Loader
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

PAVE 2.5 KG

PAVE 2.5 KG

Is een 100% mengeling voor donker meergranenbrood. Bevat : Tarwemeel; SESAMzaad; ROGGEmeel; zonnebloempitten; lijnzaad; geroosterde GERSTEmoutbloem; TARWEgluten;         GERSTEmoutmeel ( ROGGE ); ...

Gewicht   

2,500 KG

€ 7,15
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Is een 100% mengeling voor donker meergranenbrood.
Bevat : Tarwemeel; SESAMzaad; ROGGEmeel; zonnebloempitten; lijnzaad; geroosterde GERSTEmoutbloem; TARWEgluten;        
GERSTEmoutmeel ( ROGGE ); emulgator: E472e,E332 ( SOJA ) E471; enzymen (TARWE ); TARWEmoutbloem; meelverbetermiddel:E300 

Nutritionele specificaties (per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 378  KCAL
Energie (KJ ) : 1.594 KJ
Vetten – waarvan : 8.9  g
-verzadigde vetzuren : 1.2  g
-enkelvoudig onverzadigde vetzuren : 2.7  g
-meervoudig onverzadigde vetzuren : 4.8  g
Koolhydraten – waarvan : 58.3  g
-suikers : 2.5  g
Vezels : 6.3  g
Eiwitten : 12.8  g
Zout (= natrium x2.5 ) : 0.01  g
Natrium : 7.00 mg
Droge stof : 87.6   g
      
Gebruiksklare samenstelling voor een stoer en rijk gevuld meergranen- en zadenbroodje.
De granen bestaan uit tarwe en rogge, aangevuld met zonnebloempitten, ongepelde sesam en bruin lijnzaad.
Het Pavébrood heeft een uitgesproken smaak, krokante korst en rustieke toets.

Recept
Deegsamenstelling 
Artipan Pavé   500 g Water ± 270 g Gist  10 – 12.5 g Zout Volgens wettelijke voorschriften
Werkwijze  
Kneden Type spiraal  3 min traag, 6-8 min snel Type armkneder 5 min traag, 15-20 min snel
Deegtemperatuur 25-26 °C Rijsschema  Voorrijs 15-20 min. Stukken afwegen van 600 g en opbollen.
Bolrijs 20 min. Het deeg uitrollen en een vierkante vorm maken.
Narijs 60-70 min. Bestrooien met bloem, de bovenkant insnijden met een kruis en de zijkanten insnijden. Bakken 40-50 min / 225 °C
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies