Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.
BAKHULPJES
Bezig met laden...
POINT-VIRGULE VIERKANTE GARNEERVORM 7X7X5CM
OMSCHRIJVING
Serveer smeuïge knolselderpuree of vers bereide rundstartaart in een mooi vierkant met behulp van deze vierkante garneervorm van Point-Virgule.
Zonder naad om een perfecte vorm te bekomen.
Stop deze garneervorm na het dresseren gewoon in de vaatwasser!
Afmetingen: 7 x 7 x 5cm
MERK Point-Virgule
MATERIAAL RVS
KLEUR zilvergrijs
LENGTE 70 mm
BREEDTE 70 mm
HOOGTE 50 mm
GEWICHT 100 g
VAATWASBESTENDIG Ja
POINT-VIRGULE VOUWBAAR AFKOELROOSTER Ø 32CM
Meer informatie over dit product
Merk point-virgule
Omschrijving
Op dit metalen afkoelrooster van point-virgule kan je jouw warme taarten laten afkoelen. Om plaats te besparen op jouw aanrecht kan je het rooster ook dubbelvouwen.
Afmetingen: open: 34 x 32,5 x 2 cm dubbelgevouwen: 17,2 x 32,5 x 3,2 cm
Materiaal metaal
Kleur zwart
Lengte 340 mm
Breedte 325 mm
Hoogte 20 mm
Gewicht 128 g
Vaatwasbestendig nee
PRALINE CHOCOLADEVORM DIAMANT
Voor het vormen van pralines. Voor 21 chocolaatjes, elk ø 2,6 cm
Materiaal: PS-kunststof - handwas
Afmetingen: 13,5 x 27,5 cm / H 2,5 cm
Kleur: transparant
Deze professionele polystyreenvormen zijn ideaal voor het gieten van pralines en/of holle pralines, die u vervolgens naar wens kunt vullen. Met de juiste verzorging zult u lang plezier hebben van deze vormen.
De vormen zijn vaatwasbestendig. Wij raden echter aan om ze te reinigen met helder, warm water. Poets ze indien nodig na het reinigen op met watten.
PRALINE CHOCOLADEVORM HART
Voor het vormen van pralines. Voor 21 chocolaatjes, elk 3,2 x 3,0 cm
Materiaal: PS-kunststof - handwas
Afmetingen: 13,5 x 27,5 cm / H 2,5 cm
Kleur: transparant
Deze professionele polystyreenvormen zijn ideaal voor het gieten van pralines en/of holle pralines, die u vervolgens naar wens kunt vullen. Met de juiste verzorging zult u lang plezier hebben van deze vormen.
De vormen zijn vaatwasbestendig. Wij raden echter aan om ze te reinigen met helder, warm water. Poets ze indien nodig na het reinigen op met watten.
PRALINE CHOCOLADEVORM KOEPEL – GEGOLFD
Voor het vormen van pralines. Voor 21 chocolaatjes, elk ø 2,8 cm
Materiaal: PS-kunststof - handwas
Afmetingen: 13,5 x 27,5 cm / H 2,5 cm
Kleur: transparant
Deze professionele polystyreenvormen zijn ideaal voor het gieten van pralines en/of holle pralines, die u vervolgens naar wens kunt vullen. Met de juiste verzorging zult u lang plezier hebben van deze vormen.
De vormen zijn vaatwasbestendig. Wij raden echter aan om ze te reinigen met helder, warm water. Poets ze indien nodig na het reinigen op met watten.
PRALINE CHOCOLADEVORM ROND
Voor het vormen van pralines. Voor 21 chocolaatjes, elk ø 3,0 cm
Materiaal : PS-kunststof - handwas
Afmetingen: 13,5 x 27,5 cm / H 2,5 cm
Kleur: transparant
Deze professionele polystyreenvormen zijn ideaal voor het gieten van pralines en/of holle pralines, die u vervolgens naar wens kunt vullen. Met de juiste verzorging zult u lang plezier hebben van deze vormen.
De vormen zijn vaatwasbestendig. Wij raden echter aan om ze te reinigen met helder, warm water. Poets ze indien nodig na het reinigen op met watten.
