Loader
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Grondstoffen

Weergave:
  1 / 3  



Bezig met laden...
AFDEKGELEI AARDBEI 500 GR

Snel bekijken

Bestellen

Op voorraad
AFDEKGELEI AARDBEI 500 GR

AFDEKGELEI AARDBEI 500 GR

€ 2,50

Ingrediënten : glucose-/fructosestroop; TARWE; water; bietsuiker; abrikozenpuree; geleermiddel (pectinen E400i citrusfruit); (carrageen E407); (xanthaan E415); zuurmiddel : citroenzuur E330; zuurteregelaar : trinatriumcitraat (E331) (E241); aroma; conserveemiddel : kaliumsorbaat (E202); kleurstof : paparikaextract (E160c)
Voedingswaarde per 100 gr : kcal 233, KJ 991, eiwitten 0.1 gr,          koolhydraten 56.9 gr, mono- en disacchariden 25.7 gr, voedingsvezel 1.3 gr, vetten 0.1 gr, waarvan verzadigd vet 0.1 gr, water 20 gr,                             
natrium 104 mg, zout 0.26 gr                                            

Gebruiksaanwijzing : voeg 50 gr water toe aan 100 gr jelfix .Aan de kook brengen, afkoelen tot gewenste dikte en aanbrengen .  
 

AFDEKGELEI ABRIKOOS 500 GR

Snel bekijken

Bestellen

Op voorraad
AFDEKGELEI ABRIKOOS 500 GR

AFDEKGELEI ABRIKOOS 500 GR

€ 2,50

Ingrediënten : glucose-/fructosestroop; TARWE; water; bietsuiker; abrikozenpuree; geleermiddel (pectinen E400i citrusfruit); (carrageen E407); (xanthaan E415); zuurmiddel : citroenzuur E330; zuurteregelaar : trinatriumcitraat (E331) (E241); aroma; conserveemiddel : kaliumsorbaat (E202); kleurstof : paparikaextract (E160c)
Voedingswaarde per 100 gr : kcal 233, KJ 991, eiwitten 0.1 gr,
koolhydraten 56.9 gr, mono- en disacchariden 25.7 gr, voedingsvezel 1.3 gr, vetten 0.1 gr, waarvan verzadigd vet 0.1 gr, water 20 gr,
natrium 104 mg, zout 0.26 gr                                  

Gebruiksaanwijzing : voeg 50 gr water toe aan 100 gr jelfix .Aan de kook brengen, afkoelen tot gewenste dikte en aanbrengen .  
 

AGAVESIROOP MILD & LICHT BIO (490 GRAM)
Nieuw!

Snel bekijken

Bestellen

AGAVESIROOP MILD & LICHT BIO (490 GRAM)

AGAVESIROOP MILD & LICHT BIO (490 GRAM)

€ 4,95

Biologische agavesiroop van de Traay in een grote knijpfles van 490 gram. Lekker zoet en mild van smaak. 
Omschrijving
Biologische agavesiroop mild & licht van de Traay
De lichte agavesiroop van de Traay is gemaakt van het sap van de biologisch geteelde Agave Terquilana plant uit Mexico. Het sap wordt gekookt totdat er een stroperige massa ontstaat. De siroop is 100% natuurlijk en hiermee geschikt voor vegetariërs en veganisten.

De siroop kan op dezelfde manier gebruikt worden als bijvoorbeeld dadelstroop en andere zoetstoffen. Heerlijk door de thee of yoghurt. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze natuurlijke zoetstof te verwerken in allerlei baksels.

Agavesiroop is een natuurlijke zoetstof, maar het is en blijft natuurlijk een vorm van suiker. Geniet met mate.

