Loader
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

GRONDSTOFFEN

Weergave:
  4 / 5  



Bezig met laden...
HAZELNUT BRESILIENNE CALLEBAUT 200 GR

Snel bekijken

Bestellen

HAZELNUT BRESILIENNE CALLEBAUT 200 GR

HAZELNUT BRESILIENNE CALLEBAUT 200 GR

€ 4,75

 
De hazelnoot is een van de meest populaire variëteiten ter wereld.
Voor alle producten vertrouwt Callebaut alleen op de beste selectie uit verschillende landen. De hazelnoten worden geplukt wanneer ze perfect rijp zijn en in de beste omstandigheden bewaard. Afhankelijk van de mogelijke toepassingen van het eindproduct worden de noten geroosterd, gekaramelliseerd, geconcheerd, gemalen en vacuüm verpakt binnen 12 uur na het pellen.


Smaak: Gekarameliseerde en licht geroosterde hazelnootstukjes.
Verhouding: 37% hazelnoten. 63% suiker.

Ingrediënten: suiker 63,0%; hazelnoten 37,0%.

Kan bevatten: andere noten.

Voedingswaarde per 100 gram
Energie: 508 kcal / 2.126 kJ
Eiwitten: 4,4 g
Koolhydraten: 66,8 g
Suikers: 64,5 g
Totaal vetten: 24,1 g
Waarvan verzadigde vetten: 2,6 g       
Zout: 0 g


 

