Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.
SPECIALITEITEN
Bezig met laden...





AMBIANTE TOPPING 1 L
Gesuikerde opklopbare plantaardige bereiding met een zeer hoog opklopvolume. Ideaal voor decoratieve cakes, cupcakes en 'wedding cakes'.
- Hoog volume na het opkloppen
- Lange houdbaarheid, zowel in de verpakking als verwerkt in een product
- Gaat perfect samen met andere smaken zoals fruit, chocolade, praliné...
- Optimale stabiliteit
- Vertoont minder scheuren dan dierlijke room
- Afgewerkte producten kunnen in de diepvries bewaard worden
Klantenvoordelen
- Hoog volume na het opkloppen
- Lange houdbaarheid, zowel in de verpakking als verwerkt in een product
- Gaat perfect samen met andere smaken zoals fruit, chocolade, praliné...
- Optimale stabiliteit
- Vertoont minder scheuren dan dierlijke room
- Afgewerkte producten kunnen in de diepvries bewaard worden

BAKPOEDER 180G
Ingrediënten : rijsmiddel : difnatriumdifosfaat ( E450(i) en
Nariumsesquicarbonaat (E500(ii), gemodificeerd zetmeel ( TARWE )
Kan sporen van gluten, schaaldieren, ei, soja, melk en noten bevetten.
Gebruik 3% per kg
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gr
Enegie322 KJ ; 77 kcal ; vet 0 gr ; waarvan verzadigd vet 0 gr
Koolhydraten 18.9 gr ; waarvan suikers 0 gr ; eiwit 0.1 gr ; zout 0.02 gr
Droog en koel bewaren.





BANKETBAKKERSROOM 500 GR
Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met melk. Geeft een overheerlijke smaak dankzij het gebruik van melk.
- Volle en romige smaak
- Ziet er heel aantrekkelijk uit en heeft een natuurlijke, warm gele kleur
- Mooie, homogene structuur
- Superieure snijdbaarheid
- Op en top gebruiksvriendelijk
- Minder snelle verzuring en dus extra lang houdbaar
- U hoeft de melk niet te koken
- Snelle en eenvoudige bereiding
- Bakstabiel: de crème behoudt zijn volume tijdens het bakken en kookt niet over
- Diepvriesstabiel: de crème behoudt zijn oorspronkelijke smaak, structuur, uitzicht en versheid na het ontdooien
- Geen verwatering
- BASISRECEPT
- Poeder voor koude bereiding van patisseriecrème op basis van melk. Voeg 300 gr. poeder toe aan 1 l. melk
- Meng op de hoogste snelheid gedurende 3 min. tot een homogene crème bekomen is.
- Tips : - Voor optimale bakstabiliteit gebruik 300 gr. poeder en melk op kamertemperatuur ( +/- 15° )
- Voor een luchtigere crème gebruik 250 gr poeder en melk uit koelkast.
kleurstof (betacaroteen), aroma.




BAVAROIS AARDBEI 200G
Ingrediënten : suiker, glucose, gelatine, aardbeien sap, fruitgranules,
voedingszuur : citroenzuur : E330, aardbeienstukjes, kleurend fruit- en plantenextract : bietenrood, aromabestanddelen, zout.
Kan sporen bevatten van tarwe, gluten, soja, ei, koemelk en noten.
Bereidingswijze : 200 gr bavarois aardbei mengen met 200 ml water
of lauwe melk ( ca. 20°C ) en 1000 ml room
( of 50/50 room/volle platte kaas ).
Opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten,
tot het mengsel stevig wordt.
Laten opstijven in de frigo voor ± 15 minuten.
Kan gebruikt worden als vulling voor taarten, soezen of als dessert.
Droog en koel bewaren.
Gemiddelde voedingswaarden per 100 gr
Energetische waarde : 1642KJ / 387Kcal
Vetten : 0.1 gr
Waarvan verzadigd : 0 gr
Koolhydraten : 86 gr
Waarvan suikers : 85.4 gr
Eiwitten : 8.1 gr
Zout : 0.2 gr




BAVAROIS CITROEN 200G
INGREDIENTEN : suiker, glucose, gelatine, citroensappoeder, citroenzuur, natuurlijk aroma, zout.
Droog en koel bewaren.
Gemiddelde voedingswaarden per 100 gr
Energetische waarde : 1609 KJ / 379 Kcal
Vetten : 0 gr
Waarvan verzadigd : 0 gr
Koolhydraten : 84.8 gr
Waarvan suikers : 81.4 gr
Eiwitten : 7.6 gr
Zout : 0.2 gr
Bereidingswijze : 200 gr bavarois citroen mengen met 200 ml water
of lauwe melk ( ca 20°C ) en 1000 ml room ( of 50/50 room / volle plattekaas ) opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten tot wanneer het mengsel stevig wordt.
Laten opstijven in de frigo voor ± 15 minuten .
Kan gebruikt worden als vulling voor taarten, soezen of als dessert.





