We houden van kerst. Wat dacht je van een kerstboom om te eten ......
Anti-aanbak 3D bakvorm Den – 2-delig met snel sluiting
voor eenvoudig uit de vorm te halen
HOOGTE 21 CM
BREEDTE 19 CM
DIKTE 13 CM
INHOUD 1000 ML
Bakken uit liefde ... Een van de mooiste jeugdherinneringen is samen met je moeder of oma koekjes of taarten bakken - met boter, suiker, eieren en bloem de mooiste en lekkerste bakcreaties toveren en liefst met heel veel chocola of Versier vers fruit. Voor iedereen die ervan houdt om voor zichzelf en voor anderen te bakken, hebben we onze nieuwe serie "We love baking" ontwikkeld. Of het nu gaat om muffins, brownies of cakelollies - iedereen, jong en oud, vindt hier zijn nieuwe favoriete vorm. Met de “We love baking” bakvormen in stijlvol zilver wordt bakken een heel bijzondere ervaring. Herontdek de liefde voor bakken met onze serie bakvormen We houden van bakken, want: Bakken is geluk in cakevorm.
De vormpjes zijn voorzien van een zeer hoogwaardige en duurzame coating waardoor de taarten bijzonder goed lukken en bijna zelf uit de vorm te halen zijn. Maak de bakvorm schoon met heet water, een mild schoonmaakmiddel en een doek. Gebruik geen schraap- of schoonmaaksponzen, schraap- of schuurmiddelen. Reinig niet in de vaatwasmachine. Temperatuurbestendig tot 250 ° C.
Kaneel-Ameretto cake
Ingrediënten voor het deeg:
| Hoeveelheid |
Ingrediënt |
| 200 g |
zachte boter |
| 150 g |
Suiker |
| 1 snufje |
Zout |
| 1 pakje. |
Vanille |
| 3 |
Eieren |
| 250 g |
Meel |
| Een half pakje. |
Bakpoeder |
| 1 theelepel |
Kaneel |
| 50 ml |
Melk |
| 2 eetlepels |
Amaretto |
Voor decoratie, naar smaak:
| Hoeveelheid |
Ingrediënt |
| |
Zoete sneeuw |
| |
Poedersuiker |
| |
Diamantstof |
| |
Verspreide decoratie |
| |
Taartglazuur |
Voorbereiding
Werktijd: ca. 50 minuten Baktijd: ca. 35-40 minuten
Bereiding:
Klop eerst de boter met suiker, zout en vanillesuiker tot het licht luchtig is. Voeg de eieren geleidelijk toe. Meng de bloem met bakpoeder en kaneel en roer geleidelijk door het mengsel, afwisselend met de melk. Voeg tenslotte de amaretto toe.
Nu kan het deeg in de gesloten 3D-bakvorm worden gevuld en gebakken worden in een voorverwarmde oven op 160 °C koeldrankoven. Laat de cake
na het bakken ongeveer 15 minuten afkoelen.
Open dan de bakvorm en haal voorzichtig de taart eruit.
Decoratie:
Indien gewenst kan de afgewerkte kaneel-amarettocake worden versierd met poedersuiker, cakeglazuur, zoete sneeuw of sprinkle-decoratie.