Loader
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

WITTE SAUS 480 GR

WITTE SAUS 480 GR
WITTE SAUS 480 GR

Met de Witte Saus van Sublimix maak je in een handomdraai een heerlijke bechamelsaus. Heerlijk bij bloemkool, broccoli en schorseneer. Onze Witte Saus is bovendien de perfecte basis voor een pikant...

Gewicht   

0,480 KG

€ 12,00
Prijs per stuk

Voorraad : 9

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Met de Witte Saus van Sublimix maak je in een handomdraai een heerlijke bechamelsaus. Heerlijk bij bloemkool, broccoli en schorseneer. Onze Witte Saus is bovendien de perfecte basis voor een pikante kerriesausjes of een smeuïge kaassaus. Voeg gewoon naar smaak kerriepoeder toe of laat wat gemalen kaas in de saus smelten.
Tips

  • Een heerlijke magere currysaus? Voeg een beetje curry toe aan de Sublimix Witte Saus. Idem voor een smeuïge kaassaus.
  • Een gezonde en toch smeuïge soep? Voeg een schepje Witte Saus-poeder toe aan je soepen.
  • Smeuïge puree zonder boter? Los een eetlepel sauspoeder op in wat melk en roer dit onder de warme aardappelen.
  • Een romige pesto? Voeg de klaargemaakte witte saus in een potje pesto.

Bereidingswijze
Los 30 g (2 soeplepels) op in 1/4 l koud water/melk, breng dit al roerend aan de kook en laat 1 min. zachtjes koken. Klaar! Let op! Sauspoeder eerst oplossen in koud water.
Onze visie
GEZONDHEID EN SMAAK IN ÉÉN PRODUCT
Sublimix is sinds 2008 actief in de voedingssector. Door de jaren heen ontwikkelde het bedrijf een divers gamma aan voedingswaren: sublieme producten steeds met focus op gezondheid en smaak. Met deze visie komt Sublimix tegemoet aan de stijgende vraag van mensen die bewust bezig zijn met hun gezondheid. Maar die wel degelijk weten wat lekker is!
GLUTENVRIJ LACTOSEVRIJ VEGETARISCH ZONDER SMAAKVERSTERKERS

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies