Loader
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

ROZIJNENBROOD MET BRIOFINE

ROZIJNENBROOD MET BRIOFINE

Gluten-vrij: nee
​
​​​​​​
Instructies

BRIOFINE

Een gebruiksklare mengeling voor de bereiding van gerezen luxedegen op basis van eieren en boter.

Op basis van bloem gerekend bevat deze mengeling 16% boter en 15% ei.

Het is de ideale basis voor de bereiding van rozijnenbrood, sandwiches, Zwitserse koeken,

suikertaart en Luikse & Brusselse wafels.

 

Recept : 500 g BRIOFINE / Water (koud) ± 255 g / Gist 25-35 g 

De waterdosering aanpassen volgens het gewenste eindproduct.

De maximale waterdosering geldt voor de bereiding van brioches. 

De gistdosering aanpassen volgens de deeghoeveelheid

Voor rozijnenbrood met 50-75% rozijnen (berekend op het bloemgewicht) 37-50 g gist gebruiken.

Werkwijze Kneden Type spiraal 2 min traag, 6-8 min snel

Deegtemperatuur 25-26 °C           

Rijsschema Voorrijs 0-10 min Verdelen, opbollen Bolrijs 10-15 min

Opmaken Narijs 70-80 min Bakken Afstrijken met ei en afbakken                                               

Sandwiches ± 8 min / 240 °C 

Brioches van 250 g ± 20 min / 190°C 

Zwitserse koffiekoeken ± 12 min / 225 °C

Rozijnenbrood/suikerbrood van 600 g ± 35 min / 190 °c

  Graantje     04-05-2023 15:30     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies