries bewaard worden

BAKPOEDER 80GR
Ingrediënten : rijsmiddel : difnatriumdifosfaat ( E450(i) en
Nariumsesquicarbonaat (E500(ii), gemodificeerd zetmeel ( TARWE )
Kan sporen van gluten, schaaldieren, ei, soja, melk en noten bevetten.
Gebruik 3% per kg
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gr
Enegie322 KJ ; 77 kcal ; vet 0 gr ; waarvan verzadigd vet 0 gr
Koolhydraten 18.9 gr ; waarvan suikers 0 gr ; eiwit 0.1 gr ; zout 0.02 gr
Droog en koel bewaren.





BANKETBAKKERSROOM 500 GR
Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met melk. Geeft een overheerlijke smaak dankzij het gebruik van melk. Mix voor het maken van patisseriepudding. Koude bereiding, enkel melk toevoegen. Deze pudding is bakvast en kan ingevroren worden.
- Volle en romige smaak
- Ziet er heel aantrekkelijk uit en heeft een natuurlijke, warm gele kleur
- Mooie, homogene structuur
- Superieure snijdbaarheid
- Op en top gebruiksvriendelijk
- Minder snelle verzuring en dus extra lang houdbaar
- U hoeft de melk niet te koken
- Snelle en eenvoudige bereiding
- Bakstabiel: de crème behoudt zijn volume tijdens het bakken en kookt niet over
- Diepvriesstabiel: de crème behoudt zijn oorspronkelijke smaak, structuur, uitzicht en versheid na het ontdooien
- Geen verwatering
- BASISRECEPT
- Poeder voor koude bereiding van patisseriecrème op basis van melk. Voeg 300 gr. poeder toe aan 1 l. melk
- Meng op de hoogste snelheid gedurende 3 min. tot een homogene crème bekomen is.
- Tips : - Voor optimale bakstabiliteit gebruik 300 gr. poeder en melk op kamertemperatuur ( +/- 15° )
- Voor een luchtigere crème gebruik 250 gr poeder en melk uit koelkast.
kleurstof (betacaroteen), aroma.




BAVAROIS AARDBEI 200GR
Ingrediënten : suiker, glucose, gelatine, aardbeien sap, fruitgranules,
voedingszuur : citroenzuur : E330, aardbeienstukjes, kleurend fruit- en plantenextract : bietenrood, aromabestanddelen, zout.
Kan sporen bevatten van tarwe, gluten, soja, ei, koemelk en noten.
Bereidingswijze : 200 gr bavarois aardbei mengen met 200 ml water
of lauwe melk ( ca. 20°C ) en 1000 ml room
( of 50/50 room/volle platte kaas ).
Opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten,
tot het mengsel stevig wordt.
Laten opstijven in de frigo voor ± 15 minuten.
Kan gebruikt worden als vulling voor taarten, soezen of als dessert.
Droog en koel bewaren.
Gemiddelde voedingswaarden per 100 gr
Energetische waarde : 1642KJ / 387Kcal
Vetten : 0.1 gr
Waarvan verzadigd : 0 gr
Koolhydraten : 86 gr
Waarvan suikers : 85.4 gr
Eiwitten : 8.1 gr
Zout : 0.2 gr




BAVAROIS CITROEN 200G
INGREDIENTEN : suiker, glucose, gelatine, citroensappoeder, citroenzuur, natuurlijk aroma, zout.
Droog en koel bewaren.
Gemiddelde voedingswaarden per 100 gr
Energetische waarde : 1609 KJ / 379 Kcal
Vetten : 0 gr
Waarvan verzadigd : 0 gr
Koolhydraten : 84.8 gr
Waarvan suikers : 81.4 gr
Eiwitten : 7.6 gr
Zout : 0.2 gr
Bereidingswijze : 200 gr bavarois citroen mengen met 200 ml water
of lauwe melk ( ca 20°C ) en 1000 ml room ( of 50/50 room / volle plattekaas ) opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten tot wanneer het mengsel stevig wordt.
Laten opstijven in de frigo voor ± 15 minuten .
Kan gebruikt worden als vulling voor taarten, soezen of als dessert.





