Callebaut Chocolade Callets / Chocoladedruppels Puur
Zo heten de Pajets/druppels van Callebaut: Callets.
Deze handige couverturedruppels bieden een ongekend gebruiksgemak.
Je smelt ze zeer eenvoudig zonder eerst een blok aan stukken te hoeven
hakken en je maakt er vervolgens de meest
uiteenlopende lekkernijen mee.
Deze Pure variant heeft een hoog gehalte aan cacaobestanddelen
waardoor je een echte pure chocoladesmaak zult ervaren.
Gebruik ze voor alle toepassingen waarvoor je pure chocolade
nodig hebt voor de beste smaak en het beste resultaat!
Callebaut
De chocolade producten van Callebaut worden
gekozen door professionele
banketbakkers, patissiers en chocolatiers over de hele wereld.
In het chocolade-hart van België worden al sinds meer dan een
eeuw de fijnste chocoladesoorten geproduceerd.
Chocolade in zijn puurste vorm (genaamd couverture),
daaruit bestaan Callebaut chocoladecallets voor 100%.
Door de unieke druppelvorm (callets) zijn ze eenvoudig en snel te smelten en bijvoorbeeld in de opgeloste couverture te strooien
voor optimale voorkristallisatie.
De chocoladecallets van Callebaut zijn er in diverse smaken
en zijn op vele fronten toepasbaar en zeer voordelig in gebruik.
Ingrediënten:
Cacaomassa, Suiker, Cacaoboter, Emulgator: sojalecithine,
Natuurlijk vanille aroma
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie: 546 kcal / 2.284 kJ
Vetten: 35,9g
waarvan verzadigde vetten: 22,5 g
Koolhydraten 46,2g
waarvan suikers 44 g
Eiwitten 5 g
Zout 0,015 g
Aanbevolen bewaaromstandigheden:
Bewaartemperatuur : 12 - 20 °C
De producten moeten bewaard worden in een schone, droge
(relatieve vochtigheid max.70 %), en reukvrije omgeving