Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.
GRONDSTOFFEN
Bezig met laden...




AFDEKGELEI AARDBEI 500 GR
Ingrediënten : glucose-/fructosestroop; TARWE; water; bietsuiker; abrikozenpuree; geleermiddel (pectinen E400i citrusfruit); (carrageen E407); (xanthaan E415); zuurmiddel : citroenzuur E330; zuurteregelaar : trinatriumcitraat (E331) (E241); aroma; conserveemiddel : kaliumsorbaat (E202); kleurstof : paparikaextract (E160c)
Voedingswaarde per 100 gr : kcal 233, KJ 991, eiwitten 0.1 gr, koolhydraten 56.9 gr, mono- en disacchariden 25.7 gr, voedingsvezel 1.3 gr, vetten 0.1 gr, waarvan verzadigd vet 0.1 gr, water 20 gr,
natrium 104 mg, zout 0.26 gr
Gebruiksaanwijzing : voeg 50 gr water toe aan 100 gr jelfix .Aan de kook brengen, afkoelen tot gewenste dikte en aanbrengen .




AFDEKGELEI ABRIKOOS 500 GR
Ingrediënten : glucose-/fructosestroop; TARWE; water; bietsuiker; abrikozenpuree; geleermiddel (pectinen E400i citrusfruit); (carrageen E407); (xanthaan E415); zuurmiddel : citroenzuur E330; zuurteregelaar : trinatriumcitraat (E331) (E241); aroma; conserveemiddel : kaliumsorbaat (E202); kleurstof : paparikaextract (E160c)
Voedingswaarde per 100 gr : kcal 233, KJ 991, eiwitten 0.1 gr,
koolhydraten 56.9 gr, mono- en disacchariden 25.7 gr, voedingsvezel 1.3 gr, vetten 0.1 gr, waarvan verzadigd vet 0.1 gr, water 20 gr,
natrium 104 mg, zout 0.26 gr
Gebruiksaanwijzing : voeg 50 gr water toe aan 100 gr jelfix .Aan de kook brengen, afkoelen tot gewenste dikte en aanbrengen .

ALKALI, BETER BEKEND ALS AMMONIUMBICARBONAAT 100 GR
Alkali, beter bekend als ammoniumbicarbonaat.
Alkali wordt gebruikt als rijsmiddel.
Productinformatie
Ammoniumbicarbonaat 100gr
Deze zeer krachtige bakpoeder is geschikt voor het maken van crackers, speculaas, eierkoeken of wafels. De producten dienen goed af te koelen voor ze te verpakken.
Tip: voeg per 500 gram meel 10 gram citroenrasp toe om eventuele ammoniaksmaak te voorkomen.
Ingrediënten
Rijsmiddel E503(ii) Dit product wordt geproduceerd in een bedrijf waar ook gluten bevattende granen, noten, sesamzaad en melk worden verwerkt.
voedingswaarde per 100g
Energie: 0 kJ /0 kcal
Vetten: 0 g
waarvan verzadigd: 0 g
Koolhydraten: 0 g
waarvan suikers: 0 g
Vezels: 0 g
Eiwit: 0 g
Zout: 0,0 g
Specificaties
- Inhoud: 100 gram





AMBIANTE TOPPING 1 L
Gesuikerde opklopbare plantaardige bereiding met een zeer hoog opklopvolume. Ideaal voor decoratieve cakes, cupcakes en 'wedding cakes'.
- Hoog volume na het opkloppen
- Lange houdbaarheid, zowel in de verpakking als verwerkt in een product
- Gaat perfect samen met andere smaken zoals fruit, chocolade, praliné...
- Optimale stabiliteit
- Vertoont minder scheuren dan dierlijke room
- Afgewerkte producten kunnen in de diepvries bewaard worden
Klantenvoordelen
- Hoog volume na het opkloppen
- Lange houdbaarheid, zowel in de verpakking als verwerkt in een product
- Gaat perfect samen met andere smaken zoals fruit, chocolade, praliné...
- Optimale stabiliteit
- Vertoont minder scheuren dan dierlijke room
- Afgewerkte producten kunnen in de diepvries bewaard worden



