Loader
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Notenbrood

Notenbrood

BENODIGDHEDEN

  • Maltinut ( bloem ) 500 gr
  • Water  ± 275 gr
  • Gist  10-12.5 gr
  • Zout  10gr

Gluten-vrij: nee

Instructies

. Kneden Type spiraal  3 min traag, 6-8 min snel

. Type armkneder 5 min traag, 15-20 min snel 

. Deegtemperatuur 25-26 °C  

. voorrijs 15-20 min Bolrijs 20 min 

. Narijs 60-70 min Bakken

. Bakken 40-50 min / 225 °C   

 

Maltinut, gebruiksklare mengeling voor de bereiding van notenbrood.

De geroosterde moutproducten en roggemeel accentueren de notensmaak.

Maltinut brood  blijft lang vers en past perfect bij een kaasschotel.

 

 - Arm aan verzadigde vetten - Bron van vezels - Bron van eiwit

 

Kan ook gebruikt worden in de broodbakmachine.

  Graantje     12-10-2023 18:00     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
!! BELANGRIJKE INFO VOOR ONLINE BESTELLINGEN !!

We zijn in verlof van woensdag 24 juli
tot en met dinsdag 06 agustus.

ER KUNNEN WEL BESTELLINGEN GEPLAATST WORDEN, MAAR DEZE WORDEN VANAF
WOENSDAG 07 AUGUSTUS PAS VERWERKT
EN VERZONDEN.

Alvast bedankt voor uw begrip.

Mvg Christine van 't Graantje