Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.
BAKHULPJES
Bezig met laden...
RIJSMANDJE RIET ROND Ø24CM (buitenmaat) 800 tot 1000 gr deeg
Rijsmandje Riet Rond Ø24cm (800 tot 1000 gram deeg)
Het deegrijsmandje riet rond geeft steun en vorm aan het brooddeeg tijdens het proces van rijzen. Het materiaal van deze ambachtelijke deegrijsmand is riet (Rotan). Het deegrijsmandje beschikt over een uitstekende kwaliteit.
Gebruik:
- Bestrooi het deegrijsmandje met wat rijstemeel of bloem.
- Leg het brooddeeg in het rijsmandje.
- Na het rijsproces keer je het mandje voorzichtig om boven een bakblik of broodplank.
- Wanneer je het mandje rustig heen en weer kantelt, laat het deeg vaak al los.
- Zorg ervoor dat het brooddeeg zachtjes in het bakblik of op de broodplank landt.
- Maak het rijsmandje schoon door deegresten te verwijderen met een harde borstel, klop het mandje ook uit.
Let op: Het deegrijsmandje is enkel geschikt voor het rijzen van deeg, dus niet voor het daadwerkelijk bakken van brood. Daarnaast mag dit rijsmandje op geen enkele manier nat worden. Dit om schimmelvorming tegen te gaan.
Vorm: Rond
Inhoud: voor ongeveer 800 tot 1000 gram deeg
Afmetingen:
Diameter (buitenmaat): Ø24 cm
Hoogte: 9,5 cm
De rijsmandjes worden met de hand gemaakt, daardoor kan het voorkomen dat de afmeting wat afwijkt.
Materiaal: Rotan
RIJSMANDJE STÄDTER RIET ROND 1.250 G (Ø23.5 CM)
Deegrijsmandje riet rond ±1.250 gram Ø23.5 cm
Dit rijsmandje geeft vorm en steun aan het brooddeeg tijdens rijsproces. Deze rieten rijsmand is echt ambachtelijk: gemaakt van riet (Rotan). Het rijsmandje beschikt over een uitstekende kwaliteit.
Tip: zorg ervoor dat het deegmandje niet nat wordt.
Alleen het beste voor je zelfgebakken brood. De ronde vorm voor veel klassieke broden.
In deze rijsmanden heeft het deeg de tijd om te rusten en te rijzen om zich perfect voor te bereiden op het bakken.
Onze fermentatiemanden zijn gemaakt van een natuurlijk product en kunnen variëren in vorm en grootte. Borstel pas na gebruik, niet reinigen met water.
Vorm: Rond
Inhoud: voor ongeveer 1.250 gram
Afmetingen: Diameter (binnenmaat): Ø23.5 cm
Hoogte: 7.5 cm
Materiaal: Rotan
RIJSMANDJE STÄDTER RIET ROND 750 GR Ø 17 CM
Alleen het beste voor uw zelfgebakken brood.
De ronde vorm voor veel klassieke broden.
In deze rijsmanden heeft het deeg de tijd om te rusten en te rijzen om het perfect voor te bereiden op het bakken.
Onze rijsmanden zijn gemaakt van een natuurlijk product en kunnen variëren in vorm en grootte. Na gebruik pas afborstelen, niet met water reinigen.
Vorm: Rond
Inhoud: voor ongeveer 750 gram
Afmetingen: Diameter (binnenmaat): Ø17 cm
Hoogte: 7.5 cm
Materiaal: Rotan
SCHEP KUNSTSTOF 26 CM / 250 ML
Omschrijving
Schep kunststof
Deze schep heeft een inhoud van 250 ml. De lengte is 26 cm, dit is inclusief het handvat. Je kan deze schep onder andere gebruiken voor het scheppen van meel, noten of vloeistoffen.
SCHEP KUNSTSTOF 31,5 CM / 500 ML
Schep kunststof
Deze schep heeft een inhoud van 500 ml. De lengte is 31,5 cm, dit is inclusief het handvat. Je kan deze schep onder andere gebruiken voor het scheppen van meel, noten of vloeistoffen.
SCHOONMAAKBORSTEL VOOR RIJSMANDJES
Productinformatie
Brand New Cake Schoonmaakborstel t.b.v. Rijsmandjes
Het is belangrijk je rijsmandje niet schoon te maken met water, omdat er dan schimmel op je mandje kan ontstaan. Ga schimmelvorming tegen en gebruik de schoonmaakborstel van Brand New Cake om je rijsmandje schoon te maken.
