Loader
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Red Velvet Creme Cake

Red Velvet Creme Cake
Red velvet creme cake ----14 februari

Smul samen van deze heerlijke red velvet cake en vier samen de liefde !

Gebruik onze mix voor red velvet cake voor de bereiding van de biscuit.
Ingrediënten
 Biscuit
  - 500 gr mix voor red velvet cake Ø26-28cm
  - 3 eieren ( 175 gr )
  - 150 gr plantaardige olie ( zonnebloem )
  - 110 gr water
 Crème au beurre
  - 150 gr mix voor crème au beurre
  - 65 ml water
  - 250 gr zachte boter
  - 100 gr roomkaas
  - rode kleurstof
Bereidingswijze :
1. Verwarm de oven voor op 170 °C (heteluchtoven of boven- en onder warmte)
2. Voeg de mix en het ei samen en klop dit met een mixer gedurende één minuut op een lage stand. 3.Schraap het beslag naar beneden en mix het gedurende drie minuten op de middelste stand
4. Voeg de olie en het water toe en mix dit gedurende twee minuten op een lage stand.
5. Bak de cake in het midden van de voorverwarmde oven in circa 25 minuten gaar.

Crème au beurre
  1. Voeg de mix met het water  samen en roer glad. Laat even rusten.
 2. Klop de boter luchtig in de mixer en voeg dan in 2x het botercrèmemengsel toe.
 3. Mix nu 10-15 minuten luchtig.
 4. Voeg daarna de roomkaas toe. Let op dat je eventueel vocht van de  roomkaas eerst verwijdert.
 5. Spatel dan de roomkaas onder de botercrème tot hij eronder gemengd is.
 6. Snijd de cake tweemaal door, zo heb je 3 stukken. Smeer nadien op elk stuk een laagje botercrème.
 7. Smeer nu de zijkanten in met botercrème, maar zorg dat de rode cake zichtbaar blijft.
 8. Werk af met een wit laagje botercrème bovenop de cake en enkele
 
    08-02-2025 11:26     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.