KOFFIE-AROMA NATUURLIJK BIO 30 ML

Snel bekijken

Bestellen

Op voorraad
KOFFIE-AROMA NATUURLIJK BIO 30 ML

KOFFIE-AROMA NATUURLIJK BIO 30 ML

€ 5,65

Bio Natuurlijk koffie-aroma 30 ml
 

KOKOSBLOESEMSUIKER BIO 500 GR

Snel bekijken

Bestellen

Op voorraad
KOKOSBLOESEMSUIKER BIO 500 GR

KOKOSBLOESEMSUIKER BIO 500 GR

€ 5,00

  • Natuurlijke suikervervanger
  • Ongeraffineerd met lage GI
  • 1 op 1 vervanging voor geraffineerde suiker
  • Natuurlijke suiker uit biologische kokosbloesems
  • Kokosbloesemsuiker of Gula Java is een natuurlijke zoetstof uit de nectar van kokosbloesems.
  • Het kokosnectarsap is zoet en aromatisch. Het zoete sap wordt langdurig boven een zacht houtvuur omgevormd tot een heerlijke, ongeraffineerde suiker. De harde blokken worden verpulverd tot zachte en korrelige palmsuiker.
  • Zuivere kokossuiker, niet gemengd met geraffineerde suiker
  • Onze kokosbloesemsuiker is niet gemengd met geraffineerde witte suiker of met geraffineerde maltose. Het is een zuiver en puur product. Deze kokosbloesemsuiker heeft ook geen raffinage, centrifugering of bleekproces ondergaan.
  • Zoete smaak van kokosbloesemsuiker
  • Ongeraffineerde kokosbloesemsuiker heeft een zoete smaak die wat lijkt op de smaak van ongeraffineerde, ruwe rietsuiker. Het heeft dezelfde zoetkracht als gewone kristalsuiker. Hierdoor kan je kokosbloesemsuiker als 1 op 1 alternatief voor gewone suiker gebruiken.
  • Verschillen in kleur en aroma
  • De kleur en het aroma van ongeraffineerde kokospalmsuiker kan variëren. Het oogstjaar, de leeftijd van de kokospalm, de graad van drogen en lokale weersomstandigheden hebben allemaal hun effect. Kokosbloesemsuiker is dan ook een echt natuurproduct.
  • Gezondste suiker van moeder natuur
  • De ongeraffineerde kokosbloesemsuiker wint enorm aan populariteit hier in het Westen. Mensen worden zich steeds meer en meer bewust van de gezonde voordelen van deze suikersoort. Ongeraffineerde kokosbloesemsuiker heeft een lage glycemische index. Het heeft een hoog antioxiderend vermogen met een ORAC-schaal tot 2200/100 gram. Kokosbloesemsuiker wordt niet voor niets de gezondste suiker van moeder natuur genoemd.
  • Waarom gebruik je kokosbloesemsuiker?
  • Kokosbloesemsuiker is een puur en ongeraffineerd product, dus beter voor je gezondheid. Kokosbloesemsuiker is daarnaast ook de meest duurzame suiker volgens de FAO. Dit omdat een kokospalmplantage per oppervlakte meer suiker levert dan een rietsuikerplantage of een suikerbietenveld en dit met minder middelen.
  • Hoe kokosbloesemsuiker gebruiken?
  • Kokosbloesemsuiker heeft een lage smelttemperatuur en een hoge verbrandingstemperatuur. Hierdoor is het ideaal om te gebruiken in warme bereidingen en in snoepgoed. Het mengt bovendien zeer goed met vloeistoffen en met deeg en is dus ook perfect om mee te bakken. Kokosbloesemsuiker of Gula Java is een prima alternatief voor gewone rietsuiker, bietsuiker, agavesiroop, ahornsiroop of appeldiksap. Vervang de suikersoort die je normaal gebruikt door evenveel kokosbloesemsuiker in je gerechten. De zoetkracht is gelijk.
  • Lage glycemische index
  • Deze ongeraffineerde kokosbloesemsuiker heeft een lage glycemische index van 35. Hierdoor is deze kokosbloesemsuiker ideaal voor mensen die moeten of willen oppassen met suiker.
  • Kokosbloesemsuiker gebruiken
  • De zoete kokosbloesemsuiker is heerlijk in desserts en gebak met chocolade en warme specerijen. Ook over pannenkoeken en wafels is kokosbloesemsuiker een echte aanrader. Je kan deze suiker ook gebruiken in hartige gerechten zoals bij vis, kip en curry's.
  • Kokosbloesemsuiker lost ook goed op in dranken zoals thee en koffie.

KOUD BINDMIDDEL COOK&BAKE 175GR

Snel bekijken

Bestellen

Op voorraad
KOUD BINDMIDDEL COOK&BAKE 175GR

KOUD BINDMIDDEL COOK&BAKE 175GR

€ 6,20

KOUD BINDMIDDEL  175G

koud sap bindmiddel - koud oplosbaar
Smaakloze koude sap binder voor fijne groente- en fruitbereidingen. Onze tip: bind de pizzatomaten met wat koud
sap bindmiddel zodat het sap niet in de oven loopt. Bestrooi hiervoor een of twee theelepels over de tomaten.
Voor snijbestendige vullingen en coatings. Voorkomt dat het sap van fruit (of groenten) gaat lekken en dat de aarde niet doorweekt.
Met onze bakingrediënten koop je producten van professionele kwaliteit. Alle producten zijn eenvoudig te verwerken en geven u een optimaal eindresultaat.

Ingrediënten : gemodificeerd maïszetmeel (E1422), bevat sulfiet.
Gebruik : 5 % toevoegen op het totale gewicht bij iedere toepassing.
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gr : energie 1624 KJ / 382 Kcal; vet 0.08 gr; waarvan verzadigd vet 0 gr; koolhydraten 95 gr;
waarvan suikers 0 gr; eiwit 0.35 gr; zout 750mg.
Droog en koel bewaren.