BAVAROIS FRAMBOOS 200GR
Ingrediënten : suiker, glucose, gelatine, frambozenstukjes,
voedingszuur : citroenzuur : E330, frambozenpoeder, kleurend fruit- en plantenextract : bietenrood, natuurlijk aroma, zout.
Kan sporen bevatten van tarwe, gluten, soja, koemelk en noten.
Bereidingswijze : 200 gr bavarois framboos mengen met 200 ml water
of lauwe melk ( ca. 20°C ) en 1000 ml room
( of 50/50 room/volle platte kaas ).
Opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten,
tot het mengsel stevig wordt.
Laten opstijven in de frigo voor ± 15 minuten.
Kan gebruikt worden als vulling voor taarten, soezen of als dessert.
Droog en koel bewaren.
Gemiddelde voedingswaarden per 100 gr
Energetische waarde : 1596KJ / 390Kcal
Vetten : 0.1 gr
Waarvan verzadigd : 0 gr
Koolhydraten : 84 gr
Waarvan suikers : 81.4 gr
Eiwitten : 8.3 gr
Zout : 0.4 gr

BIO AGAR-AGAR GELEERMIDDEL 2 X 4 GR
OMSCHRIJVING
Het essentiële veganistische alternatief om de geleerstof te vervangen. Natali-agar is een natuurlijk plantaardig geleermiddel dat wordt gewonnen uit wilde rode zeealgen (Gelidium sesquipedale).
Agar-agar is een kleurloze mucilage, geurloos, waarmee u zoute of zoete gerechten kunt structureren
(aspic, terrine, dessert, crème, gelei ...).
Het is een goede vervanger voor gelatine omdat het 100% plantaardig is. Het maakt ook de productie van gegeleerd water en de gelering van elk type vloeistof mogelijk.
ORGANIC agar-agar in 2x4g zak is de juiste dosis voor kookrecepten.
HERKOMST FRANKRIJK
INGREDIËNTEN
Agar-agar * (extract van zeewier).
* Product van biologische landbouw.
GLUTENVRIJ



BIO KOKOSBLOESEMSUIKER 250 GR + RAW
IN HET KORT
Kokosbloesemsuiker is een suikervervanger zoals rietsuiker vervaardig uit 100% biologisch kokosnoot sap. Het is karamel gekleurd en het heeft een diepe karamel smaak die is vergelijkbaar met die van bruine suiker. Met een lage smelttemperatuur en een hoge verbrandingstemperatuur, is kokosbloesemsuiker bijzonder geschikt voor de alledaagse behoeften in de keuken.
GEBRUIKSADVIES
De perfecte alternatieve zoetstof voor drankjes, desserts en gebak.
BEWARING
Koel en droog bewaren.
INGREDIËNTEN
100% kokosbloesemsuiker*, *gecertificeerd biologisch.
VOEDINGSWAARDE
100g:
Energie 1732,49kJ/408,18kcal
vetten 1,5g
waarvan verzadigd 0,1g
koolhydraten 96,6g
waarvan suikers 95,8g
vezels 0,8g
eiwitten 1,67
zout 0,42g
ALLERGENEN
GLUTENVRIJ



BOEKWEITMEEL 1 kg
Fijn integraal gemalen boekweitmeel.
Toepassingen
Boekweitmeel is een uitstekende smaakmaker voor brood, klein brood, pannenkoeken…
Extra
Boekweitmeel is goed voor de bloedvaten en bevat o.a. magnesium, calium en fosfor. Boekweitmeel is rijk aan vezels en glutenvrij. Producten met boekweitmeel zijn zeer voedzaam en licht verteerbaar.
BOEKWEITMEEL Ingrediënten
Omschrijving Volkorenmeel van ontdopte boekweit, afgezeefd fijner dan 800 micron.
Ingrediënten boekweitmeel
Nutritionele specificaties (per 100g)
Energie (kcal) 338 kcal
Energie (kJ) 1.429 kJ
Vetten - waarvan: 3,40 g
- Verzadigde vetzuren 0,70 g
- Enkelvoudig onverzadigde vetzuren 1,00 g
- Meervoudig onverzadigde vetzuren 1,70 g
Koolhydraten - waarvan: 61,50 g
- Suikers 0,50 g
- Polyolen 0,00 g
- Zetmeel 61,00 g
Vezels 4,00 g
Eiwitten 13,30 g
Zout (= Natrium x 2,5) 0,0050 g
Natrium 2,00 mg
Droge stof 86,00 g
Dit product is een natuurproduct waarvan sommige technologische karakteristieken per oogst kunnen
verschillen
BOEKWEITPANNENKOEKEN
Boekweit is geen graan en bevat bijgevolg geen gluten. Het is een goede bron van magnesium, kalium en fosfor en is vezelrijk. Boekweitmeel wordt ook gebruikt als smaakmaker voor brood. Recept voor de bereiding van 12 boekweitpannenkoeken.
Ingrediënten
Deegsamenstelling
Boekweitmeel : 100 g
Volkoren : 100 g
Bloem extra : 100 g
Melk (lauw) : 350 g
Eieren : 240 g
Gesmolten boter: 60 g
Suiker : 50 g
Gist : 20 g
Zout: volgens wettelijke voorschriften
Werkwijze
Los eerst de gist op in de lauwe melk. Meng daarna alle ingrediënten zonder de boter erbij en klop dit met de klopper tot een mooie egale massa. Roer er de gesmolten boter onder en laat het beslag een uurtje rusten. Bak de pannenkoeken op een matig vuurtje in een met olie ingesmeerde koekenpan.

CONFIX BIO GELEERMIDDEL VOOR CONFITUUR 120 GR
Bio
Glutenvrij
Confix'bio-biologisch en plantaardig geleermiddel
Biologisch en plantaardig geleermiddel
Ingrediënten
ruwe rietsuiker*, pectine, citroenzuur, agar-agar*. *producten afkomstig van biologische landbouw
GLUTENVRIJ

KOUD BINDMIDDEL COOK&BAKE 175GR
KOUD BINDMIDDEL 100G
koud sap bindmiddel - koud oplosbaar
Smaakloze koude sap binder voor fijne groente- en fruitbereidingen. Onze tip: bind de pizzatomaten met wat koud
sap bindmiddel zodat het sap niet in de oven loopt. Bestrooi hiervoor een of twee theelepels over de tomaten.
Voor snijbestendige vullingen en coatings. Voorkomt dat het sap van fruit (of groenten) gaat lekken en dat de aarde niet doorweekt.
Met onze bakingrediënten koop je producten van professionele kwaliteit. Alle producten zijn eenvoudig te verwerken en geven u een optimaal eindresultaat.
Ingrediënten : gemodificeerd maïszetmeel (E1422), bevat sulfiet.
Gebruik : 5 % toevoegen op het totale gewicht bij iedere toepassing.
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gr : energie 1624 KJ / 382 Kcal; vet 0.08 gr; waarvan verzadigd vet 0 gr; koolhydraten 95 gr;
waarvan suikers 0 gr; eiwit 0.35 gr; zout 750mg.
Droog en koel bewaren.
GLUTENVRIJ




MIX VOOR CHANTILLY CREME 250GR
MIX VOOR CHANTILLY CREME ( CHOCOMOUSSE WIT ) 250GR
Maak zelf in no-time de klassieker onder al de desserten, de Chantilly .
Ideaal om snel en gemakkelijk uw gasten tijdens een etentje te verrassen met deze witte Chantilly.
RECEPT (10 porties) 250g mix voor chantilly Crème 330g volle melk Bereiding
De mix en de melk goed mengen. Gedurende 6 minuten i
RECEPT (10 porties)
- 250g mix voor chantilly Crème
- 330g volle melk
Bereiding
- De mix en de melk goed mengen.
- Gedurende 6 minuten in hoogste snelheid kloppen.
- Enkele uren in de koelkast laten opstijven.
- Het eindproduct kan ingevroren worden.
- Droog en koel bewaren.
Ingrediënten
glucose, suiker, plantaardig vet, emulgator: E472b, gemodificeerd zetmeel, cacao,verdikkingsmiddel: E410, magere melkpoeder, aroma,
geleermiddel: E404, zuurteregelaar: E450-E339, kleurstof: E101