BAKKERSZOUT 1kg (voor brood en banket)
Omschrijving
Bakkerszout 1kg (voor brood en banket)
Bakkerszout is keukenzout waaraan 54 tot 65 mg jodide per kg zout is toegevoegd. Aan bakkerszout is jodide toegevoegd omdat langdurig jodiumtekort schade aan de gezondheid kan berokkenen. Voor het bakken van brood wordt bakkerszout geadviseerd boven keukenzout.
Ingrediënten
bakkerszout
Voedingswaarde per 100 gram
Gem. voedingswaarde per 100g. Energie kj/kcal 0/0, vetten 0g, waarvan verzadigd 0g, koolhydraten 0g, waarvan suikers 0g, vezels 0g, eiwit 0g, zout 99,9g.
Inhoud: 1 kg.

BAKPOEDER 80GR
Ingrediënten : rijsmiddel : difnatriumdifosfaat ( E450(i) en
Nariumsesquicarbonaat (E500(ii), gemodificeerd zetmeel ( TARWE )
Kan sporen van gluten, schaaldieren, ei, soja, melk en noten bevetten.
Gebruik 3% per kg
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gr
Enegie322 KJ ; 77 kcal ; vet 0 gr ; waarvan verzadigd vet 0 gr
Koolhydraten 18.9 gr ; waarvan suikers 0 gr ; eiwit 0.1 gr ; zout 0.02 gr
Droog en koel bewaren.



BAKVASTE ABRIKOZENCONFITUUR 500 GR
Ingrediënten : suikerbiet; abrikoos / appel; glucosestroop : maïs / TARWE; aroma; pectine geleermiddel E440; citroenzuur E330; natriumcitraat E331; kaliumsorbaat E202 .
Voedingswaarde per 100 gr : kcal 271, KJ 1152, eiwitten 0.20 gr, koolhydraten 67.30 gr, suikers 67.30 gr, voedingsvezel 0.50 gr, natrium 10 mg .
Eigenschappen : frisse en natuurlijke smaak. Perfect doseer baar en smeerbaar. Zeer hoge bakvastheid.
Een heerlijke ontbijtkoek of lekker taartje voor bij de thee, met slechts 3 ingrediënten, perfect toch? Verwen al wie je lief is met een carré confituur.
recept CARRÉ CONFITUUR
35 MIN
4 PERSONEN
INGREDIËNTEN
- 1 vel bladerdeeg, diameter 24 cm
- 400 g abrikozenconfituur
- 1 eidooier, losgeklopt
BEREIDING
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Neem het ronde vel bladerdeeg en snijd er een vierkant uit. Snijd uit het overtollige bladerdeeg reepjes van 1 cm.
- Leg het bladerdeeg op een bakplaat en verdeel er de confituur over. Leg de reepjes bladerdeeg er kruisgewijs op. Vouw de randen van het deeg een beetje om en besmeer ze met het eigeel.
- Zet de bakplaat 25 minuten in de oven.



BAKVASTE PURE CHOCOLADE STAAFJES CALLEBAUT 200 GR
Callebaut Bakvaste Chocolade Sticks Puur
Klassieke bakvaste chocolade sticks (ook wel bakstaafjes of chocoladestaafjes genoemd) van Callebaut. Deze bakstokjes hebben een 100% krachtige donkere chocolade smaak. De baksticks zijn ideaal om in (chocolade) croissants / broodjes te rollen. Deze chocolade van Callebaut bevat minder cacaoboter waardoor ze bestand zijn tegen oven-temperaturen tot 200 C zonder dat ze verbranden.
Ingrediënten : suiker, cacaomassa, cacaoboter,
emulgator : sojalecithine, natuurlijk vanille aroma ;
kan bevatten : melk.
Chocolade (min. Cacao: 44 %)
Nutritionele specificaties (per 100 gr )
Energie : 486 kcal Energie : 2033 KJ Eiwit 5.0 gr Koolhydraten 56.9 gr Suikers 53.9 gr Zetmeel 2.5 gr Vet 26.2 gr Onverzadigd vet 8.9 gr Cholesterol 0.7 mg
Organische zuren 0.70 gr Voedingsvezel 7.3 gr



