Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.
GRONDSTOFFEN
Bezig met laden...
!! PROMOTIE WEGENS KORTE THT 30/11/24 !! EIWITPOEDER COOK&BAKE 125G
Handige verpakking met 125gr eiwitpoeder. Eiwitpoeder kan als vervanger voor eieren worden gebruikt wanneer je geen eitjes in huis hebt. Waarvoor kan je dit product nog gebruiken? Het maken van Mérengue of pannenkoeken. Door het toevoegen van water bij het eiwitpoeder ontstaat de hoeveelheid van 2 eieren.
Omschrijving
Handige verpakking met 125gr eiwitpoeder.
Eiwitpoeder kan als vervanger voor eieren worden gebruikt wanneer je geen eitjes in huis hebt. Waarvoor kan je dit product nog gebruiken? Het maken van Mérengue of pannenkoeken.
Door het toevoegen van water bij het eiwitpoeder ontstaat de hoeveelheid van 2 eieren.
De regel die je kan hanteren: 60ml water + 10g eiwitpoeder = 2 eiwitten
Het moet binnen 3 uur worden verwerkt (afgebakken). Het product is niet geschikt om tot een luchtige massa op te kloppen zoals slagroom.
AFDEKGELEI AARDBEI 500 GR
Ingrediënten : glucose-/fructosestroop; TARWE; water; bietsuiker; abrikozenpuree; geleermiddel (pectinen E400i citrusfruit); (carrageen E407); (xanthaan E415); zuurmiddel : citroenzuur E330; zuurteregelaar : trinatriumcitraat (E331) (E241); aroma; conserveemiddel : kaliumsorbaat (E202); kleurstof : paparikaextract (E160c)
Voedingswaarde per 100 gr : kcal 233, KJ 991, eiwitten 0.1 gr, koolhydraten 56.9 gr, mono- en disacchariden 25.7 gr, voedingsvezel 1.3 gr, vetten 0.1 gr, waarvan verzadigd vet 0.1 gr, water 20 gr,
natrium 104 mg, zout 0.26 gr
Gebruiksaanwijzing : voeg 50 gr water toe aan 100 gr jelfix .Aan de kook brengen, afkoelen tot gewenste dikte en aanbrengen .
AFDEKGELEI ABRIKOOS 500 GR
Ingrediënten : glucose-/fructosestroop; TARWE; water; bietsuiker; abrikozenpuree; geleermiddel (pectinen E400i citrusfruit); (carrageen E407); (xanthaan E415); zuurmiddel : citroenzuur E330; zuurteregelaar : trinatriumcitraat (E331) (E241); aroma; conserveemiddel : kaliumsorbaat (E202); kleurstof : paparikaextract (E160c)
Voedingswaarde per 100 gr : kcal 233, KJ 991, eiwitten 0.1 gr,
koolhydraten 56.9 gr, mono- en disacchariden 25.7 gr, voedingsvezel 1.3 gr, vetten 0.1 gr, waarvan verzadigd vet 0.1 gr, water 20 gr,
natrium 104 mg, zout 0.26 gr
Gebruiksaanwijzing : voeg 50 gr water toe aan 100 gr jelfix .Aan de kook brengen, afkoelen tot gewenste dikte en aanbrengen .
ALKALI, BETER BEKEND ALS AMMONIUMBICARBONAAT 100 GR
Alkali, beter bekend als ammoniumbicarbonaat.
Alkali wordt gebruikt als rijsmiddel.
Productinformatie
Ammoniumbicarbonaat 100gr
Deze zeer krachtige bakpoeder is geschikt voor het maken van crackers, speculaas, eierkoeken of wafels. De producten dienen goed af te koelen voor ze te verpakken.
Tip: voeg per 500 gram meel 10 gram citroenrasp toe om eventuele ammoniaksmaak te voorkomen.
Ingrediënten
Rijsmiddel E503(ii) Dit product wordt geproduceerd in een bedrijf waar ook gluten bevattende granen, noten, sesamzaad en melk worden verwerkt.
voedingswaarde per 100g
Energie: 0 kJ /0 kcal
Vetten: 0 g
waarvan verzadigd: 0 g
Koolhydraten: 0 g
waarvan suikers: 0 g
Vezels: 0 g
Eiwit: 0 g
Zout: 0,0 g
Specificaties
- Inhoud: 100 gram
ALL IN MIX VOOR MERINGUE 500G
Omschrijving
Met deze kant-en-klare mix maak je makkelijk heerlijke meringues! De mix is klaar voor gebruik. Je hoeft enkel kokend water toe te voegen aan de mix. Zo eenvoudig is het!