GLUTENVRIJ
 
 

MARSEPEIN SLEEUBUS NATUUR MET 50% AMANDELEN 1 KG

Snel bekijken

Bestellen

MARSEPEIN SLEEUBUS NATUUR MET 50% AMANDELEN 1 KG

MARSEPEIN SLEEUBUS NATUUR MET 50% AMANDELEN 1 KG

€ 13,00

Lekkere Marsepein natuur met 50% amandelen
Marsepein is een deegachtig mengsel van gemalen amandelen en suiker. De belangrijkste toepassing is het decoreren van gebakjes en (bruids)taarten. Deze marsepein natuur met 50% amandelen bestaat voor de helft uit amandelen. Gebruik daarom deze marsepein om te boetseren en te modelleren. Je kan die natuurlijk ook gewoon zo opeten en proeven van die heerlijke amandelsmaak! 😉
Ingrediënten : amandelen, suikers en bewaarmiddel E202
Nutritionele specificaties (per 100 gr )
Energie : 459 kcal  Energie : 1919 KJ Eiwitten 9.3 gr Koolhydraten 51.7 gr waarvan suikers 51.6 gr  vetten 23.4 gr waarvan verzadigde 2.1 gr Voedingsvezels 3.3 gr Natrium 0.01 gr

Allergenen: Amandelen
Deze marsepein wordt gemaakt in een bedrijf waar ook gluten en noten worden verwerkt.

 

MARSEPEIN SLEEUBUS NATUUR MET 50% AMANDELEN 250 GR

Snel bekijken

Bestellen

MARSEPEIN SLEEUBUS NATUUR MET 50% AMANDELEN 250 GR

MARSEPEIN SLEEUBUS NATUUR MET 50% AMANDELEN 250 GR

€ 3,75

Lekkere Marsepein natuur met 50% amandelen
Marsepein is een deegachtig mengsel van gemalen amandelen en suiker. De belangrijkste toepassing is het decoreren van gebakjes en (bruids)taarten. Deze marsepein natuur met 50% amandelen bestaat voor de helft uit amandelen. Gebruik daarom deze marsepein om te boetseren en te modelleren. Je kan die natuurlijk ook gewoon zo opeten en proeven van die heerlijke amandelsmaak! laugh
Ingrediënten : amandelen, suikers en bewaarmiddel E202
Nutritionele specificaties (per 100 gr )
Energie : 459 kcal  Energie : 1919 KJ Eiwitten 9.3 gr Koolhydraten 51.7 gr waarvan suikers 51.6 gr  vetten 23.4 gr waarvan verzadigde 2.1 gr Voedingsvezels 3.3 gr Natrium 0.01 gr
Allergenen: Amandelen
Deze marsepein wordt gemaakt in een bedrijf waar ook gluten en noten worden verwerkt.

 

MARSEPEIN SLEEUBUS NATUUR MET 50% AMANDELEN 5 KG

Snel bekijken

Bestellen

MARSEPEIN SLEEUBUS NATUUR MET 50% AMANDELEN 5 KG

MARSEPEIN SLEEUBUS NATUUR MET 50% AMANDELEN 5 KG

€ 60,00

Lekkere Marsepein natuur met 50% amandelen
Marsepein is een deegachtig mengsel van gemalen amandelen en suiker. De belangrijkste toepassing is het decoreren van gebakjes en (bruids)taarten. Deze marsepein natuur met 50% amandelen bestaat voor de helft uit amandelen. Gebruik daarom deze marsepein om te boetseren en te modelleren. Je kan die natuurlijk ook gewoon zo opeten en proeven van die heerlijke amandelsmaak! 😉
Ingrediënten : amandelen, suikers en bewaarmiddel E202
Nutritionele specificaties (per 100 gr )
Energie : 459 kcal  Energie : 1919 KJ Eiwitten 9.3 gr Koolhydraten 51.7 gr waarvan suikers 51.6 gr  vetten 23.4 gr waarvan verzadigde 2.1 gr Voedingsvezels 3.3 gr Natrium 0.01 gr

Allergenen: Amandelen
Deze marsepein wordt gemaakt in een bedrijf waar ook gluten en noten worden verwerkt.

 

MARSEPEIN SLEEUBUS NATUUR MET 50% AMANDELEN 500 GR

Snel bekijken

Bestellen

MARSEPEIN SLEEUBUS NATUUR MET 50% AMANDELEN 500 GR

MARSEPEIN SLEEUBUS NATUUR MET 50% AMANDELEN 500 GR

€ 7,00

Lekkere Marsepein natuur met 50% amandelen
Marsepein is een deegachtig mengsel van gemalen amandelen en suiker. De belangrijkste toepassing is het decoreren van gebakjes en (bruids)taarten. Deze marsepein natuur met 50% amandelen bestaat voor de helft uit amandelen. Gebruik daarom deze marsepein om te boetseren en te modelleren. Je kan die natuurlijk ook gewoon zo opeten en proeven van die heerlijke amandelsmaak! 😉
Ingrediënten : amandelen, suikers en bewaarmiddel E202
Nutritionele specificaties (per 100 gr )
Energie : 459 kcal  Energie : 1919 KJ Eiwitten 9.3 gr Koolhydraten 51.7 gr waarvan suikers 51.6 gr  vetten 23.4 gr waarvan verzadigde 2.1 gr Voedingsvezels 3.3 gr Natrium 0.01 gr

Allergenen: Amandelen
Deze marsepein wordt gemaakt in een bedrijf waar ook gluten en noten worden verwerkt.

 

MIX VOOR CHANTILLY CREME 250GR

Snel bekijken

Bestellen

Op voorraad
MIX VOOR CHANTILLY CREME 250GR

MIX VOOR CHANTILLY CREME 250GR

€ 7,35

MIX VOOR CHANTILLY CREME ( CHOCOMOUSSE WIT ) 250GR
Maak zelf in no-time de klassieker onder al de desserten, de Chantilly .
Ideaal om snel en gemakkelijk uw gasten tijdens een etentje te verrassen met deze witte Chantilly.
RECEPT (10 porties) 250g mix voor chantilly Crème 330g volle melk Bereiding
De mix en de melk goed mengen. Gedurende 6 minuten i

RECEPT (10 porties)

  • 250g mix voor chantilly Crème
  • 330g volle melk

Bereiding

  1. De mix en de melk goed mengen.
  2. Gedurende 6 minuten in hoogste snelheid kloppen.
  3. Enkele uren in de koelkast laten opstijven.
  4. Het eindproduct kan ingevroren worden.
  5. Droog en koel bewaren.

Ingrediënten

glucose, suiker,  plantaardig vet, emulgator: E472b, gemodificeerd zetmeel, cacao,
verdikkingsmiddel: E410, magere  melkpoeder, aroma,
geleermiddel: E404, zuurteregelaar: E450-E339, kleurstof: E101

 

MIX VOOR CREME AU BEURRE  350GR ( BOTERROOMPOEDER )

Snel bekijken

Bestellen

MIX VOOR CREME AU BEURRE  350GR ( BOTERROOMPOEDER )

MIX VOOR CREME AU BEURRE 350GR ( BOTERROOMPOEDER )

€ 4,05


Mix voor crème au beurre  /  Boterroom

Met deze handige poedermix maakt u in een handomdraai
een lekkere smeuïge crème au beurre.
Enkel water en boter toe te voegen.

Ingrediënten : suiker, plantaardige olie palm, dextrose, glucose-fructosestroop,
heel Eipoeder, emulgatoren: E471,E472a, E472e,MELKeiwit, vanilline.
Kan sporen bevatten van : noten, tarwe, gluten.

Recept: 350gr crème au beurre poeder – 150gr water – 500gr boter/ fijne margarine.

Werkwijze: voeg het crème au beurre poeder bij het water
deze ingrediënten handmatig mengen met de klopper en 5 minuten laten rusten
 (eventueel lauw water gebruiken om de suiker sneller op te laten lossen)
de boter gladroeren met de mixer
de compositie bij de boter gieten en 10-15 minuten opkloppen in hoogste versnelling.

 

NATRIUMBICARBONAAT/MAAGZOUT 100 GR

Snel bekijken

Bestellen

Op voorraad
NATRIUMBICARBONAAT/MAAGZOUT 100 GR

NATRIUMBICARBONAAT/MAAGZOUT 100 GR

€ 1,95

Ingrediënten : natriumbicarbonaat.
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gr : energie 0 KJ / 0 Kcal;
vet 0 gr; waarvan verzadigd vet 0 gr; koolhydraten 0 gr;
waarvan suikers 0 gr; eiwit 0 gr; zout 27.25 gr.
Verpakking : donker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren.