RIJSMAND RIET OVAAL 30X15CM (700 TOT 900GR DEEG)
Rijsmand Riet Ovaal 30x15cm (900 tot 1200 gram deeg)
Deze deegrijsmand geeft ondersteuning en vorm tijdens het rijsproces van het brooddeeg. De rijsmand is ideaal voor het rijzen van brood, maar niet voor het bakken van brood. Riet (rotan) is het materiaal waarvan deze ambachtelijke rijsmand is gemaakt. De deegrijsmand is van hoge kwaliteit.
Wil je de rijsmand schoon houden?
Dan kunt u een speciale linnen doek gebruiken .
Gebruik van de Rising Basket Cane Ovaal
- Bestrooi het rijsmandje met wat rijstmeel of bloem.
- Diep het brooddeeg in de rijsmand.
- Draai het mandje na het rijzen voorzichtig om op een bakblik of broodplank.
- Als je de mand zachtjes heen en weer kantelt, laat het deeg vaak al los.
- Zorg ervoor dat het brooddeeg voorzichtig in de bakvorm of op de broodplank terechtkomt.
- Maak de rijsmand schoon door de deegresten te verwijderen met een harde borstel of de Brand New Cake Cleaning Brush . Dep bovendien lichtjes op de mand.
Let op: De deegrijsmand is alleen geschikt voor het rijzen van deeg, dus niet voor het daadwerkelijk bakken van brood. Bovendien mag deze rijsmand op geen enkele manier nat worden. Dit is om schimmel te voorkomen.
- Vorm: ovaal
- Inhoud: voor circa 700 tot 900 gram deeg
- Afmetingen buitenmaten: 30 (l) x 15 (b) x 7 (h) cm
- Materiaal: rotan
De rijstmand wordt met de hand gemaakt, hierdoor kunnen de afmetingen iets afwijken.
RIJSMANDJE RIET OVAAL 22 x 15cm (buitenmaat) 400 tot 600 gr deeg
Rijsmandje Riet Ovaal 22x15cm (400 tot 600 gram deeg)
Deze deegrijsmand zorgt voor steun en vorm tijdens het rijsproces van het brooddeeg. Het mandje is uitermate geschikt voor het rijzen, maar niet voor het bakken van brood. Dit ambachtelijke rijsmandje is gemaakt van riet (Rotan). De deegrijsmand is van hoogwaardige kwaliteit.
Om het rijsmandje schoon te houden kun je een daarvoor bestemde linnendoek gebruiken.
Het gebruiken van het Rijsmandje Riet Ovaal
- Bestrooi het deegrijsmandje met wat rijstemeel of bloem.
- Leg het brooddeeg in het rijsmandje.
- Na het rijsproces keer je het mandje voorzichtig om boven een bakblik of broodplank.
- Wanneer je het mandje rustig heen en weer kantelt, laat het deeg vaak al los.
- Zorg ervoor dat het brooddeeg zachtjes in het bakblik of op de broodplank landt.
- Maak het rijsmandje schoon door deegresten te verwijderen met een harde borstel of de Brand New Cake Schoonmaakborstel. Daarnaast het mandje ook lichtjes uitkloppen.
Let op: Het deegrijsmandje is enkel geschikt voor het rijzen van deeg, dus niet voor het daadwerkelijk bakken van brood. Daarnaast mag dit rijsmandje op geen enkele manier nat worden. Dit om schimmelvorming tegen te gaan.
Specificaties
- Vorm: Ovaal
- Inhoud: voor ongeveer 400 tot 600 gram deeg
- Afmetingen buitenmaat: 22 (l) x 15 (b) x 7 (h) cm
- Materiaal: Rotan
Het rijsmandje wordt met de hand gemaakt, daardoor kan het voorkomen dat de afmeting iets afwijkt.
RIJSMANDJE RIET ROND Ø20CM (buitenmaat) 500 tot 750 gr deeg
Rijsmandje Riet Rond Ø20cm (500 tot 750 gram deeg)
Wanneer je brood aan het maken bent, moet je het brooddeeg altijd een poosje laten rijzen. Door het brooddeeg voor het rijsproces in een deegrijsmandje te doen, zorg je ervoor dat rijsproces zo goed mogelijk verloopt. Dankzij het rijsmandje krijgt het brooddeeg tijdens het rijzen steun én een mooie vorm. Deze vorm is het alom bekende kenmerk waaraan mensen herkenenn dat het brood met de hand is gemaakt.