Ingrediënten: 100 % agavesiroop*. * van biologische oorsprong
Specificaties
Art.nr. 5012171
Merk  De Traay
Land van herkomst
Biologisch geproduceerd   Biologisch
Energie in kJ 1309 Kj
Energie in KCal       308 kCal
Vetten 0,0g/100g
- Verzadigd   0,0g/100g
Eiwitten        0,0g/100g
Voedingsvezels       0,3g/100g
Koolhydraten          77g/100g
- Suikers       71g/100g
Zout   0,0g/100g
 

AMANDELAROMA 30 ML

Snel bekijken

Bestellen

Op voorraad
AMANDELAROMA 30 ML

AMANDELAROMA 30 ML

€ 5,10

bio natuurlijk bittere amandelaroma 30 ml

 

AMBIANTE TOPPING 1 L

Snel bekijken

Bestellen

Op voorraad
AMBIANTE TOPPING 1 L

AMBIANTE TOPPING 1 L

€ 6,80

Gesuikerde opklopbare plantaardige bereiding met een zeer hoog opklopvolume. Ideaal voor decoratieve cakes, cupcakes en 'wedding cakes'.

  • Hoog volume na het opkloppen
  • Lange houdbaarheid, zowel in de verpakking als verwerkt in een product
  • Gaat perfect samen met andere smaken zoals fruit, chocolade, praliné...
  • Optimale stabiliteit
  • Vertoont minder scheuren dan dierlijke room
  • Afgewerkte producten kunnen in de diepvries bewaard worden

Klantenvoordelen
  • Hoog volume na het opkloppen
  • Lange houdbaarheid, zowel in de verpakking als verwerkt in een product
  • Gaat perfect samen met andere smaken zoals fruit, chocolade, praliné...
  • Optimale stabiliteit
  • Vertoont minder scheuren dan dierlijke room
  • Afgewerkte producten kunnen in de diepvries bewaard worden

BAKPOEDER 180G

Snel bekijken

Bestellen

BAKPOEDER 180G

€ 5,50
Op voorraad
BAKPOEDER 180G

BAKPOEDER 180G

€ 5,50

Ingrediënten : rijsmiddel : difnatriumdifosfaat ( E450(i) en
Nariumsesquicarbonaat (E500(ii), gemodificeerd zetmeel ( TARWE )
Kan sporen van gluten, schaaldieren, ei, soja, melk en noten bevetten.
Gebruik 3% per kg
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gr
Enegie322 KJ ; 77 kcal ; vet 0 gr ; waarvan verzadigd vet 0 gr
Koolhydraten 18.9 gr ; waarvan suikers 0 gr ; eiwit 0.1 gr ; zout 0.02 gr
Droog en koel bewaren.   
 

BAKVASTE ABRIKOZENCONFITUUR 500 GR

Snel bekijken

Bestellen

BAKVASTE ABRIKOZENCONFITUUR 500 GR

BAKVASTE ABRIKOZENCONFITUUR 500 GR

€ 2,25

Ingrediënten : suikerbiet; abrikoos / appel; glucosestroop : maïs / TARWE; aroma; pectine geleermiddel E440; citroenzuur E330; natriumcitraat E331; kaliumsorbaat E202 .                                 
Voedingswaarde per 100 gr : kcal 271, KJ 1152, eiwitten 0.20 gr, koolhydraten 67.30 gr, suikers 67.30 gr, voedingsvezel 0.50 gr, natrium 10 mg .               
Eigenschappen : frisse en natuurlijke smaak. Perfect doseer baar en smeerbaar. Zeer hoge bakvastheid.  
Een heerlijke ontbijtkoek of lekker taartje voor bij de thee, met slechts 3 ingrediënten, perfect toch? Verwen al wie je lief is met een carré confituur.
recept CARRÉ CONFITUUR
35 MIN
4 PERSONEN
INGREDIËNTEN

  • 1 vel bladerdeeg, diameter 24 cm
  • 400 g abrikozenconfituur
  • 1 eidooier, losgeklopt

BEREIDING
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Neem het ronde vel bladerdeeg en snijd er een vierkant uit. Snijd uit het overtollige bladerdeeg reepjes van 1 cm.
  3. Leg het bladerdeeg op een bakplaat en verdeel er de confituur over. Leg de reepjes bladerdeeg er kruisgewijs op. Vouw de randen van het deeg een beetje om en besmeer ze met het eigeel.
  4. Zet de bakplaat 25 minuten in de oven.

BAKVASTE PURE CHOCOLADE STAAFJES CALLEBAUT 200 GR

Snel bekijken

Bestellen

BAKVASTE PURE CHOCOLADE STAAFJES CALLEBAUT 200 GR

BAKVASTE PURE CHOCOLADE STAAFJES CALLEBAUT 200 GR

€ 2,00

 

Callebaut Bakvaste Chocolade Sticks Puur
Klassieke bakvaste chocolade sticks (ook wel bakstaafjes of chocoladestaafjes genoemd) van Callebaut. Deze bakstokjes hebben een 100% krachtige donkere chocolade smaak. De baksticks zijn ideaal om in (chocolade) croissants / broodjes te rollen. Deze chocolade van Callebaut bevat minder cacaoboter waardoor ze bestand zijn tegen oven-temperaturen tot 200 C zonder dat ze verbranden.

Ingrediënten : suiker, cacaomassa, cacaoboter,
emulgator : sojalecithine, natuurlijk vanille aroma ;
kan bevatten : melk. 

Chocolade (min. Cacao: 44 %)

Nutritionele specificaties (per 100 gr )
Energie : 486 kcal  Energie : 2033 KJ Eiwit 5.0 gr Koolhydraten 56.9 gr Suikers 53.9 gr Zetmeel 2.5 gr Vet 26.2 gr Onverzadigd vet 8.9 gr Cholesterol 0.7 mg
Organische zuren 0.70 gr Voedingsvezel 7.3 gr

 

BANKETBAKKERSROOM 500 GR

Snel bekijken

Bestellen

Op voorraad
BANKETBAKKERSROOM 500 GR

BANKETBAKKERSROOM 500 GR

€ 4,00

Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met melk. Geeft een overheerlijke smaak dankzij het gebruik van melk.

  • Volle en romige smaak
  • Ziet er heel aantrekkelijk uit en heeft een natuurlijke, warm gele kleur
  • Mooie, homogene structuur
  • Superieure snijdbaarheid
  • Op en top gebruiksvriendelijk
  • Minder snelle verzuring en dus extra lang houdbaar
  • U hoeft de melk niet te koken
  • Snelle en eenvoudige bereiding
  • Bakstabiel: de crème behoudt zijn volume tijdens het bakken en kookt niet over
  • Diepvriesstabiel: de crème behoudt zijn oorspronkelijke smaak, structuur, uitzicht en versheid na het ontdooien
  • Geen verwatering
  • BASISRECEPT
  • Poeder voor koude bereiding van patisseriecrème op basis van melk. Voeg 300 gr. poeder toe aan 1 l. melk
  • Meng op de hoogste snelheid gedurende 3 min. tot een homogene crème bekomen is.
  • Tips : - Voor optimale bakstabiliteit gebruik 300 gr. poeder en melk op kamertemperatuur ( +/- 15° )
  • Voor een luchtigere crème gebruik 250 gr poeder en melk uit koelkast.

BASTERDSUIKER DONKERE 600 GR

Snel bekijken

Bestellen

Op voorraad
BASTERDSUIKER DONKERE 600 GR

BASTERDSUIKER DONKERE 600 GR

€ 1,30


Donkere basterdsuiker is een Traditioneel Gegarandeerde Specialiteit
De donkere caramel geeft basterdsuiker een heerlijke smaak en aroma
Ideaal om mee te bakken, of op je boterham of in de yoghurt


 