Natriumbicarbonaat ken je misschien ook onder de naam baking soda, bicarbonaat, maagzout of zuiveringszout. Je kunt het gebruiken als rijsmiddel, maar het heeft nog verschillende andere toepassingen, ook in het huishouden.
Opgelet, baking soda is niet hetzelfde als bakpoeder of schoonmaaksoda!

WAT IS BICARBONAAT?
In de keuken wordt baking soda voornamelijk gebruikt als rijsmiddel. Verwar het niet met de zakjes bakpoeder die je in de kast hebt liggen. Bakpoeder is ook een rijsmiddel, maar een stuk minder sterk. Je kunt het ene dus niet zomaar door het andere vervangen.
Baking soda wordt ook vaak verward met schoonmaaksoda. Het verschil in naam zit ‘m in de ‘bi’.

  • De officiële naam voor baking soda is natriumbicarbonaat,
  • terwijl schoonmaaksoda dan weer bekend staat als natriumcarbonaat. Dat laatste kun je gebruiken om te poetsen, maar niet om te bakken.
Natriumbicarbonaat vind je in drogisterijen, natuurwinkels, apotheek, maar ook in de meeste supermarkten is het te koop.

WAT KUN JE DOEN MET BICARBONAAT?
Bicarbonaat is absoluut niet duur en heeft verschillende toepassingen:

VOOR JE GEZONDHEID
  • Het verlicht brandend maagzuur of oprispingen.
  • Dankzij z’n antibacteriële werking kun je zuiveringszout opgelost in water ook gebruiken als mondspoelmiddel of om aften te verzachten.
  • Baksoda verlicht de jeuk en het branderige gevoel van een insectenbeet. Maak een papje van bicarbonaat en water, en breng aan op de beet.
Opgelet! In kleine hoeveelheden is zuiveringszout niet gevaarlijk, maar te hoge dosissen kunnen toxisch werken. Raadpleeg bij twijfel steeds je huisarts.
VOOR JE HUISHOUDEN
Ook in huis is bicarbonaat een handig middeltje:
  • Snijbloemen: voeg een theelepel bicarbonaat toe aan het water van je snijbloemen. Je zult zien dat ze langer mooi blijven.
  • Geurtjes verwijderen: schep wat baking soda in je schoenen om geurtjes te verwijderen. Laat het een nachtje intrekken en schud het de volgende morgen goed uit voor je je schoenen weer aantrekt.
  • Matrassen, tapijten & knuffels: strooi wat soda op de spullen die je wilt opfrissen, laat 15 minuten inwerken enzuig de restjes daarna weer op met de stofzuiger.
  • Juwelen opblinken: om zilveren juwelen opnieuw te laten schitteren bedek je de bodem van een schaaltje met aluminiumfolie. Voeg daar vervolgens heet water en een flinke schep zuiveringszout aan toe. Laat de juwelen even inweken en veeg ze dan droog met een schone doek.
  • Ontstopper: bicarbonaat werkt ook perfect als ontstopper. Giet een kopje baksoda in de gootsteen en voeg er azijn aan toe. Laat deze mengeling ongeveer een kwartier inweken. Als laatste stap giet je er heet water over. Herhaal indien nodig.