BAVAROIS FRAMBOOS 200G
Ingrediënten : suiker, glucose, gelatine, frambozenstukjes,
voedingszuur : citroenzuur : E330, frambozenpoeder, kleurend fruit- en plantenextract : bietenrood, natuurlijk aroma, zout.
Kan sporen bevatten van tarwe, gluten, soja, koemelk en noten.
Bereidingswijze : 200 gr bavarois framboos mengen met 200 ml water
of lauwe melk ( ca. 20°C ) en 1000 ml room
( of 50/50 room/volle platte kaas ).
Opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten,
tot het mengsel stevig wordt.
Laten opstijven in de frigo voor ± 15 minuten.
Kan gebruikt worden als vulling voor taarten, soezen of als dessert.
Droog en koel bewaren.
Gemiddelde voedingswaarden per 100 gr
Energetische waarde : 1596KJ / 390Kcal
Vetten : 0.1 gr
Waarvan verzadigd : 0 gr
Koolhydraten : 84 gr
Waarvan suikers : 81.4 gr
Eiwitten : 8.3 gr
Zout : 0.4 gr

BIO AGAR-AGAR GELEERMIDDEL 2 X 4 G
OMSCHRIJVING
Het essentiële veganistische alternatief om de geleerstof te vervangen. Natali-agar is een natuurlijk plantaardig geleermiddel dat wordt gewonnen uit wilde rode zeealgen (Gelidium sesquipedale).
Agar-agar is een kleurloze mucilage, geurloos, waarmee u zoute of zoete gerechten kunt structureren
(aspic, terrine, dessert, crème, gelei ...).
Het is een goede vervanger voor gelatine omdat het 100% plantaardig is. Het maakt ook de productie van gegeleerd water en de gelering van elk type vloeistof mogelijk.
ORGANIC agar-agar in 2x4g zak is de juiste dosis voor kookrecepten.
HERKOMST FRANKRIJK
INGREDIËNTEN
Agar-agar * (extract van zeewier).
* Product van biologische landbouw.
GLUTENVRIJ



BIO MIX LILI'S ENERGY BALLS
LEEGGOED VAN 1.00€ PER BOKAAL IS REEDS AANGEREKEND.
LEEGGOED KAN JE ONS TERUGBEZORGEN.
Onze “Energy balls” zijn werkelijk kleine balletjes energie. Perfect bij het ontbijt of als snack, werken ze als een echte boost om de werkdag moeiteloos door te komen.
Bovendien zijn ze zeer gemakkelijk klaar te maken en mee te nemen en kan je zo genieten van hun chocoladesmaak tijdens een pauze.
Voor 35 kleine truffels, te bewaren in de koelkast of diepvriezer
Toe te voegen:
3 tot 4 eetlepels water
Voorbereiding :
- Leeg de inhoud van de pot in een blender
- Meng het geheel
- Voeg indien nodig 1 eetlepel water toe om tot een homogeen mengsel te komen
- Maak kleine bolletjes met je handen
- Bewaar ze 1 week in de koelkast of 2 maanden in de diepvriezer
Voedingswaarden per 100 g
Energie (kcal) : 398
Energie (kJ) : 1664
Eiwitten (g) : 11
Vet (g) : 18.2
Verzadigd vet (g) : 3.25
Koolhydraten (g) : 42.9
Vezel (g) : 11.4
Zout (g) : 0.02
Een leeggoed van 1,00 € per bokaal wordt
toegevoegd aan de uiteindelijke prijs.
Leeggoed verzamelpunt bij ‘t Graantje