BAKVASTE PURE CHOCOLADE STAAFJES CALLEBAUT 400 GR
Callebaut Bakvaste Chocolade Sticks Puur
Klassieke bakvaste chocolade sticks (ook wel bakstaafjes of chocoladestaafjes genoemd) van Callebaut. Deze bakstokjes hebben een 100% krachtige donkere chocolade smaak. De baksticks zijn ideaal om in (chocolade) croissants / broodjes te rollen. Deze chocolade van Callebaut bevat minder cacaoboter waardoor ze bestand zijn tegen oven-temperaturen tot 200 C zonder dat ze verbranden.
Ingrediënten : suiker, cacaomassa, cacaoboter, emulgator : sojalecithine, natuurlijk vanille aroma ; kan bevatten : melk
Chocolade (min. Cacao: 44 %)
Nutritionele specificaties (per 100 gr )
Energie : 486 kcal Energie : 2033 KJ Eiwit 5.0 gr Koolhydraten 56.9 gr Suikers 53.9 gr Zetmeel 2.5 gr Vet 26.2 gr Onverzadigd vet 8.9 gr Cholesterol 0.7 mg Organische zuren 0.70 gr Voedingsvezel 7.3 gr





BANKETBAKKERSROOM 500 GR
Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met melk. Geeft een overheerlijke smaak dankzij het gebruik van melk. Mix voor het maken van patisseriepudding. Koude bereiding, enkel melk toevoegen. Deze pudding is bakvast en kan ingevroren worden.
- Volle en romige smaak
- Ziet er heel aantrekkelijk uit en heeft een natuurlijke, warm gele kleur
- Mooie, homogene structuur
- Superieure snijdbaarheid
- Op en top gebruiksvriendelijk
- Minder snelle verzuring en dus extra lang houdbaar
- U hoeft de melk niet te koken
- Snelle en eenvoudige bereiding
- Bakstabiel: de crème behoudt zijn volume tijdens het bakken en kookt niet over
- Diepvriesstabiel: de crème behoudt zijn oorspronkelijke smaak, structuur, uitzicht en versheid na het ontdooien
- Geen verwatering
- BASISRECEPT
- Poeder voor koude bereiding van patisseriecrème op basis van melk. Voeg 300 gr. poeder toe aan 1 l. melk
- Meng op de hoogste snelheid gedurende 3 min. tot een homogene crème bekomen is.
- Tips : - Voor optimale bakstabiliteit gebruik 300 gr. poeder en melk op kamertemperatuur ( +/- 15° )
- Voor een luchtigere crème gebruik 250 gr poeder en melk uit koelkast.
kleurstof (betacaroteen), aroma.



BASTERDSUIKER DONKERE 600 GR
Donkere basterdsuiker is een Traditioneel Gegarandeerde Specialiteit
De donkere caramel geeft basterdsuiker een heerlijke smaak en aroma
Ideaal om mee te bakken, of op je boterham of in de yoghurt



BASTERDSUIKER LICHTE 600 GR
Lichte basterdsuiker is een Traditioneel Gegarandeerde Specialiteit
De fijne structuur en karamel maakt lichte basterd ideaal voor het bakken
Lekker voor op de boterham, pap en voor het maken van koekjes