Het deegrijsmandje riet rond is van uitstekende kwaliteit. Laat het mandje trouwens nooit nat of vochtig worden, daar kan schimmelvorming door ontstaan. Om het mandje na gebruik te reinigen, kun je het beste het mandje goed uitkloppen en de overige resten met een harde borstel weghalen.
Vorm: Rond
Inhoud: voor ongeveer 500 tot 750 gram deeg
Afmetingen:
Diameter (buitenmaat): Ø20 cm
Hoogte: 8 cm
De rijsmandjes worden met de hand gemaakt, daardoor kan het voorkomen dat de afmeting wat afwijkt.
Materiaal: Rotan
RIJSMANDJE RIET ROND Ø24CM (buitenmaat) 800 tot 1000 gr deeg
Rijsmandje Riet Rond Ø24cm (800 tot 1000 gram deeg)
Het deegrijsmandje riet rond geeft steun en vorm aan het brooddeeg tijdens het proces van rijzen. Het materiaal van deze ambachtelijke deegrijsmand is riet (Rotan). Het deegrijsmandje beschikt over een uitstekende kwaliteit.
Gebruik:
- Bestrooi het deegrijsmandje met wat rijstemeel of bloem.
- Leg het brooddeeg in het rijsmandje.
- Na het rijsproces keer je het mandje voorzichtig om boven een bakblik of broodplank.
- Wanneer je het mandje rustig heen en weer kantelt, laat het deeg vaak al los.
- Zorg ervoor dat het brooddeeg zachtjes in het bakblik of op de broodplank landt.
- Maak het rijsmandje schoon door deegresten te verwijderen met een harde borstel, klop het mandje ook uit.
Let op: Het deegrijsmandje is enkel geschikt voor het rijzen van deeg, dus niet voor het daadwerkelijk bakken van brood. Daarnaast mag dit rijsmandje op geen enkele manier nat worden. Dit om schimmelvorming tegen te gaan.
Vorm: Rond
Inhoud: voor ongeveer 800 tot 1000 gram deeg
Afmetingen:
Diameter (buitenmaat): Ø24 cm
Hoogte: 9,5 cm
De rijsmandjes worden met de hand gemaakt, daardoor kan het voorkomen dat de afmeting wat afwijkt.
Materiaal: Rotan
RIJSMANDJE STÄDTER RIET ROND 1.250 G (Ø23.5 CM)
Deegrijsmandje riet rond ±1.250 gram Ø23.5 cm
Dit rijsmandje geeft vorm en steun aan het brooddeeg tijdens rijsproces. Deze rieten rijsmand is echt ambachtelijk: gemaakt van riet (Rotan). Het rijsmandje beschikt over een uitstekende kwaliteit.
Tip: zorg ervoor dat het deegmandje niet nat wordt.
Alleen het beste voor je zelfgebakken brood. De ronde vorm voor veel klassieke broden.
In deze rijsmanden heeft het deeg de tijd om te rusten en te rijzen om zich perfect voor te bereiden op het bakken.
Onze fermentatiemanden zijn gemaakt van een natuurlijk product en kunnen variëren in vorm en grootte. Borstel pas na gebruik, niet reinigen met water.
Vorm: Rond
Inhoud: voor ongeveer 1.250 gram
Afmetingen: Diameter (binnenmaat): Ø23.5 cm
Hoogte: 7.5 cm
Materiaal: Rotan
RIJSMANDJE STÄDTER RIET ROND 750 GR Ø 17 CM
Alleen het beste voor uw zelfgebakken brood.
De ronde vorm voor veel klassieke broden.
In deze rijsmanden heeft het deeg de tijd om te rusten en te rijzen om het perfect voor te bereiden op het bakken.
Onze rijsmanden zijn gemaakt van een natuurlijk product en kunnen variëren in vorm en grootte. Na gebruik pas afborstelen, niet met water reinigen.
