Loader
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

OERGRANEN 1 KG

OERGRANEN 1 KG

Is een 100% broodmengeling op basis van spelt verrijkt met andere oergranen waaronder teff en quinoa Bevat : speltbloem (TARWE); ROGGEmeel; quinoa; teff; zonnebloempitten; GERSTEvlokken; HAVERvlok...

Gewicht   

1,000 KG

Verwachte levertijd

1 week(en)

€ 3,90
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Is een 100% broodmengeling op basis van spelt verrijkt met andere oergranen waaronder teff en quinoa
Bevat : speltbloem (TARWE); ROGGEmeel; quinoa; teff; zonnebloempitten; GERSTEvlokken; HAVERvlokken; TARWEmeel; boekweitgrutten; gierst; speltmeel (TARWE); TARWEgluten;
geëxtrudeerd maïsgries; emulgator: E472e, E482 (palm), E322 (SOJA), E471; gefermenteerde ROGGEbloem;
dextrose; GERSTemoutbloem; SOJAbloem; geroosterde TARWEmoutbloem; enzymen (TARWE);
meelverbetermiddel: E300, E920; TARWEmoutbloem

Nutritionele specificaties (per 100 gr )
Energie ( kcal ) : 367  KCAL
Energie (KJ ) : 1.551 KJ
Vetten – waarvan : 5.3  g
-verzadigde vetzuren : 1.0  g
-enkelvoudig onverzadigde vetzuren : 1.3  g
-meervoudig onverzadigde vetzuren : 2.8  g
Koolhydraten – waarvan : 63.8  g
-suikers : 1.7  g
Vezels : 4.8  g
Eiwitten : 13.5  g
Zout (= natrium x2.5 ) : 0.01  g
Natrium : 4  mg
Droge stof : 88.6   g


RECEPT
De pure smaak van weleer...
Met trots stellen wij onze nieuwe  Artipan Oergranen voor .
Artipan Oergranen is een broodmengeling samengesteld uit 9 granen en zaden. Wij hebben zowel gekende als vergeten ingrediënten toegevoegd en keren hiermee terug naar vroeger. Verras uw klanten met een eerlijk brood waar smaak en puurheid centraal staat. Het oergranenbrood is een heerlijk meergranenbrood met de pure smaak van verschillende 'ancient grains' op basis van spelt.
Ingrediënten
Deegsamenstelling
Artipan Oergranen
Oergranen 500 g
Water 240 – 250 g
Gist 10 -12.5 g
Zout: volgens wettelijke voorschriften
Werkwijze
Kneden
5 min traag, 15-20 min snel
Deegtemperatuur
25-26 °C
Rijsschema
Voorrijs 15-20 min
Bolrijs 20 min
Narijs 60-70 min
Bakken 40-50 min / 225 °C
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.