Loader
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Notenbrood

Notenbrood

BENODIGDHEDEN

  • Maltinut ( bloem ) 500 gr
  • Water  ± 275 gr
  • Gist  10-12.5 gr
  • Zout  10gr

Gluten-vrij: nee

Instructies

. Kneden Type spiraal  3 min traag, 6-8 min snel

. Type armkneder 5 min traag, 15-20 min snel 

. Deegtemperatuur 25-26 °C  

. voorrijs 15-20 min Bolrijs 20 min 

. Narijs 60-70 min Bakken

. Bakken 40-50 min / 225 °C   

 

Maltinut, gebruiksklare mengeling voor de bereiding van notenbrood.

De geroosterde moutproducten en roggemeel accentueren de notensmaak.

Maltinut brood  blijft lang vers en past perfect bij een kaasschotel.

 

 - Arm aan verzadigde vetten - Bron van vezels - Bron van eiwit

 

Kan ook gebruikt worden in de broodbakmachine.

  Graantje     12-10-2023 18:00     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.