PASTABLOEM 800GR
Bloem voor al uw pastabereidingen.
Waan u een echte Italiaan met deze pastabloem
Zelf in één handomdraai je eigen pasta maken?
Dat kan met onze pastabloem. Enkel eieren toe te voegen.
Benodigdheden voor ± 750g pasta 500g pastabloem, 5 eieren, 1 deegrol.
Bereiding De pastabloem op het werkblad uitspreiden
en er één voor één de eieren onder mengen.
OMSCHRIJVING
Zelf in één handomdraai je eigen pasta maken? Dat kan met onze pastabloem.
Enkel eieren toe te voegen.
BENODIGDHEDEN VOOR ± 750G PASTA
500g pastabloem, 5 eieren, 1 deegrol.
BEREIDING
De pastabloem op het werkblad uitspreiden en er één voor één de eieren onder mengen.
Een samenhangend deeg maken door er eventueel, indien nodig, een klein beetje water aan toe te voegen.
Kneden gedurende 10-15 minuten tot het deeg stevig en elastisch is.
Indien het té hard kleeft, er wat extra bloem aan toevoegen.
Het deeg bedekken met een plastiek en minstens 30 minuten laten rusten.
Afwerking met een pastamachine:
Het deeg rollen en door de pastamachine halen.
Beginnen met de “dikste” stand en haal het deeg er herhaaldelijk
door tot en met de “dunste” stand.
Geen stand overslaan, anders scheurt het deeg.
Afwerking met de hand: Het deeg verdelen in porties van ± 60 g.
Uitrollen tot een rechthoekig vel deeg tot wanneer de gewenste dikte bereikt is.
Vervolgens de vorm kiezen die hoort bij de pasta die je verkiest.
De pasta onmiddellijk koken in gezouten water.
INGREDIËNTEN
Harde tarwebloem.




PIZZABLOEM 1 KG
Bloem voor pizzabodems.
Waan u een echte Italiaan door deze mix te combineren met gist, water en olijfolie!
OMSCHRIJVING
Zelf pizzadeeg maken hoeft niet langer moeilijk te zijn!
Met onze pizzabloem maak je in een mum van tijd je eigen pizza.
BENODIGDHEDEN VOOR PIZZA
1000gr pizzabloem, ± 520gr koud water, 30gr verse gist of 15gr droge gist,
25gr olijfolie en 20 gr zout.
BEREIDING
Meng alle ingrediënten tot een stevig deeg.
Kneden manueel ± 15 min.
Kneden met spiraal 1ste versnelling 7 min.
2de versnelling 4 min.
Direct afwegen 250 gr en opbollen.
Dek het deeg af met huishoudfolie en laat
het 30 minuten rusten.
Kneed het deeg en rol het uit tot de
gewenste dikte.
Bestrijk met een laagje tomatensaus en
garneer de pizza naar keuze.
Bak in een voorverwarmde oven van 220°C gedurende 15 à 20 minuten.
Kooktips: Voor een calzone pizza:
Garneer één helft van de bodem en vouw deze dicht.
BEVAT : TARWEbloem; TARWEmoutbloem; enzymen (TARWE); meelverbetermiddel: E300
Nutritionele specificaties (per 100g)
Energie (kcal) 341 kcal Energie (kJ) 1.448 kJ,
Vetten 1,20 g, Verzadigde vetzuren 0,24 g, Enkelvoudig onverzadigde vetzuren 0,17 g,
Meervoudig onverzadigde vetzuren 0,78 g, Koolhydraten 70,30 g, Suikers 2,58 g,
Zetmeel 67,72 g Vezels 3,05 g, Eiwitten 10,81 g,
Zout (= Natrium x 2,5) 0,0098 g
BEWARING
Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten.




SCHÄR MIX C VOOR GEBAK EN KOEKJES 1 KG
Ben jij gek op taarten en koekjes? Dan is deze meelmix iets voor jou! De Mix C is te gebruiken voor alle koekjes en bakrecepten. Probeer bijvoorbeeld eens deze heerlijke speculaasmuffins of dit lekkere appel- hazelnoten taartje. Wedden dat iedereen impressed is?
Tags: Meel
Karakteristieken van het product
maïszetmeel , maïsmeel , rijstmeel , linzenmeel , gemodificeerd tapiocazetmeel , verdikkingsmiddel: johannisbroodpitmeel . Kan sporen van soja bevatten . LACTOSEVRIJ .
Analyse per 100 g
voedingswaarde : 1474 / 347 kJ / kcal
vet : 0.2 g
waarvan verzadigde vetzuren : 0 g
koolhydraten : 82 g
waarvan suikers : 0.2 g
voedingsvezels : 2.5 g
proteïne : 3.6 g
zout : 0.01 g