BIO MIX LILI'S TASTY BARS
LEEGGOED VAN 1.00€ PER BOKAAL IS REEDS AANGEREKEND.
LEEGGOED KAN JE ONS TERUGBEZORGEN.
Heeft u een gebrek aan ideeën voor tussendoortjes? Ontdek onze Lili’s Tasty bars! Perfect om de batterijen even op te laden dankzij hun hoge proteïnegehalte, ideaal om kinderen met lekkers te verwennen, en ook voor volwassenen is het helemaal geschikt!
Met een houdbaarheidsduur van vijf dagen helpen ze je de hele week door. Voor 10 bars
Toe te voegen:
90 g honing (of een zoete stroop naar keuze, zoals ahornstroop, agavestroop...)
40 g boter of plantaardige olie die bestand is tegen koken (bijvoorbeeld kokosolie)
Voorbereiding :
Leeg de inhoud van de pot in een kom.
- Selecteer de dadels en snijd ze in zeer kleine blokjes.
- Selecteer de paranoten en verbrijzel ze grof.
Doe de honing en boter in een pan en verhit deze in een pan laag vuur. Meng tot een homogene siroop (ongeveer 5 minuten). Laat enkele minuten afkoelen (om te voorkomen dat de chocoladesnippers smelten).
Voeg de dadels, noten en vloeistof toe aan de inhoud van de kom en meng goed.
Bekleed een vorm (een cakevorm of brownievorm) met bakpapier en giet het mengsel erin.
Druk het mengsel goed samen in de vorm. Doe dit bijvoorbeeld met behulp van de onderkant van een glas.
Deze stap is belangrijk voor het goed behoud van de repen.
Bak 15 minuten in een voorverwarmde oven op 175°C.
Laat volledig afkoelen, bewaar in de koelkast gedurende minstens 2 uur vooraleer in repen te snijden.
Ingrediënten: fijne havervlokken*, ontpitte dadels*, pompoenzaden*, paranoten*, chocoladestukjes (55%)*, Belgische quinoa*.
Voedingswaarden per : 100 g
Energie (kcal) : 444
Energie (kJ) : 1856
Eiwit (g) : 11.8
Vet (g) : 22.6
Verzadigd vet (g) : 5.68
Koolhydraten (g) : 45.3
Vezels (g) : 8.3
Zout (g) : 0.088
Een leeggoed van 1,00 € per bokaal wordt
toegevoegd aan de uiteindelijke prijs
Leeggoed verzamelpunt bij ‘t Graantje



BIO MIX MY HOMEMADE CHOC’ COOKIES BIO
LEEGGOED VAN 1.00€ PER BOKAAL IS REEDS AANGEREKEND.
LEEGGOED KAN JE ONS TERUGBEZORGEN.
Met deze kit kun je 15 chocoladecookies maken.
Onmisbaar in je keuken: deze chocoladecookies om samen te maken zullen nooit lang blijven liggen. Als je ze al gebakken krijgt voordat het deeg is opgesnoept!
Zelf toevoegen:
135 g boter
1 ei
Stappen:
Laat de boter smelten en laat dan afkoelen.
Voeg het geklutste ei toe en roer
het onder de boter. Voeg de mix van de bokaal toe en meng met een spatel. Verwarm de heteluchtoven voor op 150 °C. Leg een vel bakpapier of een siliconen bakmat op de ovenplaat. Schep deegballetjes met een eetlepel. Leg ze op de ovenplaat en druk ze zachtjes aan. Laat ruimte tussen de deegballetjes, want ze gaan tijdens het bakken nog uitzetten. Laat ongeveer 15 min. bakken.
Tips:
Om mee te nemen samen met een stuk fruit voor wanneer de kleine honger je overvalt.
Ingrediënten: bloem T65*, bicarbonaat*, rietsuiker*, havervlokken*, chocoladestukjes*
* afkomstig uit de biologische landbouw
Voedingswaarden per : 100 g:
Energie (kJ) 1679
Energie (kcal) 400
Vetten 8,9 g
waarvan verzadigde vetzuren 4,6 g
Koolhydraten 72,0 g
waarvan suikers 38,3 g
Vezels 3,0 g
Eiwitten 7,0 g
Zout 0,763 g
Een leeggoed van 1,00 € per bokaal wordt
toegevoegd aan de uiteindelijke prijs.
Leeggoed verzamelpunt bij ‘t Graantje