Ideaal voor het maken van meringues, schuimpjes, pavlova, …
Dosering voor ± 22 stuks - diameter 7cm:
250g all-in mix meringue en 125ml kokend water.
Werkwijze:
De kom van de planeetmenger ontvetten met azijn en naspoelen met water (niet meer uitdrogen), kokend water in de kom doen en de mix toevoegen en stevig laten opkloppen gedurende minimaal 10 minuten zonder stil te zetten. Meringue kan nadien gebruikt worden voor het versieren van taarten of meringue koekjes. Voor koekjes best gedurende minimaal 4 uur in de oven laten drogen op een temperatuur van 100°C en een lepel tussen de deur steken zodat het vocht eruit kan.
ALL-IN MIX VOOR ROYAL ICING 450G
Omschrijving
Met deze mix kan je in een handomdraai royal icing maken. Wil je een kleurtje geven aan jouw royal icing? Geen probleem. Gebruik hiervoor de kleurstoffen of colorgels
Royal icing kan je gebruiken om jouw koekjes, muffins, cupcakes en ander gebak zelfs heel fijn te decoreren. Je giet het royal icing mengsel simpelweg in een spuitzak met een fijn spuitmondje en... decoreren maar!
Recept:
- 450 gram royal icing mix
- 50 ml water
Beide ingrediënten met de vlindergarde gedurende 5 minuten in de keukenrobot mengen, randen bijschrapen met een spatel en nogmaals 2 minuten mengen. Facultatief kan er kleurstof toegevoegd worden aan het water. Deze massa kan in een spuitzakje gedaan worden om gebak te versieren. Tevens kan door toevoeging van extra water de massa vloeibaarder gemaakt worden en met een borstel aangebracht worden op koekjes. Wanneer de massa klaar is bij voorkeur een vochtige keukendoek over de kom doen om uitdroging te voorkomen.
AMBIANTE TOPPING 1 L ( PURATOS )
Gesuikerde opklopbare plantaardige bereiding met een zeer hoog opklopvolume. Ideaal voor decoratieve cakes, cupcakes en 'wedding cakes'.
- Hoog volume na het opkloppen
- Lange houdbaarheid, zowel in de verpakking als verwerkt in een product
- Gaat perfect samen met andere smaken zoals fruit, chocolade, praliné...
- Optimale stabiliteit
- Vertoont minder scheuren dan dierlijke room
- Afgewerkte producten kunnen in de diepvries bewaard worden
RECEPT
Alvorens op te kloppen, het product eerst koelen tussen 5-7°C gedurende minstens 12 uren. Daarna opkloppen op gemiddelde snelheid tot de gewenste consistentie bekomen wordt. Eens opgeklopt is het product diepvriesbestendig
INGREDIËNTEN
water, volledige geharde palmpitolie, suiker, stabilisator (sorbitolsiroop, carboxymethylcellulose, hydroxypropylmethyl-cellulose, carrageen, guargom, dinatriumfosfaat, trinatriumcitraat), emulgator (sorbitaanmonostearaat, SOJALECITHINE, polysorbaat 60, mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met diacetylwijnsteenzuur), aroma, zout, kleurstof (plantaardige carotenen)
Bewaren op een koele en droge plaats
BAKKERSZOUT 1kg (voor brood en banket)
Omschrijving
Bakkerszout 1kg (voor brood en banket)
Bakkerszout is keukenzout waaraan 54 tot 65 mg jodide per kg zout is toegevoegd. Aan bakkerszout is jodide toegevoegd omdat langdurig jodiumtekort schade aan de gezondheid kan berokkenen. Voor het bakken van brood wordt bakkerszout geadviseerd boven keukenzout.
Ingrediënten
bakkerszout
Voedingswaarde per 100 gram
Gem. voedingswaarde per 100g. Energie kj/kcal 0/0, vetten 0g, waarvan verzadigd 0g, koolhydraten 0g, waarvan suikers 0g, vezels 0g, eiwit 0g, zout 99,9g.
