Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.
SINTERKLAAS
Bezig met laden...
SPECULOOS-DRAAD
Speculaasdraad
Met dit handige speculaasdraad verwijder je gemakkelijk het overtollige deeg van de speculaasplank. Wil je gaan werken met een speculaasplank dan mag dit speculaasdraad niet ontbreken.
Afmeting: 18(h) x 9(b) cm
SPECULOOSKRUIDEN POLAK 100 GR
SPECULOOSKRUIDEN
Speculaaskruiden voor zelfgemaakte speculaas
Maak zelf de heerlijkste speculaas
Gebruik de speculaaskruiden voor het maken van de lekkerste traditionele speculaas / speculoos. Deze kruiden zijn een authentieke samenstelling van kaneel, koriander, kruidnagel, nootmuskaat en kardemom.
Geschikt voor zowel de traditionele dunne speculaas, de dikke Hasseltse speculaas en de gevulde speculaas. Nostalgie!
SPECULOOSMIX 1KG
Bevat : TARWEbloem; TARWEmoutbloem; emulgator: E471; meelverbeteraar:
E300; enzymen, speculaaskruiden ( kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, gember,
piment, korianderzaad, foelie, kardemom ) cassonade, natriumbicarbonaat.
Voor deze heerlijke koek met vaste structuur hoeft u dankzij onze mix enkel nog boter en water toe te voegen.
RECEPT : 1 kg speculaasmix, 250 gr zachte boter,
2 eieren of 125 gr koud water.
WERKWIJZE : alle ingrediënten mengen en kneden tot een soepel deeg.
Mogelijkheden : uitrollen in rolvorm en er schijfjes van ±3mm van snijden /
uitrollen op 3mm dikte en met uitsteekvormpjes uitsnijden
of gebruik maken van speculaasvormen.
Beleg de bakplaat met bakpapier, leg er de speculaasjes
op met een tussenruimte van ± 3cm.
Bakken in het midden van de oven op ± 180C°
gedurende ± 12 min. voor de kleine en ± 18 min voor de grote speculaas.
Kan zowel voor plank / als dikke speculaas
Plankspeculaas : deeg 24 u. laten rusten.
Dikke speculaas : deeg onmiddellijk gebruiken.
OPGEPAST : De speculaas moet nog zacht zijn na het bakken.
Neem de speculaas onmiddellijk van de bakplaat en laat afkoelen.
STÄDTER DEEGROL MET KOGELLAGERS
Deegrol met kogellagers en ijzer as Hoge kwaliteit beukenhout
Grootte: ca. 25 cm