Specificaties
- Afmeting: Ø 5,5 x 8 (h) cm
SILIKOMART CHOCOLADE SPATEL / THERMOMETER 32CM
Omschrijving
Silikomart chocolade spatel / thermometer
De Silikomart combinatie van een thermometer en een chocolade spatel is vervaardigd uit siliconenrubber en heeft een ingebouwde thermometer met een bereik van 0°C tot 160°C. De Silikomart thermometer / chocoladespatel is ideaal voor het smelten en tempereren van chocolade.
Specificaties:
Lengte: 32cm
Breedte: 7cm
Materiaal: siliconenrubber en roestvrijstaal (thermometer)
Wordt geleverd inclusief een (LR44) batterij.
Reiniging:
Wanneer de thermometer uit de spatel wordt gehaald dan kan de spatel in de vaatwasser of worden afgewassen in een warm sopje.
De thermometer kan tevens met een vochtige doek worden gereinigd.
SISTEMA BAKE IT DOOS VOOR TAART CAKE OF CUPCAKES CAKE BOX 8.8L
Meer informatie over dit product
Merk Sistema
Omschrijving
De Sistema® bake it™ cake box is voorzien van een dubbele basis zodat u 1 taart of 12 cupcakes kunt opbergen.
Met een eenvoudig draaghandvat voor het gemak van transport en de kenmerkende sistema® gemakkelijke sluitclips, was het transport van uw bakkerij nog nooit zo eenvoudig.
Dit product is veilig te gebruiken in de vaatwasser (maar dan op het bovenste rekje), de magnetron (zonder deksel) of de koelkast of vriezer.
Ftalaatvrij en bpa-vrij.
Inhoud: 8,8l
Materiaal polypropyleen, bpa & ftalatenvrije kunststof
Kleur wit
Inhoud 8.8 l
Lengte 350 mm
Breedte 342 mm
Hoogte 132 mm
Gewicht 725 g
Vaatwasbestendig ja
Magnetronbestendig ja
Diepvriesbestendig ja
SISTEMA KLIP IT + VIERKANTE VOORRAADDOOS MINTY TEAL 3.5L
- Perfect voor het bewaren/meenemen van voedsel.
- Voorzien van gemakkelijke clips.
- Stapelbaar.
- Magnetronbestendig (zonder deksel).
- Vaatwasbestendig (enkel bovenste lade).
Afmetingen
Lengte : 267 mm
Breedte : 259 mm
Hoogte : 78 mm
SPECULAASPLANK ZWARTE PIET 25 X 7 CM
Speculaasplank 25 X 7 cm zwarte piet
Maak zelf de mooiste oud Belgische speculaas poppen met een eigen traditionele speculaasplank. De plank bevat een reliëf van een zwarte piet figuur.
Een speculaasplank is een ouderwetse vorm voor koeken die vroeger door bakkers gebruikt werd. Tegenwoordig is deze ambachtelijkheid opgegaan in mechanisatie en is dit deel van de bakkers ambacht sterk veranderd. Met deze speculaasplank kan je nog zelf op ambachtelijke wijze prachtige speculaaspoppen maken
Hoe moet je de speculaasplank gebruiken ?
- Vet de plank in met keukenolie
- Na 2 uur de plank opnieuw invetten
- Bestuif vervolgens de plank lichtjes met wat bloem
- Haal het deeg na minimaal 1 uur ( liefst de hele nacht ) uit de koelkast
- Laat het deeg op kamertempratuur komen
- Druk vervolgens het deeg goed in de speculaasplank en snijd de restanten weg
- Draai vervolgens de plank om en tik zodat de koek op de bakplaat valt
- Bestrooi de plank eventueel opnieuw lichtjes met bloem en vul opnieuw
SPECULAASPLANK 3 FIGUREN (BOOT-MOLEN-HAAN)
speculaasplank 30 x 7 cm : 3 figuren ( molen - haan - zeilboot )
Speculaasplank Drie figuren
Maak zelf de mooiste oud Belgische speculaas poppen met een eigen traditionele speculaasplank. De plank bevat een reliëf van drie figuren.
Een speculaasplank is een ouderwetse vorm voor koeken die vroeger door bakkers gebruikt werd. Tegenwoordig is deze ambachtelijkheid opgegaan in mechanisatie en is dit deel van de bakkers ambacht sterk veranderd. Met deze speculaasplank kan je nog zelf op ambachtelijke wijze prachtige speculaaspoppen maken.
Hoe moet je de speculaasplank gebruiken ?
