Loader
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

ALL-IN MIX VOOR LUXE BROOD EN SANDWICHES 1KG

ALL-IN MIX VOOR LUXE BROOD EN SANDWICHES 1KG
ALL-IN MIX VOOR LUXE BROOD EN SANDWICHES 1KG

Met deze all-in mix maak je in no time zélf een zoet brood, rozijnenbrood, suikerbrood, chocoladebrood, sandwiches, ... Enkel water toevoegen! Heb je geen broodmachine? Geen probleem! Rol je mouwen...

Gewicht   

1,000 KG

‚ā¨¬†5,95
Prijs per stuk

Voorraad : 10

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Met deze all-in mix maak je in no time zélf een zoet brood, rozijnenbrood, suikerbrood, chocoladebrood, sandwiches, ... Enkel water toevoegen! Heb je geen broodmachine? Geen probleem! Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je creatie kan de oven in! Lees hieronder de uitgebreide Met deze all-in mix maak je in no time zélf een zoet brood, rozijnenbrood, suikerbrood, chocoladebrood, sandwiches, ...
  • Enkel water toevoegen!
  • Heb je geen broodmachine? Geen probleem! Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je creatie kan de oven in! Lees hieronder de uitgebreide instructies.
  • Minimale inspanning voor maximaal genot!
BAKKEN MET EEN TRADITIONELE OVEN
  1. Bepaal de grootte van het brood.
  2. Kneed de gewenste hoeveelheid broodmix en lauw water (± 40°C) tot een soepele massa.
  3. Voeg extra water toe als het deeg tijdens het mengen té droog lijkt.
  4. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het 30-40 minuten rijzen.
  5. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het ± 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie.
  6. Baktijd: in een voorverwarmde oven op ± 200°C gedurende 30-35 minuten.
  7. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.
BEREIDING IN DE BROODMACHINE
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.
BEWAARADVIES
Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

SAMENSTELLING
Tarwebloem, dextrose, melkvet, bakkersgist, plantaardige raapzaadolie, lactose (melk), tarwegluten, kip heel eipoeder, glucosestroop, emulgatoren: E482, E472e en sojalecithine, aroma, aardappelzetmeel, meelverbeteraar E920 en ascorbinezuur, enzymen (tarwe).
ALLERGIE INFORMATIE
Bevat tarwe, melk, heel eipoeder, soja. Kan sporen van noten en zaden bevatten.

RECEPT ROZIJNENBROOD

INGREDIËNTEN

BEREIDINGSWIJZE

Gewicht: 1kg
Bereidingstijd: 2 uur bakken in de oven of 3 uur in de broodmachine

 
  1. Meng de All-In mix Luxe samen met het lauw water en kneed tot een glad en homogeen deeg.
  2. Laat het deeg rijzen onder plastic gedurende +/- 20 minuten.
  3. Meng de rozijnen onder het deeg. 
  4. Bol het deeg op in worstvorm.
  5. Leg het bakpapier in de broodvorm.
  6. Plaats het deeg in de broodvorm en druk goed aan.
  7. Laat opnieuw +/- 45 minuten rijzen onder plastic tot verdubbeling van het volume.
  8. Strijk vóór het bakken het deeg in met met ei en maak insnijdingen in het deeg.
  9. Bak gedurende +/- 30 minuten op 180 °C.
  10. Ontvorm na het bakken onmiddellijk het brood.


 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies