Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.
ROZIJNENBROOD MET BRIOFINE

Gluten-vrij: nee
​​​​​​​
Instructies
BRIOFINE
Een gebruiksklare mengeling voor de bereiding van gerezen luxedegen op basis van eieren en boter.
Op basis van bloem gerekend bevat deze mengeling 16% boter en 15% ei.
Het is de ideale basis voor de bereiding van rozijnenbrood, sandwiches, Zwitserse koeken,
suikertaart en Luikse & Brusselse wafels.
Recept : 500 g BRIOFINE / Water (koud) ± 255 g / Gist 25-35 g
De waterdosering aanpassen volgens het gewenste eindproduct.
De maximale waterdosering geldt voor de bereiding van brioches.
De gistdosering aanpassen volgens de deeghoeveelheid
Voor rozijnenbrood met 50-75% rozijnen (berekend op het bloemgewicht) 37-50 g gist gebruiken.
Werkwijze Kneden Type spiraal 2 min traag, 6-8 min snel
Deegtemperatuur 25-26 °C
Rijsschema Voorrijs 0-10 min Verdelen, opbollen Bolrijs 10-15 min
Opmaken Narijs 70-80 min Bakken Afstrijken met ei en afbakken
Sandwiches ± 8 min / 240 °C
Brioches van 250 g ± 20 min / 190°C
Zwitserse koffiekoeken ± 12 min / 225 °C
Rozijnenbrood/suikerbrood van 600 g ± 35 min / 190 °c
Geen reacties gevonden.