BASTERDSUIKER WITTE 600 GR
Witte basterdsuiker is een Traditioneel Gegarandeerde Specialiteit
De blanke stroop geeft witte een heerlijke smaak en aroma.
Witte basterdsuiker heeft een zeer fijne structuur en lost snel op
Witte basterdsuiker is heerlijk op de boterham en beschuit




BAVAROIS AARDBEI 200GR
Ingrediënten : suiker, glucose, gelatine, aardbeien sap, fruitgranules,
voedingszuur : citroenzuur : E330, aardbeienstukjes, kleurend fruit- en plantenextract : bietenrood, aromabestanddelen, zout.
Kan sporen bevatten van tarwe, gluten, soja, ei, koemelk en noten.
Bereidingswijze : 200 gr bavarois aardbei mengen met 200 ml water
of lauwe melk ( ca. 20°C ) en 1000 ml room
( of 50/50 room/volle platte kaas ).
Opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten,
tot het mengsel stevig wordt.
Laten opstijven in de frigo voor ± 15 minuten.
Kan gebruikt worden als vulling voor taarten, soezen of als dessert.
Droog en koel bewaren.
Gemiddelde voedingswaarden per 100 gr
Energetische waarde : 1642KJ / 387Kcal
Vetten : 0.1 gr
Waarvan verzadigd : 0 gr
Koolhydraten : 86 gr
Waarvan suikers : 85.4 gr
Eiwitten : 8.1 gr
Zout : 0.2 gr




BAVAROIS CITROEN 200G
INGREDIENTEN : suiker, glucose, gelatine, citroensappoeder, citroenzuur, natuurlijk aroma, zout.
Droog en koel bewaren.
Gemiddelde voedingswaarden per 100 gr
Energetische waarde : 1609 KJ / 379 Kcal
Vetten : 0 gr
Waarvan verzadigd : 0 gr
Koolhydraten : 84.8 gr
Waarvan suikers : 81.4 gr
Eiwitten : 7.6 gr
Zout : 0.2 gr
Bereidingswijze : 200 gr bavarois citroen mengen met 200 ml water
of lauwe melk ( ca 20°C ) en 1000 ml room ( of 50/50 room / volle plattekaas ) opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten tot wanneer het mengsel stevig wordt.
Laten opstijven in de frigo voor ± 15 minuten .
Kan gebruikt worden als vulling voor taarten, soezen of als dessert.





BAVAROIS FRAMBOOS 200GR
Ingrediënten : suiker, glucose, gelatine, frambozenstukjes,
voedingszuur : citroenzuur : E330, frambozenpoeder, kleurend fruit- en plantenextract : bietenrood, natuurlijk aroma, zout.
Kan sporen bevatten van tarwe, gluten, soja, koemelk en noten.
Bereidingswijze : 200 gr bavarois framboos mengen met 200 ml water
of lauwe melk ( ca. 20°C ) en 1000 ml room
( of 50/50 room/volle platte kaas ).
Opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten,
tot het mengsel stevig wordt.
Laten opstijven in de frigo voor ± 15 minuten.
Kan gebruikt worden als vulling voor taarten, soezen of als dessert.
Droog en koel bewaren.
Gemiddelde voedingswaarden per 100 gr
Energetische waarde : 1596KJ / 390Kcal
Vetten : 0.1 gr
Waarvan verzadigd : 0 gr
Koolhydraten : 84 gr
Waarvan suikers : 81.4 gr
Eiwitten : 8.3 gr
Zout : 0.4 gr



BIGARREAUX ROOD 150 GR
Productinformatie
Bigarreaux Rood (E120) 20-22mm
Met deze gekonfijte hele kersen kun je gebak garneren, maar je kunt de gekonfijte kersen ook gebruiken in bijvoorbeeld een chipolatapudding.
De kersen hebben een mooie rode kleur en zijn gebruiksklaar.
Ingrediënten
Kersen, sacharose, citroenzuur (E330), conserveermiddelen: E220, E202, kleurstof E120.
Voedingswaarde per 100 gram
Energiewaarde: 1.350 kJ, 320 kcal
Vetten: 0,5 g
waarvan verzadigd: 0,3 g
Koolhydraten: 78 g
waarvan suikers: 67 g
Vezels: 1 g
Eiwitten: 1 g
Zout: 0,1 g
Bewaaradvies: koel en droog bewaren