BASTERDSUIKER LICHTE 600 GR

Snel bekijken

Bestellen

Op voorraad
BASTERDSUIKER LICHTE 600 GR

BASTERDSUIKER LICHTE 600 GR

€ 1,30


Lichte basterdsuiker is een Traditioneel Gegarandeerde Specialiteit 
De fijne structuur en karamel maakt lichte basterd ideaal voor het bakken
Lekker voor op de boterham, pap en voor het maken van koekjes

 

BASTERDSUIKER WITTE 600 GR

Snel bekijken

Bestellen

Op voorraad
BASTERDSUIKER WITTE 600 GR

BASTERDSUIKER WITTE 600 GR

€ 1,30


Witte basterdsuiker is een Traditioneel Gegarandeerde Specialiteit 
De blanke stroop geeft witte een heerlijke smaak en aroma.
Witte basterdsuiker heeft een zeer fijne structuur en lost snel op
Witte basterdsuiker is heerlijk op de boterham en beschuit

BAVAROIS AARDBEI 200G
Nieuw!

Snel bekijken

Bestellen

Op voorraad
BAVAROIS AARDBEI 200G

BAVAROIS AARDBEI 200G

€ 6,75

Ingrediënten : suiker, glucose, gelatine, aardbeien sap, fruitgranules,
voedingszuur : citroenzuur : E330, aardbeienstukjes, kleurend fruit- en plantenextract : bietenrood, aromabestanddelen, zout.
Kan sporen bevatten van tarwe, gluten, soja, ei, koemelk en noten.

Bereidingswijze : 200 gr bavarois aardbei mengen met 200 ml water
of lauwe melk ( ca. 20°C ) en 1000 ml room
( of 50/50 room/volle platte kaas ).
Opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten,
tot het mengsel stevig wordt.
Laten opstijven in de frigo voor ± 15 minuten.
Kan gebruikt worden als vulling voor taarten, soezen of als dessert.
Droog en koel bewaren.

Gemiddelde voedingswaarden per 100 gr
Energetische waarde : 1642KJ / 387Kcal
Vetten : 0.1 gr
Waarvan verzadigd : 0 gr
Koolhydraten : 86 gr
Waarvan suikers : 85.4 gr
Eiwitten : 8.1 gr
Zout : 0.2 gr
 

BAVAROIS FRAMBOOS 200G
Nieuw!

Snel bekijken

Bestellen

Op voorraad
BAVAROIS FRAMBOOS 200G

BAVAROIS FRAMBOOS 200G

€ 6,75

Ingrediënten : suiker, glucose, gelatine, frambozenstukjes,
voedingszuur : citroenzuur : E330, frambozenpoeder, kleurend fruit- en plantenextract : bietenrood, natuurlijk aroma, zout.
Kan sporen bevatten van tarwe, gluten, soja, koemelk en noten.

Bereidingswijze : 200 gr bavarois framboos mengen met 200 ml water
of lauwe melk ( ca. 20°C ) en 1000 ml room
( of 50/50 room/volle platte kaas ).
Opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten,
tot het mengsel stevig wordt.
Laten opstijven in de frigo voor ± 15 minuten.
Kan gebruikt worden als vulling voor taarten, soezen of als dessert.
Droog en koel bewaren.

Gemiddelde voedingswaarden per 100 gr
Energetische waarde : 1596KJ / 390Kcal
Vetten : 0.1 gr
Waarvan verzadigd : 0 gr
Koolhydraten : 84 gr
Waarvan suikers : 81.4 gr
Eiwitten : 8.3 gr
Zout : 0.4 gr
 

BLOEMSUIKER 2 KG

Snel bekijken

Bestellen

BLOEMSUIKER 2 KG

€ 5,00
Op voorraad
BLOEMSUIKER 2 KG

BLOEMSUIKER 2 KG

€ 5,00

Bloemsuiker
De bijna onzichtbare korrels van Bloemsuiker verkrijg je na
het zeven van suiker van uitermate hoge kwaliteit met een zeer fijne zeef.
Deze suiker krijgt daardoor zijn typische poederachtige, vaste vorm.
Door zijn zachtheid is Bloemsuiker zeer geschikt voor
het zoeten van delicate vruchten zoals aardbeien en bosbessen,
maar is ook ongelooflijk lekker op patisserie zoals wafels en beignets.
Zijn textuur laat toe om het te gebruiken als
ingrediënt bij slagroom, marsepein, sorbet of glazuur.
De 'finale touch'!
 