NATUURLIJK BITTERE AMANDELAROMA BIO 30 ML

Snel bekijken

Bestellen

NATUURLIJK BITTERE AMANDELAROMA BIO 30 ML

NATUURLIJK BITTERE AMANDELAROMA BIO 30 ML

€ 5,65

bio natuurlijk bittere amandelaroma 30 ml

 

PANCOATING SPRAY 600 ML

Snel bekijken

Bestellen

Op voorraad
PANCOATING SPRAY 600 ML

PANCOATING SPRAY 600 ML

€ 7,25

Het universele lossingsmiddel Pancoating Spray zorgt voor schoon, snel en zorgeloos lossen. Met de handzame spuitbus kunt u dit lossingsmiddel op basis van plantaardige oliën en wassen heel eenvoudig opbrengen.
Pancoating Spray zorgt er keer op keer voor dat uw broodproducten onbeschadigd uit de vorm komen. Dit lossingsmiddel kan worden gebruikt voor het lossen van alle brood- en vruchtenbroodsoorten en voor gemakkelijk lossende banketproducten. Pancoating Spray is ideaal voor kleinere producties.
Werkwijze / Dosering
Dosering is afhankelijk van het te lossen product en het materiaal van de bakvorm.
Fysische kenmerken

  • Droge stof 100%
  • Vloeibaar
  • Geel van kleur
  • Viscositeit (20°C) : 90 - 110 (mPas)
  • Rookpunt : ca. 235 (°C)
  • PO-waarde (max) : 5 (meq O2/kg produkt) *
  • Kiemgetal (max) : 1000 (kve na 48 uur bij 30°C)
  • Hangeigenschap : goed
  • S. Gewicht (20°C) : ca. 0.920 (kg/liter)
  • Joodgetal : ca. 113 (g jood / 100 g produkt)*
  • *: tijdens verpakken
Ingrediënten
  • plantaardige olie (raapzaad) (95%)
  • emulgator (E322 (raapzaad)) (2%)
  • plantaardige was (carnauba) (2%)
  • Onze producten voldoen aan de EU-richtlijnen.

PARELSUIKER P4 TIENEN 500 GR

Snel bekijken

Bestellen

Op voorraad
PARELSUIKER P4 TIENEN 500 GR

PARELSUIKER P4 TIENEN 500 GR

€ 3,50


Wat deze suikerparels zo speciaal maakt, is dat ze niet smelten tijdens het bakken.
Daardoor blijft steeds dat lekkere krokante effect van
zelfgemaakte patisserie behouden.

Parelsuiker is gemaakt van geraffineerde suiker die onder
hoge druk wordt samengeperst.

De witte, compacte parels maken van gerezen deeg een zoete
verwennerij (suikerwafels, brioches, suikerbrood).


Formaat: P4 (circa 5,6 - 8 mm).

Ingrediënten: suiker.

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie: 1700 kJ/400 kcal
Vetten: 0 g
waarvan verzadigd: 0 g
Koolhydraten: 100 g
waarvan suikers: 100 g
Eiwit: 0 g
Zout: 0 g


 

PRALINÉ PASTA CALLEBAUT 1 KG

Snel bekijken

Bestellen

Op voorraad
PRALINÉ PASTA CALLEBAUT 1 KG

PRALINÉ PASTA CALLEBAUT 1 KG

€ 22,50


Praliné van licht geroosterde en gekaramelliseerde hazelnoten.
Deze vulling is ideaal voor het vullen van
bijvoorbeeld pralines, cup cakes of taart
en voor het op smaak brengen
bereiden van parfait, ijs, crème au beurre etc.

 

 

SUIKER DIKKE KORREL P2 1 KG

Snel bekijken

Bestellen

Op voorraad
SUIKER DIKKE KORREL P2 1 KG

SUIKER DIKKE KORREL P2 1 KG

€ 6,00

Glanzende Decoratiesuiker
De bekende korrelsuiker voor decoreren van taartbodems, vlaaien, roomhorens,..
Het decor van uw volgende zoete voorstelling
De Glanzende Decoratiesuiker geeft 'glitter'
aan al je zelfgemaakte bereidingen.

Glanzende Decoratiesuiker is kristalsuiker die zeer traag en geleidelijk aan gekookt wordt.
De doorschijnende korrels kunnen perfect tegen de warmte van de oven, daarom is deze suiker hèt ingrediënt bij uitstek om fruittaarten, pain à la grecque of appelflappen te decoreren,... noem maar op.
Glanzende Decoratiesuiker is beschikbaar in een verpakking van 500 gram en 1 kg.