SPECULOOSMIX 1KG
Bevat : TARWEbloem; TARWEmoutbloem; emulgator: E471; meelverbeteraar:
E300; enzymen, speculaaskruiden ( kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, gember,
piment, korianderzaad, foelie, kardemom ) cassonade, natriumbicarbonaat.
Voor deze heerlijke koek met vaste structuur hoeft u dankzij onze mix enkel nog boter en water toe te voegen.
RECEPT : 1 kg speculaasmix, 250 gr zachte boter,
2 eieren of 125 gr koud water.
WERKWIJZE : alle ingrediënten mengen en kneden tot een soepel deeg.
Mogelijkheden : uitrollen in rolvorm en er schijfjes van ±3mm van snijden /
uitrollen op 3mm dikte en met uitsteekvormpjes uitsnijden
of gebruik maken van speculaasvormen.
Beleg de bakplaat met bakpapier, leg er de speculaasjes
op met een tussenruimte van ± 3cm.
Bakken in het midden van de oven op ± 180C°
gedurende ± 12 min. voor de kleine en ± 18 min voor de grote speculaas.
Kan zowel voor plank / als dikke speculaas
Plankspeculaas : deeg 24 u. laten rusten.
Dikke speculaas : deeg onmiddellijk gebruiken.
OPGEPAST : De speculaas moet nog zacht zijn na het bakken.
Neem de speculaas onmiddellijk van de bakplaat en laat afkoelen.






VERS BLADERDEEG OP ROL 40 CM X 100 CM
KOEL-/DIEPVRIESPRODUCTEN AF TE HALEN
Koelproducten kunnen niet geleverd worden. Daarom dienen koelproducten steeds afgehaald te worden in de winkel.
Raadpleeg ONZE OPENINGSUREN.
Een vers bladerdeeg op rol van de beste kwaliteit!
In een handomdraai klaar voor creatief gebruik.
U zult de eigenschappen van dit product naar waarde kunnen schatten.
Alle Maître André producten worden bereid met de beste,
meest verse ingrediënten.
Onze bladerdeeg beantwoordt aan de allerhoogste kwaliteitsnormen,
en werkt tijds besparend.
U neemt het vers bladerdeeg uit de koelkast, snijdt een gewenste lengte af en u bent al klaar voor een artistieke verwerking.
Maître André garandeert heerlijke knapperige en goudgele bakresultaten.

VOLLE MELKPOEDER 400 GR
Omschrijving
Volle Melkpoeder 400 gr
Volle melkpoeder is een erg veelzijdig product en is breed toepasbaar. Gebruik het bijv. in je bakkerijproducten, voeg het toe aan suikerwaren, chocolade ijs (en andere desserts) of in sauzen en soepen. Deze volle melkpoeder wordt gemaakt van verse koemelk. Nadat de melk gepasteuriseerd en gestandaardiseerd is wordt het ingedikt. Vervolgens wordt er d.m.v. een sprayproces poeder van gemaakt.
Het is ook mogelijk om zelf melk te maken met deze poeder. De mengverhouding is 1 deel melkpoeder op 10 delen water. Dus 100 gram melkpoeder + 1 liter water voor iets meer dan 1 liter melk. Het zou wel kunnen dat er kleine klontjes achterblijven.
Inhoud: 400 gr
Ingrediënten: koemelk
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie: 2070 kJ / 494 kcal
Vetten: 26,0 g
waarvan verzadigde vetzuren: 17,5 g
Koolhydraten: 38,0 g
Suikers: 38,0
Eiwitten: 25,0 g
Zout: 0,9 g

VOLLE MELKPOEDER 800 GR
Omschrijving
Volle Melkpoeder 800 gr
Volle melkpoeder is een erg veelzijdig product en is breed toepasbaar. Gebruik het bijv. in je bakkerijproducten, voeg het toe aan suikerwaren, chocolade ijs (en andere desserts) of in sauzen en soepen. Deze volle melkpoeder wordt gemaakt van verse koemelk. Nadat de melk gepasteuriseerd en gestandaardiseerd is wordt het ingedikt. Vervolgens wordt er d.m.v. een sprayproces poeder van gemaakt.
Het is ook mogelijk om zelf melk te maken met deze poeder. De mengverhouding is 1 deel melkpoeder op 10 delen water. Dus 100 gram melkpoeder + 1 liter water voor iets meer dan 1 liter melk. Het zou wel kunnen dat er kleine klontjes achterblijven.
Inhoud: 800 gr
Ingrediënten: koemelk
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie: 2070 kJ / 494 kcal
Vetten: 26,0 g
waarvan verzadigde vetzuren: 17,5 g
Koolhydraten: 38,0 g
Suikers: 38,0
Eiwitten: 25,0 g
Zout: 0,9 g