Loader
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

SPECULOOSMIX 1KG

SPECULOOSMIX 1KG
SPECULOOSMIX 1KG

   Bevat : TARWEbloem; TARWEmoutbloem; emulgator: E471; meelverbeteraar: E300; enzymen, speculaaskruiden ( kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, gember, piment, korianderzaad, foelie, kardemom ) casson...

Gewicht   

1,000 KG

€ 6,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

  
Bevat : TARWEbloem; TARWEmoutbloem; emulgator: E471; meelverbeteraar:
E300; enzymen, speculaaskruiden ( kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, gember,
piment, korianderzaad, foelie, kardemom ) cassonade, natriumbicarbonaat.

Voor deze heerlijke koek met vaste structuur hoeft u dankzij onze mix enkel nog boter en water toe te voegen.

RECEPT : 1 kg speculaasmix, 250 gr zachte boter,
2 eieren of 125 gr koud water.
WERKWIJZE : alle ingrediënten mengen en kneden tot een soepel deeg.
Mogelijkheden : uitrollen in rolvorm en er schijfjes van ±3mm van snijden /
uitrollen op 3mm dikte en met uitsteekvormpjes uitsnijden
of gebruik maken van speculaasvormen.

Beleg de bakplaat met bakpapier, leg er de speculaasjes
op met een tussenruimte van ± 3cm.

Bakken in het midden van de oven op ± 180C°
gedurende ± 12 min. voor de kleine en ± 18 min voor de grote speculaas.
Kan zowel voor plank / als dikke speculaas
Plankspeculaas : deeg 24 u. laten rusten.
Dikke speculaas : deeg onmiddellijk gebruiken.
OPGEPAST : De speculaas moet nog zacht zijn na het bakken.
Neem de speculaas onmiddellijk van de bakplaat en laat afkoelen.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

!! BELANGRIJKE INFO VOOR ONLINE BESTELLINGEN !!

We zijn in verlof van woensdag 6 AUGUSTUS tot en met dinsdag 19 AUGUSTUS.

ER KUNNEN WEL BESTELLINGEN GEPLAATST WORDEN, MAAR DEZE WORDEN VANAF
WOENSDAG 20 AUGUSTUS PAS VERWERKT
EN VERZONDEN.

Alvast bedankt voor uw begrip.

Vriendelijke bakgroetjes
Christine