Inhoud: 1 kg.
BAKPOEDER 150GR
Bakpoeder is een kunstmatig alternatief voor gist en bestaat uit een mengsel van natriumbicarbonaat (zuiveringszout) en een zuur in de vorm van zoutkristallen (zoals monocalciumfosfaat, wijnsteenzuur of gezuiverde wijnsteen) die oplosbaar zijn in water.
Ingrediënten : rijsmiddel : difnatriumdifosfaat ( E450(i) en
Nariumsesquicarbonaat (E500(ii), gemodificeerd zetmeel ( TARWE )
Kan sporen van gluten, schaaldieren, ei, soja, melk en noten bevetten.
Gebruik 3% per kg
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gr
Enegie322 KJ ; 77 kcal ; vet 0 gr ; waarvan verzadigd vet 0 gr
Koolhydraten 18.9 gr ; waarvan suikers 0 gr ; eiwit 0.1 gr ; zout 0.02 gr
Droog en koel bewaren.
BAKVASTE ABRIKOZENCONFITUUR 500 GR
Ingrediënten : suikerbiet; abrikoos / appel; glucosestroop : maïs / TARWE; aroma; pectine geleermiddel E440; citroenzuur E330; natriumcitraat E331; kaliumsorbaat E202 .
Voedingswaarde per 100 gr : kcal 271, KJ 1152, eiwitten 0.20 gr, koolhydraten 67.30 gr, suikers 67.30 gr, voedingsvezel 0.50 gr, natrium 10 mg .
Eigenschappen : frisse en natuurlijke smaak. Perfect doseer baar en smeerbaar. Zeer hoge bakvastheid.
Een heerlijke ontbijtkoek of lekker taartje voor bij de thee, met slechts 3 ingrediënten, perfect toch? Verwen al wie je lief is met een carré confituur.
recept CARRÉ CONFITUUR
35 MIN
4 PERSONEN
INGREDIËNTEN
- 1 vel bladerdeeg, diameter 24 cm
- 400 g abrikozenconfituur
- 1 eidooier, losgeklopt
BEREIDING
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Neem het ronde vel bladerdeeg en snijd er een vierkant uit. Snijd uit het overtollige bladerdeeg reepjes van 1 cm.
- Leg het bladerdeeg op een bakplaat en verdeel er de confituur over. Leg de reepjes bladerdeeg er kruisgewijs op. Vouw de randen van het deeg een beetje om en besmeer ze met het eigeel.
- Zet de bakplaat 25 minuten in de oven.
BANKETBAKKERSROOM 500 GR
Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met melk of melkalternatieven. Geeft een overheerlijke smaak dankzij het gebruik van melk. Mix voor het maken van patisseriepudding. Koude bereiding, enkel melk / melkalternatieven toevoegen. Deze pudding is bakvast en kan ingevroren worden.
- Volle en romige smaak
- Ziet er heel aantrekkelijk uit en heeft een natuurlijke, warm gele kleur
- Mooie, homogene structuur
- Superieure snijdbaarheid
- Op en top gebruiksvriendelijk
- Minder snelle verzuring en dus extra lang houdbaar
- U hoeft de melk niet te koken
- Snelle en eenvoudige bereiding
- Bakstabiel: de crème behoudt zijn volume tijdens het bakken en kookt niet over
- Diepvriesstabiel: de crème behoudt zijn oorspronkelijke smaak, structuur, uitzicht en versheid na het ontdooien
- Geen verwatering
- BASISRECEPT
- Poeder voor koude bereiding van patisseriecrème op basis van melk. Voeg 300 gr. poeder toe aan 1 l. melk / melkalternatieven.
- Meng op de hoogste snelheid gedurende 3 min. tot een homogene crème bekomen is.
- Tips : - Voor optimale bakstabiliteit gebruik 300 gr. poeder en melk op kamertemperatuur ( +/- 15° )
- Voor een luchtigere crème gebruik 250 gr poeder en melk uit koelkast.
kleurstof (betacaroteen), aroma.
