Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.
Notenbrood

BENODIGDHEDEN
- Maltinut ( bloem ) 500 gr
- Water ± 275 gr
- Gist 10-12.5 gr
- Zout 10gr
Gluten-vrij: nee
Instructies
. Kneden Type spiraal 3 min traag, 6-8 min snel
. Type armkneder 5 min traag, 15-20 min snel
. Deegtemperatuur 25-26 °C
. voorrijs 15-20 min Bolrijs 20 min
. Narijs 60-70 min Bakken
. Bakken 40-50 min / 225 °C
Maltinut, gebruiksklare mengeling voor de bereiding van notenbrood.
De geroosterde moutproducten en roggemeel accentueren de notensmaak.
Maltinut brood blijft lang vers en past perfect bij een kaasschotel.
- Arm aan verzadigde vetten - Bron van vezels - Bron van eiwit
Kan ook gebruikt worden in de broodbakmachine.
Reacties (0)
Geen reacties gevonden.