 

SUIKER DIKKE KORREL P2 500 GR

Snel bekijken

Bestellen

Op voorraad
SUIKER DIKKE KORREL P2 500 GR

SUIKER DIKKE KORREL P2 500 GR

€ 3,25

Glanzende Decoratiesuiker
De bekende korrelsuiker voor decoreren van taartbodems, vlaaien, roomhorens,..
Dikke korrel suiker kun je gebruiken voor het maken en garneren van allerlei zoetigheden. Zo kun je de suiker onder andere gebruiken voor het maken van heerlijke suikerbroodjes. In bijlage delen wij een recept voor deze lekkere broodjes. Daarnaast kun je deze suiker ook heel goed gebruiken voor bijvoorbeeld het garneren van wafels en andere zoete lekkernijen.
P2 formaat/korrel grootte van 2,5 - 4,0 mm.
Glanzende Decoratiesuiker is beschikbaar in een verpakking van 500 gram.
Voedingswaarden per 100 gram (mini Parelsuiker)
Energetische waarde 1700 kJ/400 kcal
Vetten 0 g
Waarvan verzadigd 0g
Koolhydraten 100 g
Waarvan suikers 100 g
Eiwitten 0 g
Zout 0 g

SUIKERSNEEUW 300 GR

Snel bekijken

Bestellen

Op voorraad
SUIKERSNEEUW 300 GR

SUIKERSNEEUW 300 GR

€ 2,40

Decor suiker
Voor het bestrooien van taarten, gebak, fruitsalades, ijs, crèmes ……….

Voordelen : bewaart zijn eigenschappen op vochtige,
natte en vette oppervlakten en weerstaat aan bevriezing


Ingrediënten : SUIKERBIET.                                 

Voedingswaarde per 100 gr :
kcal 419, KJ 1772,  koolhydraten 91.20 gr, suikers 74 gr,
zetmeel 17.20 gr vet 6 gr, verzadigd vet 5.50 gr,
enkelvoudig onverzadigd vet 0.40 gr, meervoudig.       

 

 

TIJGERPAPMIX – 250 GR

Snel bekijken

Bestellen

Op voorraad
TIJGERPAPMIX – 250 GR

TIJGERPAPMIX – 250 GR

€ 3,45

Complete en direct verwerkbare tijgerpapmix. Creëert een fijne scheuring van de tijgerpap en laat niet los van de korst.
•         Mooie fijne scheuring
•         Fraaie korstkleur
•         Hecht zich goed aan het brood
•         Klontvrij aan te maken
•         Direct te verwerken
•         Eenvoudig te verwerken: u hoeft uitsluitend water toe te voegen

Beschrijving
Poeder om tijgerbrood/tijgerpistolets te bekomen. De tijgerpapmix dient bovenop het deeg te worden gesmeerd. Enkel water toevoegen

Recept
50 g mix, 90 g water. De tijgerpapmix en water mengen, laten rusten.  Vervolgens voor de laatste rijsbeurt aanbrengen met borstel of deegbolletjes erin dompelen

Ingrediënten
rijstmeel, paneermeel (TARWEbloem,zout,gist) weipoeder (MELK) suiker, bakkerszout, plantaardige olie ( koolzaad ),  gemodificeerd zetmeel.
Koel en droog bewaren ( max 25°C ) Verpakking goed sluiten na gebruik.


Voedingswaardes
Energie (kcal) 376 kcal
Energie (kJ) 1600 kJ
Vetten, waarvan: 2.55
Koolhydraten, waarvan: 78
Vezels 0.69 g
Eiwitten 9.01 g
Natrium 1048 mg         
 

VANIBIO BOURBON VANILLE-EXTRACT 15 ML

Snel bekijken

Bestellen

VANIBIO BOURBON VANILLE-EXTRACT 15 ML

VANIBIO BOURBON VANILLE-EXTRACT 15 ML

€ 6,05

Vanibio bourbon vanille-extract 15 ml
 

  1 2 3  4  5