BASTERDSUIKER DONKERE 600 GR
Donkere basterdsuiker is een Traditioneel Gegarandeerde Specialiteit
De donkere caramel geeft basterdsuiker een heerlijke smaak en aroma
Ideaal om mee te bakken, of op je boterham of in de yoghurt
BASTERDSUIKER LICHTE 600 GR
Lichte basterdsuiker is een Traditioneel Gegarandeerde Specialiteit
De fijne structuur en karamel maakt lichte basterd ideaal voor het bakken
Lekker voor op de boterham, pap en voor het maken van koekjes
BASTERDSUIKER WITTE 600 GR
Witte basterdsuiker is een Traditioneel Gegarandeerde Specialiteit
De blanke stroop geeft witte een heerlijke smaak en aroma.
Witte basterdsuiker heeft een zeer fijne structuur en lost snel op
Witte basterdsuiker is heerlijk op de boterham en beschuit
BAVAROIS AARDBEI 200GR
Ingrediënten : suiker, glucose, gelatine, aardbeien sap, fruitgranules,
voedingszuur : citroenzuur : E330, aardbeienstukjes, kleurend fruit- en plantenextract : bietenrood, aromabestanddelen, zout.
Kan sporen bevatten van tarwe, gluten, soja, ei, koemelk en noten.
Bereidingswijze : 200 gr bavarois aardbei mengen met 200 ml water
of lauwe melk ( ca. 20°C ) en 1000 ml room
( of 50/50 room/volle platte kaas ).
Opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten,
tot het mengsel stevig wordt.
Laten opstijven in de frigo voor ± 15 minuten.
Kan gebruikt worden als vulling voor taarten, soezen of als dessert.
Droog en koel bewaren.
Gemiddelde voedingswaarden per 100 gr
Energetische waarde : 1642KJ / 387Kcal
Vetten : 0.1 gr
Waarvan verzadigd : 0 gr
Koolhydraten : 86 gr
Waarvan suikers : 85.4 gr
Eiwitten : 8.1 gr
Zout : 0.2 gr
BAVAROIS CITROEN 200 GR
INGREDIENTEN : suiker, glucose, gelatine, citroensappoeder, citroenzuur, natuurlijk aroma, zout.
Droog en koel bewaren.
Gemiddelde voedingswaarden per 100 gr
Energetische waarde : 1609 KJ / 379 Kcal
Vetten : 0 gr
Waarvan verzadigd : 0 gr
Koolhydraten : 84.8 gr
Waarvan suikers : 81.4 gr
Eiwitten : 7.6 gr
Zout : 0.2 gr
Bereidingswijze : 200 gr bavarois citroen mengen met 200 ml water
of lauwe melk ( ca 20°C ) en 1000 ml room ( of 50/50 room / volle plattekaas ) opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten tot wanneer het mengsel stevig wordt.
Laten opstijven in de frigo voor ± 15 minuten .
Kan gebruikt worden als vulling voor taarten, soezen of als dessert.
BAVAROIS FRAMBOOS 200GR
Ingrediënten : suiker, glucose, gelatine, frambozenstukjes,
voedingszuur : citroenzuur : E330, frambozenpoeder, kleurend fruit- en plantenextract : bietenrood, natuurlijk aroma, zout.
Kan sporen bevatten van tarwe, gluten, soja, koemelk en noten.
Bereidingswijze : 200 gr bavarois framboos mengen met 200 ml water
of lauwe melk ( ca. 20°C ) en 1000 ml room
( of 50/50 room/volle platte kaas ).
Opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten,
tot het mengsel stevig wordt.
Laten opstijven in de frigo voor ± 15 minuten.
Kan gebruikt worden als vulling voor taarten, soezen of als dessert.
Droog en koel bewaren.
Gemiddelde voedingswaarden per 100 gr
Energetische waarde : 1596KJ / 390Kcal
Vetten : 0.1 gr
Waarvan verzadigd : 0 gr
Koolhydraten : 84 gr
Waarvan suikers : 81.4 gr
Eiwitten : 8.3 gr
Zout : 0.4 gr
BIGARREAUX ROOD GEKONFIJT 150 GR
Productinformatie
Bigarreaux Rood (E120) 20-22mm
Met deze gekonfijte hele kersen kun je gebak garneren, maar je kunt de gekonfijte kersen ook gebruiken in bijvoorbeeld een chipolatapudding.
