Gesuikerde opklopbare plantaardige bereiding met een zeer hoog opklopvolume. Ideaal voor decoratieve cakes, cupcakes en 'wedding cakes'.
- Hoog volume na het opkloppen
- Lange houdbaarheid, zowel in de verpakking als verwerkt in een product
- Gaat perfect samen met andere smaken zoals fruit, chocolade, praliné...
- Optimale stabiliteit
- Vertoont minder scheuren dan dierlijke room
- Afgewerkte producten kunnen in de diepvries bewaard worden
RECEPT
Alvorens op te kloppen, het product eerst koelen tussen 5-7°C gedurende minstens 12 uren. Daarna opkloppen op gemiddelde snelheid tot de gewenste consistentie bekomen wordt. Eens opgeklopt is het product diepvriesbestendig
INGREDIËNTEN
water, volledige geharde palmpitolie, suiker, stabilisator (sorbitolsiroop, carboxymethylcellulose, hydroxypropylmethyl-cellulose, carrageen, guargom, dinatriumfosfaat, trinatriumcitraat), emulgator (sorbitaanmonostearaat, SOJALECITHINE, polysorbaat 60, mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met diacetylwijnsteenzuur), aroma, zout, kleurstof (plantaardige carotenen)
Bewaren op een koele en droge plaats