BLOEMSUIKER 400 GR

Snel bekijken

Bestellen

Op voorraad
BLOEMSUIKER 400 GR

BLOEMSUIKER 400 GR

€ 1,20


De bijna onzichtbare korrels van Bloemsuiker verkrijg je na
het zeven van suiker van uitermate hoge kwaliteit met een zeer fijne zeef.
Deze suiker krijgt daardoor zijn typische poederachtige, vaste vorm.
Door zijn zachtheid is Bloemsuiker zeer geschikt voor
het zoeten van delicate vruchten zoals aardbeien en bosbessen,
maar is ook ongelooflijk lekker op patisserie zoals wafels en beignets.
Zijn textuur laat toe om het te gebruiken als
ingrediënt bij slagroom, marsepein, sorbet of glazuur.
De 'finale touch'!

 

BOTERROOM (Easy Decovit ) 500 GR
Nieuw!

Snel bekijken

Bestellen

Op voorraad
BOTERROOM (Easy Decovit ) 500 GR

BOTERROOM (Easy Decovit ) 500 GR

€ 3,50

Ingrediënten : Glucosestroop, suiker, water, HEELEIPOEDER, magere MELKPOEDER, geleermiddel ( natriumalginaat ), emulgator ( SOJA lecithine ‘MELK’, mono- en diglyceriden van vetzuren, veresterd met melkzuur ), aroma, antioxidant ( NATRIUMMETABISULFIET )
Vloeibare bereiding voor het maken van crème au beurre (boterroom). Enkel nog boter of margarine toe te voegen.
Klantenvoordelen

  • Klaar voor gebruik
  • Vergemakkelijkt de bereiding
  • Geeft een optimale opklopbaarheid en maakt de crème heerlijk licht
  • Kan gearomatiseerd worden
  • Zonder toevoeging van likeur of water is de crème heel goed invriesbaar
Boterroom
Boter 500 g
Easy Decovit 400 à 500 g
Vanillestok 1
Werkwijze : Meng de zacht gemaakte boter op kamertemperatuur  met Easy Decovit en de uitgeschraapte vanille toe. Het geheel gedurende 1 à 2 minuten op hoge snelheid opkloppen. Eventueel likeur of koffie essence toevoegen en gedurende 3 à 5 minuten verder opkloppen op middelmatige snelheid tot een luchtige homogene massa.
 

CACAOPOEDER CALLEBAUT 100 GR

Snel bekijken

Bestellen

Op voorraad
CACAOPOEDER CALLEBAUT 100 GR

CACAOPOEDER CALLEBAUT 100 GR

€ 2,00


Ingrediënten : 100% Cacaopoeder   22 – 24 % vetgehalte

Callebaut biedt u een selectie kwaliteitsvolle half afgewerkte producten
die als ingrediënten voor de meest verscheidene
toepassingen
gebruikt kunnen worden.
Gereinigde en ontschaalde cacaobonen worden
geroosterd en gemalen tot cacaomassa,
cacaoboter of cacaopoeder van topkwaliteit

 

CALLEBAUT CHOCOLADE CALLETS MELK  350 GR

Snel bekijken

Bestellen

CALLEBAUT CHOCOLADE CALLETS MELK  350 GR

CALLEBAUT CHOCOLADE CALLETS MELK 350 GR

€ 4,20


Melkchocolade in zijn puurste vorm (couverture), daaruit bestaan deze Callebaut chocolade Callets Melk voor 100%. Door zijn unieke druppelvorm (Callets) zijn ze supergemakkelijk en snel te smelten en in de opgeloste couverture te strooien voor optimale voorkristalisatie.
Deze Callebaut chocolade Callets Melk zijn op vele fronten toepasbaar, ze zijn echter wel een beetje gevaarlijk: probeer er maar eens af te blijven terwijl je ermee aan het werk gaat!
Deze onweerstaanbaar lekkere druppels nodigen nl. wel uit tot snoepen! Een paar toepassingen: Overheerlijke chocolademelk, chocolaatjes, bonbons, chocoladefontein.