Vorm: Rond
Inhoud: voor ongeveer 750 gram
Afmetingen: Diameter (binnenmaat): Ø17 cm
Hoogte: 7.5 cm
Materiaal: Rotan
ROOMHOORNTJE CONISCH GERIBBELD 4X13,5CM CBP
Met de CBP conisch geribde roomhoorntjes maak je in 1,2,3 een knapperige hoorn. Tijdens het bakproces blijft het bladerdeeg uitstekend rond de vorm zitten, de gebakken hoorntjes gaan moeiteloos van de vorm en als laatste enkel nog delicieus te vullen. Voordelen van bakvormen in hoogtechnologische
Omschrijving
Met de CBP conisch geribde roomhoorntjes maak je in 1,2,3 een knapperige hoorn. Tijdens het bakproces blijft het bladerdeeg uitstekend rond de vorm zitten, de gebakken hoorntjes gaan moeiteloos van de vorm en als laatste enkel nog delicieus te vullen.
Voordelen van bakvormen in hoogtechnologische kunststof
- kleeft niet, weinig of geen vetstof nodig
- Vaatwasmachinebestendig
- Multifunctioneel gebruik: ijskast, oven, diepvries
- Hygiënisch, geen oxidatie mogelijk
- Uitstekend bakresultaat
ROOMHOORNTJES KUNSTSTOF Ø.35mm (35x135mm)
Omschrijving
Met de CBP conisch geribde roomhoorntjes maak je in 1,2,3 een knapperige hoorn. Tijdens het bakproces blijft het bladerdeeg uitstekend rond de vorm zitten, de gebakken hoorntjes gaan moeiteloos van de vorm en als laatste enkel nog delicieus te vullen.Voordelen van bakvormen in hoogtechnologische kunststof
- kleeft niet, weinig of geen vetstof nodig
- Vaatwasmachinebestendig
- Multifunctioneel gebruik: ijskast, oven, diepvries
- Hygiënisch, geen oxidatie mogelijk
- Uitstekend bakresultaat
SCHEP KUNSTSTOF 26 CM / 250 ML
Omschrijving
Schep kunststof
Deze schep heeft een inhoud van 250 ml. De lengte is 26 cm, dit is inclusief het handvat. Je kan deze schep onder andere gebruiken voor het scheppen van meel, noten of vloeistoffen.
SCHEP KUNSTSTOF 31,5 CM / 500 ML
Schep kunststof
Deze schep heeft een inhoud van 500 ml. De lengte is 31,5 cm, dit is inclusief het handvat. Je kan deze schep onder andere gebruiken voor het scheppen van meel, noten of vloeistoffen.
SCHOONMAAKBORSTEL VOOR RIJSMANDJES
Productinformatie
Brand New Cake Schoonmaakborstel t.b.v. Rijsmandjes
Het is belangrijk je rijsmandje niet schoon te maken met water, omdat er dan schimmel op je mandje kan ontstaan. Ga schimmelvorming tegen en gebruik de schoonmaakborstel van Brand New Cake om je rijsmandje schoon te maken.
Specificaties
- Afmeting: Ø 5,5 x 8 (h) cm
SILIKOMART CHOCOLADE SPATEL / THERMOMETER 32CM
Omschrijving
Silikomart chocolade spatel / thermometer
De Silikomart combinatie van een thermometer en een chocolade spatel is vervaardigd uit siliconenrubber en heeft een ingebouwde thermometer met een bereik van 0°C tot 160°C. De Silikomart thermometer / chocoladespatel is ideaal voor het smelten en tempereren van chocolade.
Specificaties:
Lengte: 32cm
Breedte: 7cm
Materiaal: siliconenrubber en roestvrijstaal (thermometer)
Wordt geleverd inclusief een (LR44) batterij.
Reiniging:
Wanneer de thermometer uit de spatel wordt gehaald dan kan de spatel in de vaatwasser of worden afgewassen in een warm sopje.
De thermometer kan tevens met een vochtige doek worden gereinigd.
SISTEMA KLIP IT + VIERKANTE VOORRAADDOOS MINTY TEAL 3.5L
- Perfect voor het bewaren/meenemen van voedsel.
- Voorzien van gemakkelijke clips.
- Stapelbaar.
- Magnetronbestendig (zonder deksel).
- Vaatwasbestendig (enkel bovenste lade).
Afmetingen
Lengte : 267 mm
Breedte : 259 mm
Hoogte : 78 mm