BIO MIX MY HOMEMADE HEALTHY COOKIES BIO
LEEGGOED VAN 1.00€ PER BOKAAL IS REEDS AANGEREKEND.
LEEGGOED KAN JE ONS TERUGBEZORGEN.
Met deze kit maak je 15 healthy cookies.
Deze gezonde cookies zonder suiker zijn perfect voor de kleine honger, voor na het sporten of als tussendoortje tijdens de dag. Geniet zonder schuldgevoel en behoud je summerbody het hele jaar door!
Zelf toevoegen:
3 middelgrote goed rijpe bananen
1 ei
50 g kokosolie
Stappen:
Doe de bananen in een kom samen met de geklutste eieren en de kokosolie
en plet ze met een vork of pureestamper. Voeg de ingrediënten van de bokaal toe en meng goed met een spatel. Maak deegballetjes met behulp van een eetlepel en leg ze op voldoende afstand van elkaar op een ovenplaat met bakpapier. Laat 15 minuten bakken op 175 °C tot de koekjes goudbruin zien. Laat afkoelen op een rooster.
Tips:
Om er een healthy vegan cookie van te maken kun je het ei vervangen door 120 ml appelmoes.
Ingrediënten: havervlokken*, amandelpoeder*, bicarbonaat*, geraspte kokosnoot*, chiazaad*, veenbessen*
* afkomstig uit de biologische landbouw
Voedingswaarden per 100 g:
Energie (kJ) : 1826
Energie (kcal) : 436
Vetten : 21,6 g
waarvan verzadigde vetzuren : 6,9 g
Koolhydraten : 44,1 g
waarvan suikers : 13,8 g
Vezels : 11,0 g
Eiwitten : 10,8 g
Zout : 0,78 g
Een leeggoed van 1,00 € per bokaal wordt
toegevoegd aan de uiteindelijke prijs.
Leeggoed verzamelpunt bij ‘t Graantje



BOEKWEITMEEL 800GR
Geniet van de gezondheidsvoordelen van boekweit! Ideaal om te mengen met diverse
bloemsoorten of om gezond gebak, koekjes, pannekoeken, ... mee te maken.
INGREDIËNTEN
Boekweit. (bevat gluten van tarwe en rogge)
BEWARING
Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten.
BENODIGDHEDEN VOOR 8 BOEKWEITPANNENKOEKEN
125g echte witte bloem, 125g boekweitmeel, 500ml water of melk,
1 snuifje zout, 10g verse of 5g droge gist, 1 ei, 10g griessuiker.
BEREIDING BOEKWEITPANNENKOEKEN
Alle ingrediënten (behalve het zout) mixen tot wanneer
alle klonters verdwenen zijn.
Het zout toevoegen en laten rijzen gedurende 90 minuten.
Bakken en opdienen met jam of siroop.

BOTERROOM ( CREME AU BEURRE ) 500GR
Bevat : suiker; raapolie; palmvet; MAGERE MELKPOEDER; emulgator zonnebloemlecithine; natuurlijk aroma. Kan sporen van noten bevatten.
Pasta om creme au beurre te maken. Enkel boter en water toevoegen
RECEPT
500 gr pasta, 500 gr goei boter, 250 gr (koud) water. Boter mals maken, pasta ondermengen.
Water beetje bij beetje toevoegen tijdens het opkloppen, daarna 10 minuten doorkloppen
Eventueel op smaak brengen met mokka essence of cacaopoeder.







BOTERROOM (Easy Decovit ) 500 GR
Ingrediënten : Glucosestroop, suiker, water, HEELEIPOEDER, magere MELKPOEDER, geleermiddel ( natriumalginaat ), emulgator ( SOJA lecithine ‘MELK’, mono- en diglyceriden van vetzuren, veresterd met melkzuur ), aroma, antioxidant ( NATRIUMMETABISULFIET )
Vloeibare bereiding voor het maken van crème au beurre (boterroom). Enkel nog boter of margarine toe te voegen.
Klantenvoordelen
- Klaar voor gebruik
- Vergemakkelijkt de bereiding
- Geeft een optimale opklopbaarheid en maakt de crème heerlijk licht
- Kan gearomatiseerd worden
- Zonder toevoeging van likeur of water is de crème heel goed invriesbaar
Boter | 500 g |
Easy Decovit | 400 à 500 g |
Vanillestok | 1 |

CONFIX' BIO GELEERMIDDEL VOOR CONFITUUR 120 G
Bio
Glutenvrij
Confix'bio-biologisch en plantaardig geleermiddel
Biologisch en plantaardig geleermiddel
Ingrediënten
ruwe rietsuiker*, pectine, citroenzuur, agar-agar*. *producten afkomstig van biologische landbouw
GLUTENVRIJ




GLUTENVRIJE MEELMIX VOOR GEBAK EN KOEKJES 1 KG
Ben jij gek op taarten en koekjes? Dan is deze meelmix iets voor jou! De Mix C is te gebruiken voor alle koekjes en bakrecepten. Probeer bijvoorbeeld eens deze heerlijke speculaasmuffins of dit lekkere appel- hazelnoten taartje. Wedden dat iedereen impressed is?
Tags: Meel
Karakteristieken van het product
maïszetmeel , maïsmeel , rijstmeel , linzenmeel , gemodificeerd tapiocazetmeel , verdikkingsmiddel: johannisbroodpitmeel . Kan sporen van soja bevatten . LACTOSEVRIJ .
Analyse per 100 g
voedingswaarde : 1474 / 347 kJ / kcal
vet : 0.2 g
waarvan verzadigde vetzuren : 0 g
koolhydraten : 82 g
waarvan suikers : 0.2 g
voedingsvezels : 2.5 g
proteïne : 3.6 g
zout : 0.01 g

HAVERZEMELEN BIO 200G
Biologische Haverzemelen
- Zeer gezond
- Veelzijdig te gebruiken
- Goed voor het cholesterol
- Biologisch en vrij van toevoegingen
100% puur en zonder enige additieven.
Naar smaak toe te voegen aan salades, broodbereidingen, quichebodems etc.
Ingrediënten: 100% Biologische Haverzemelen.



KOKOSBLOESEMSUIKER 250 G BIO + RAW
IN HET KORT
Kokosbloesemsuiker is een suikervervanger zoals rietsuiker vervaardig uit 100% biologisch kokosnoot sap. Het is karamel gekleurd en het heeft een diepe karamel smaak die is vergelijkbaar met die van bruine suiker. Met een lage smelttemperatuur en een hoge verbrandingstemperatuur, is kokosbloesemsuiker bijzonder geschikt voor de alledaagse behoeften in de keuken.
GEBRUIKSADVIES
De perfecte alternatieve zoetstof voor drankjes, desserts en gebak.
BEWARING
Koel en droog bewaren.
INGREDIËNTEN
100% kokosbloesemsuiker*, *gecertificeerd biologisch.
VOEDINGSWAARDE
100g:
Energie 1732,49kJ/408,18kcal
vetten 1,5g
waarvan verzadigd 0,1g
koolhydraten 96,6g
waarvan suikers 95,8g
vezels 0,8g
eiwitten 1,67
zout 0,42g
ALLERGENEN
GLUTENVRIJ




MIX VOOR CHOCOMOUSSE WIT 250G
Ingrediënten : glucose, suiker, plantaardig vet, emulgator : E472b, gemodificeerd zetmeel, cacao, verdikkingsmiddel : E 410, magere MELKPOEDER, aroma, geleermiddel : E404,zuurteregelaar : E452-E339, kleurstof : E101
Werkwijze voor 10 porties : 250 gr mix voor chocomousse en 330 ml melk opkloppen gedurende 6 minuten op hoogste versnelling.
Enkele uren in de koelkast laten opstijven.
Het eindproduct kan ingevroren worden.
Droog en koel bewaren.
Gemiddelde voedingswaarden per 100 gr
Energetische waarde : 2370KJ / 567Kcal
Vetten : 29.5 gr
Waarvan verzadigd : 26.4 gr
Koolhydraten : 67.1 gr
Waarvan suikers : 55.8 gr
Eiwitten : 1.3 gr
Zout : 0.2 gr





MIX VOOR KOFFIEMOUSSE 250G
Ingrediënten : suiker, glucose, plantaardige vetstoffen, koffie-extract, gelatine, emulgator, MELKEIWIT, gemodificeerd zetmeel, stabilisator : E340ii, smaakstof : koffie.
Kan sporen bevatten van gluten en noten.
Werkwijze voor 10 porties : 250 gr mix voor koffiemousse en 500 ml koude melk opkloppen met de mixer op de hoogste versnelling gedurende 6 minuten .
Enkele uren in de koelkast laten opstijven.
Het eindproduct kan ingevroren worden.
Droog en koel bewaren.
Gemiddelde voedingswaarden per 100 gr
Energetische waarde : 1999KJ / 473Kcal
Vetten : 18 gr
Waarvan verzadigd : 16 gr
Koolhydraten : 71 gr
Waarvan suikers : 62 gr
Eiwitten : 6 gr
Zout : 0.2 gr