Callebaut
De chocolade producten van Callebaut worden gekozen door professionele banketbakkers, patissiers en chocolatiers over de hele wereld. In het chocolade-hart van België worden al sinds meer dan een eeuw de fijnste chocoladesoorten geproduceerd. Chocolade in zijn puurste vorm (genaamd couverture), daaruit bestaan Callebaut chocoladecallets voor 100%. Door de unieke druppelvorm (callets) zijn ze eenvoudig en snel te smelten en bijvoorbeeld in de opgeloste couverture te strooien voor optimale voorkristallisatie. De chocoladecallets van Callebaut zijn er in diverse smaken en zijn op vele fronten toepasbaar en zeer voordelig in gebruik.

Ingrediënten:
Suiker, Cacaoboter, Volle melkpoeder, Cacaomassa, Emulgator: sojalecithine, Natuurlijk vanille aroma

Aanbevolen bewaaromstandigheden:
Bewaartemperatuur : 12 - 20 °C
De producten moeten bewaard worden in een schone-, droge-

(relatieve vochtigheid max.70 %), en reukvrije omgeving.
 

CALLEBAUT CHOCOLADE CALLETS MELK 1 KG

Snel bekijken

Bestellen

CALLEBAUT CHOCOLADE CALLETS MELK 1 KG

CALLEBAUT CHOCOLADE CALLETS MELK 1 KG

€ 12,00

Chocoladedruppels Melk
Melkchocolade in zijn puurste vorm (couverture), daaruit bestaan deze Callebaut chocolade Callets Melk voor 100%. Door zijn unieke druppelvorm (Callets) zijn ze supergemakkelijk en snel te smelten en in de opgeloste couverture te strooien voor optimale voorkristalisatie.
Deze Callebaut chocolade Callets Melk zijn op vele fronten toepasbaar, ze zijn echter wel een beetje gevaarlijk: probeer er maar eens af te blijven terwijl je ermee aan het werk gaat!
Deze onweerstaanbaar lekkere druppels nodigen nl. wel uit tot snoepen! Een paar toepassingen: Overheerlijke chocolademelk, chocolaatjes, bonbons, chocoladefontein.

Callebaut
De chocolade producten van Callebaut worden gekozen door professionele banketbakkers, patissiers en chocolatiers over de hele wereld. In het chocolade-hart van België worden al sinds meer dan een eeuw de fijnste chocoladesoorten geproduceerd. Chocolade in zijn puurste vorm (genaamd couverture), daaruit bestaan Callebaut chocoladecallets voor 100%. Door de unieke druppelvorm (callets) zijn ze eenvoudig en snel te smelten en bijvoorbeeld in de opgeloste couverture te strooien voor optimale voorkristallisatie. De chocoladecallets van Callebaut zijn er in diverse smaken en zijn op vele fronten toepasbaar en zeer voordelig in gebruik.

Ingrediënten:
Suiker, Cacaoboter, Volle melkpoeder, Cacaomassa, Emulgator: sojalecithine, Natuurlijk vanille aroma


Voedingswaarde per 100 gram
Energie:  563 kcal / 2.356 kJ
Vetten: 36,1 g
waarvan verzadigde vetten: 22,9 g 
Koolhydraten: 50,9 g
waarvan suikers: 50 g
Eiwitten:  7 g      
Zout: 0,2 g

 

   1  2 3  


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.