BLOEMSUIKER SO TIENEN 2 KG
Bloemsuiker
De bijna onzichtbare korrels van Bloemsuiker verkrijg je na
het zeven van suiker van uitermate hoge kwaliteit met een zeer fijne zeef.
Deze suiker krijgt daardoor zijn typische poederachtige, vaste vorm.
Door zijn zachtheid is Bloemsuiker zeer geschikt voor
het zoeten van delicate vruchten zoals aardbeien en bosbessen,
maar is ook ongelooflijk lekker op patisserie zoals wafels en beignets.
Zijn textuur laat toe om het te gebruiken als
ingrediënt bij slagroom, marsepein, sorbet of glazuur.
De 'finale touch'!
Ingrediënten: suiker, maiszetmeel.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie: 400Kcal/1700 kj
Vet: 0 g
Waarvan verzadigde vetzuren: 0 g
Koolhydraten: 100 g
Waarvan suikers: 96 g
Eiwitten: 0 g
Zout: 0 g
Bewaren op een niet te warme of te vochtige plaats.




BLOEMSUIKER SO TIENEN 400 GR
De bijna onzichtbare korrels van Bloemsuiker verkrijg je na
het zeven van suiker van uitermate hoge kwaliteit met een zeer fijne zeef.
Deze suiker krijgt daardoor zijn typische poederachtige, vaste vorm.
Door zijn zachtheid is Bloemsuiker zeer geschikt voor
het zoeten van delicate vruchten zoals aardbeien en bosbessen,
maar is ook ongelooflijk lekker op patisserie zoals wafels en beignets.
Zijn textuur laat toe om het te gebruiken als
ingrediënt bij slagroom, marsepein, sorbet of glazuur.
De 'finale touch'!
Ingrediënten: suiker, maiszetmeel.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie: 400Kcal/1700 kj
Vet: 0 g
Waarvan verzadigde vetzuren: 0 g
Koolhydraten: 100 g
Waarvan suikers: 96 g
Eiwitten: 0 g
Zout: 0 g
Bewaren op een niet te warme of te vochtige plaats.




CALLEBAUT BAKVASTE CHOCOLADE DRUPPELS PUUR 250 GR
Ingrediënten : suiker; cacaomassa; cacaoboter; dextrose; emulgator; SOJAlecithine. Kan bevatten : melk
Nutritionele specificaties (per 100 gr )
Energie : 501 kcal Energie : 2095 KJ Vet 26.3 gr verzadigd vet 15.7gr onverzadigd vet 8.5 gr Koolhydraten 56.6 gr Suikers 54.1 gr Zetmeel 2.1 gr Voedingsvezel 7.8 gr Eiwit 5.0 gr
Organische zuren 0.67 gr Polyhdroxyfenolen 1.3 gr
beschrijving
Deze mogen dan wel kleine bakdruppels zijn, toch blazen ze jou omver met hun intense chocoladesmaak. Ze zijn perfect voor jouw fijne biscuits, broodjes en miniatuurbroodjes. De bakvaste donkere chocoladedruppels zijn aan te raden voor producten die kort moeten bakken.
Dankzij het speciale recept – dat minder cacaoboter bevat – zijn deze chocoladesnippers bestand tegen oventemperaturen tot 200 °C zonder dat ze verbranden. Ze zullen dus niet makkelijk wegsmelten en geven een krachtige chocoladesmaak aan je gebak!
Tip! Voeg de druppels altijd pas aan het einde van het kneedproces toe en mix ze maar kort. Dat voorkomt dat de druppels het deeg kleuren en dat ze smelten.