- Vet de plank in met keukenolie
- Na 2 uur de plank opnieuw invetten
- Bestuif vervolgens de plank lichtjes met wat bloem
- Haal het deeg na minimaal 1 uur ( liefst de hele nacht ) uit de koelkast
- Laat het deeg op kamertempratuur komen
- Druk vervolgens het deeg goed in de speculaasplank en snijd de restanten weg
- Draai vervolgens de plank om en tik zodat de koek op de bakplaat valt
- Bestrooi de plank eventueel opnieuw lichtjes met bloem en vul opnieuw
SPECULAASPLANK 3 FIGUREN (ZON-MAAN-STER)
Speculaasplank 30 x 7 cm : 3 figuren ( zon - maan - ster )
Speculaasplank Drie figuren
Maak zelf de mooiste oud Belgische speculaas poppen met een eigen traditionele speculaasplank. De plank bevat een reliëf van drie figuren.
Een speculaasplank is een ouderwetse vorm voor koeken die vroeger door bakkers gebruikt werd. Tegenwoordig is deze ambachtelijkheid opgegaan in mechanisatie en is dit deel van de bakkers ambacht sterk veranderd. Met deze speculaasplank kan je nog zelf op ambachtelijke wijze prachtige speculaaspoppen maken.
Hoe moet je de speculaasplank gebruiken ?
- Vet de plank in met keukenolie
- Na 2 uur de plank opnieuw invetten
- Bestuif vervolgens de plank lichtjes met wat bloem
- Haal het deeg na minimaal 1 uur ( liefst de hele nacht ) uit de koelkast
- Laat het deeg op kamertempratuur komen
- Druk vervolgens het deeg goed in de speculaasplank en snijd de restanten weg
- Draai vervolgens de plank om en tik zodat de koek op de bakplaat valt
- Bestrooi de plank eventueel opnieuw lichtjes met bloem en vul opnieuw
SPECULAASPLANK 30CM- 3 FIGUREN (FAMILIE) (3x) 9x8CM.
Speculaasplank (familie) (3x) 9x8cm.
Maak zelf heerlijke speculaasjes met deze ambachtelijke speculaasplank. Deze speculaasplank heeft een familie motief
Afmeting figuur: 9 x 8 cm
Afmeting totale plank: 30 x 9,5 cm
Hoe moet je de Speculaasplank gebruiken?
- Vet de plank in keukenolie
- Na 2 uur de plank opnieuw invetten
- Bestruif vervolgens de plank lichtjes met wat bloem
- Haal het deeg na minimaal 1 uur (liefst de hele nacht) uit de koelkast
- Laat het deeg op kamertempratuur komen
- Druk vervolgens het deeg goed in de speculaasplank en snijd de restanten weg
- Draai vervolgens de plank om en tik zodat de koek op de bakplaat valt
- Bestrooi de speculaas eventueel opnieuw lichtjes met bloem en vul opnieuw
SPECULAASPLANK KERST (KAARS-SNEEUWPOP-KERSTBOOM) (3X) 8X7CM.
Speculaasplank Kerst (Kaars/Sneeuwpop/Kerstboom) (3x) 8x7cm.
Maak zelf heerlijke speculaasjes met deze ambachtelijke speculaasplank. Deze speculaasplank heeft een Kerst motief en bestaat uit een sneeuwpop, kerstboom en een kaars.
Afmeting figuur: 8 x 7 cm
Afmeting totale plank: 30 x 7,5 cm
Hoe moet je de Speculaasplank gebruiken?
- Vet de plank in keukenolie
- Na 2 uur de plank opnieuw invetten
- Bestruif vervolgens de plank lichtjes met wat bloem
- Haal het deeg na minimaal 1 uur (liefst de hele nacht) uit de koelkast
- Laat het deeg op kamertempratuur komen
- Druk vervolgens het deeg goed in de speculaasplank en snijd de restanten weg
- Draai vervolgens de plank om en tik zodat de koek op de bakplaat valt
- Bestrooi de speculaas eventueel opnieuw lichtjes met bloem en vul opnieuw
SPECULAASPLANK KERST (RENDIER-KERSTMAN-SOK) (3X) 9X8CM.
Speculaasplank Kerst (Rendier/Kerstman/Sok) (3x) 9x8cm.
Maak zelf heerlijke speculaasjes met deze ambachtelijke speculaasplank. Deze speculaasplank heeft een Kerst motief en bestaat uit een kerstman, kerst sok en een rendier.
Afmeting figuur: 9 x 8 cm
Afmeting totale plank: 30 x 9,5 cm
Hoe moet je de Speculaasplank gebruiken?
- Vet de plank in keukenolie
- Na 2 uur de plank opnieuw invetten
- Bestruif vervolgens de plank lichtjes met wat bloem
- Haal het deeg na minimaal 1 uur (liefst de hele nacht) uit de koelkast
- Laat het deeg op kamertempratuur komen
- Druk vervolgens het deeg goed in de speculaasplank en snijd de restanten weg
- Draai vervolgens de plank om en tik zodat de koek op de bakplaat valt
- Bestrooi de speculaas eventueel opnieuw lichtjes met bloem en vul opnieuw
SPECULAASPLANK MEDIUM POP VROUW 20.5 X 5.5 CM
Speculaasplank Medium pop vrouw 20.5 X 5.5 cm
Maak zelf de mooiste oud Belgische speculaas poppen met een eigen traditionele speculaasplank. De plank bevat een reliëf van een vrouwelijk figuur.
Een speculaasplank is een ouderwetse vorm voor koeken die vroeger door bakkers gebruikt werd. Tegenwoordig is deze ambachtelijkheid opgegaan in mechanisatie en is dit deel van de bakkers ambacht sterk veranderd. Met deze speculaasplank kan je nog zelf op ambachtelijke wijze prachtige speculaaspoppen maken.
Afmeting figuur: 20,5 x 5,5 cm
Afmeting totale plank: 24,5 x 6,5 cm
Hoe moet je de speculaasplank gebruiken ?
- Vet de plank in met keukenolie
- Na 2 uur de plank opnieuw invetten
- Bestuif vervolgens de plank lichtjes met wat bloem
- Haal het deeg na minimaal 1 uur ( liefst de hele nacht ) uit de koelkast
- Laat het deeg op kamertempratuur komen
- Druk vervolgens het deeg goed in de speculaasplank en snijd de restanten weg
- Draai vervolgens de plank om en tik zodat de koek op de bakplaat valt
- Bestrooi de plank eventueel opnieuw lichtjes met bloem en vul opnieuw
SPECULAASPLANK SINTERKLAAS 22 X 8.5 CM
SPECULAASPLANK 22 x 8.5 cm sinterklaas
Maak zelf de mooiste oud Belgische speculaas poppen met een eigen traditionele speculaasplank. De plank bevat een reliëf van sinterklaas.
Een speculaasplank is een ouderwetse vorm voor koeken die vroeger door bakkers gebruikt werd. Tegenwoordig is deze ambachtelijkheid opgegaan in mechanisatie en is dit deel van de bakkers ambacht sterk veranderd. Met deze speculaasplank kan je nog zelf op ambachtelijke wijze prachtige speculaaspoppen maken.
Hoe moet je de speculaasplank gebruiken
- Vet de plank in met keukenolie
- Na 2 uur de plank opnieuw invetten
- Bestuif vervolgens de plank lichtjes met wat bloem
- Haal het deeg na minimaal 1 uur ( liefst de hele nacht ) uit de koelkast
- Laat het deeg op kamertempratuur komen
- Druk vervolgens het deeg goed in de speculaasplank en snijd de restanten weg
- Draai vervolgens de plank om en tik zodat de koek op de bakplaat valt
- Bestrooi de plank eventueel opnieuw lichtjes met bloem en vul opnieuw
SPECULAASVORM KERSTMAN 9 X 25 CM
Esdoorn met een robuust oppervlak – duurzaam
Formaat: 9 x 25 cm
Traditionele houten mallen voor klassieke Springerle- en amandelkoekjes. De klassieker tijdens de kerstperiode. Een blikvanger op elke salontafel of als eetbare kerstboomversiering. Wij hebben verschillende maten, vormen en motieven op voorraad. Veel bakplezier!
Deze mal is gemaakt van hoogwaardig esdoornhout en heeft een robuust oppervlak. Wij adviseren de mal af te wassen met warm water, een vochtige vaatdoek en een mild afwasmiddel. Niet vaatwasser bestendig. Opmerking over onze houtproducten: Hout is een natuurproduct en kan daarom afwijken in vorm en kleur.
SPECULOOS-DRAAD
Speculaasdraad
Met dit handige speculaasdraad verwijder je gemakkelijk het overtollige deeg van de speculaasplank. Wil je gaan werken met een speculaasplank dan mag dit speculaasdraad niet ontbreken.
Afmeting: 18(h) x 9(b) cm