Met de Witte Saus van Sublimix maak je in een handomdraai een heerlijke bechamelsaus. Heerlijk bij bloemkool, broccoli en schorseneer. Onze Witte Saus is bovendien de perfecte basis voor een pikante kerriesausjes of een smeuïge kaassaus. Voeg gewoon naar smaak kerriepoeder toe of laat wat gemalen kaas in de saus smelten.
Tips
- Een heerlijke magere currysaus? Voeg een beetje curry toe aan de Sublimix Witte Saus. Idem voor een smeuïge kaassaus.
- Een gezonde en toch smeuïge soep? Voeg een schepje Witte Saus-poeder toe aan je soepen.
- Smeuïge puree zonder boter? Los een eetlepel sauspoeder op in wat melk en roer dit onder de warme aardappelen.
- Een romige pesto? Voeg de klaargemaakte witte saus in een potje pesto.
Bereidingswijze
Los 30 g (2 soeplepels) op in 1/4 l koud water/melk, breng dit al roerend aan de kook en laat 1 min. zachtjes koken. Klaar! Let op! Sauspoeder eerst oplossen in koud water.
Onze visie
GEZONDHEID EN SMAAK IN ÉÉN PRODUCT
Sublimix is sinds 2008 actief in de voedingssector. Door de jaren heen ontwikkelde het bedrijf een divers gamma aan voedingswaren: sublieme producten steeds met focus op gezondheid en smaak. Met deze visie komt Sublimix tegemoet aan de stijgende vraag van mensen die bewust bezig zijn met hun gezondheid. Maar die wel degelijk weten wat lekker is!
GLUTENVRIJ LACTOSEVRIJ VEGETARISCH ZONDER SMAAKVERSTERKERS