De kersen hebben een mooie rode kleur en zijn gebruiksklaar.
Ingrediënten
Kersen, sacharose, citroenzuur (E330), conserveermiddelen: E220, E202, kleurstof E120.
Voedingswaarde per 100 gram
Energiewaarde: 1.350 kJ, 320 kcal
Vetten: 0,5 g
waarvan verzadigd: 0,3 g
Koolhydraten: 78 g
waarvan suikers: 67 g
Vezels: 1 g
Eiwitten: 1 g
Zout: 0,1 g
Bewaaradvies: koel en droog bewaren
BIO ESDOORNSIROOP (rank C) 250 GR
Zoete ahornsiroop met een robuuste smaak
Onze biologische onbewerkte ahornsiroop of esdoornsiroop dark amber is een kwaliteitsvol en natuurlijk zoetmiddel. Deze ahornsiroop combineert de het breedst smaakbereik van alle siropen en behoort de meest kwaliteitsvolle siroop: geoogst aan het einde van de lente en rijk aan mineralen en sporenelementen.
Gezonde suikervervanger
Ahornsiroop is een gezonde en voedzame suikervervanger. Deze ahornsiroop smaakt even zoet als suiker en bevat van nature vitaminen, mineralen en sporenelementen. Voedingsstoffen die je in gewone suiker niet terugvindt.
Bovendien bevat ahornsiroop ook minder calorieën dan suiker. Het heeft ook een lagere glycemische index. Dat maakt van ahornsiroop een voedzame suikervervanger voor de dagdagelijkse keuken.
Echt natuurproduct, ongemengd
Onze dark amber ahornsiroop is gemaakt van het biologische sap van Canadese esdoorns. Sap van die bomen wordt opgevangen, ingekookt en ingedikt tot siroop.
Zorg steeds dat je geen industriële ahornsiroop aankoopt die aangevuld is met gekarameliseerde kristalsuiker. Soms bevatten die varianten slechts 10% ahornsiroop. Onze ahornsiroop dark amber is een echt natuurproduct.
Onze Ahornsiroop dark amber bevat natuurlijke, ongeraffineerde suikers die nog vergezeld zijn van alle mineralen, sporenelementen en vitaminen van de natuurlijke omgeving. Het is dus een uitstekend alternatief voor geraffineerde suiker in alle mogelijke bereidingen. Ahornsiroop zou in geen enkele keuken mogen ontbreken.
Ahornsiroop of esdoornsiroop gebruiken
Ahornsiroop is een ideale suikervervanger in alle soorten gerechten. Het is lekker in gebak, pannenkoeken, wafels, sorbets, roomijs, yoghurt, muesli's, ontbijtgranen en fruitsalades.
Ingrediënten
Zuivere ahornsiroop dark amber robuust. Biologisch, 100% natuurlijk en zonder additieven.
Allergenen
Dit product bevat geen allergenen.
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.
Ook gekend als
- Esdoornsiroop
- Maple syrup
Energie (kJ/kcal) 1532 / 366
Vetten 0g
- waarvan verzadigde vetten 0g
Koolhydraten 90g
- waarvan suikers 79g
Vezels 0g
Eiwitten 0g
Zout 0,01g
BLOEMSUIKER SO TIENEN 2 KG
Bloemsuiker
De bijna onzichtbare korrels van Bloemsuiker verkrijg je na
het zeven van suiker van uitermate hoge kwaliteit met een zeer fijne zeef.
Deze suiker krijgt daardoor zijn typische poederachtige, vaste vorm.
Door zijn zachtheid is Bloemsuiker zeer geschikt voor
het zoeten van delicate vruchten zoals aardbeien en bosbessen,
maar is ook ongelooflijk lekker op patisserie zoals wafels en beignets.
Zijn textuur laat toe om het te gebruiken als
ingrediënt bij slagroom, marsepein, sorbet of glazuur.
De 'finale touch'!
Ingrediënten: suiker, maiszetmeel.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie: 400Kcal/1700 kj
Vet: 0 g
Waarvan verzadigde vetzuren: 0 g
Koolhydraten: 100 g
Waarvan suikers: 96 g
Eiwitten: 0 g
Zout: 0 g
Bewaren op een niet te warme of te vochtige plaats.