Loader
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

BANKETBAKKERSROOM 500 GR

BANKETBAKKERSROOM 500 GR

Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met melk of melkalternatieven. Geeft een overheerlijke smaak dankzij het gebruik van melk. Mix voor het maken van patisseriepudding. Koude bereidi...

Gewicht   

0,500 KG

€ 4,80
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met melk of melkalternatieven. Geeft een overheerlijke smaak dankzij het gebruik van melk. Mix voor het maken van patisseriepudding. Koude bereiding, enkel melk  / melkalternatieven toevoegen. Deze pudding is bakvast en kan ingevroren worden.
  • Volle en romige smaak
  • Ziet er heel aantrekkelijk uit en heeft een natuurlijke, warm gele kleur
  • Mooie, homogene structuur
  • Superieure snijdbaarheid
  • Op en top gebruiksvriendelijk
  • Minder snelle verzuring en dus extra lang houdbaar
  • U hoeft de melk niet te koken
  • Snelle en eenvoudige bereiding
  • Bakstabiel: de crème behoudt zijn volume tijdens het bakken en kookt niet over
  • Diepvriesstabiel: de crème behoudt zijn oorspronkelijke smaak, structuur, uitzicht en versheid na het ontdooien
  • Geen verwatering
  • BASISRECEPT
  • Poeder voor koude bereiding van patisseriecrème op basis van melk. Voeg 300 gr. poeder toe aan 1 l. melk / melkalternatieven.
  • Meng op de hoogste snelheid gedurende 3 min. tot een homogene crème bekomen is.
  • Tips : - Voor optimale bakstabiliteit gebruik 300 gr. poeder en melk op kamertemperatuur ( +/- 15° )
  • Voor een luchtigere crème gebruik 250 gr poeder en melk uit koelkast.
Ingrediënten : suiker, gemodificeerd zetmeel, verstevigingsmiddel (dinatriumfosfaat, tetrancalatriumdifosfaat, calciumsulfaat), geleermiddel (natriumalgiraat), antiklontermiddel (calciumcarbonaat),
kleurstof (betacaroteen), aroma.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies