Met deze mix kan je zowel Brusselse wafels als flensjes maken.
Volg onderstaande instructies en ontdek hoe je in één handomdraai heerlijk krokante, warme wafels maakt.
Maak ze nog lekkerder door af te werken met poedersuiker, slagroom en vers fruit.
De Brusselse wafel heeft een zeer lichte structuur en is alom bekend dankzij zijn grote vierkante inkepingen.
Dankzij onze mix: enkel nog water toe te voegen.
Deze dunne pannenkoek is een ware lekkernij met een zoete of hartige vulling.
Dankzij onze mix, enkel nog eieren, melk en vanillesuiker toe te voegen.
OMSCHRIJVING
Met deze mix kan je zowel Brusselse wafels als flensjes maken.
Volg onderstaande instructies en ontdek hoe je in één handomdraai
heerlijk krokante, warme wafels maakt.
Maak ze nog lekkerder door af te werken met poedersuiker, slagroom en vers fruit.
WAFELS
BENODIGDHEDEN (12 WAFELS)
- 400g mix voor Brusselse wafels
- 600ml koud water
BEREIDING
- Doe de mix en het water in een kom en klop 5 minuten stevig op tot een glad beslag.
- Verdeel een portie van 80gr deeg over een voorverwarmd wafelijzer (diepe bakvorm).
- Bak de wafel ± 5 minuten op de hoogste stand.
- Warm opdienen en garneren naar keuze met bv. bloemsuiker of slagroom.
FLENSJES OF PANNENKOEKKEN
BENODIGDHEDEN
BEREIDING
- Doe alle ingrediënten in een kom en klop 5 minuten stevig op tot een glad deeg.
- Bak de flensjes in een ingevette koekenpan.
- Warm opdienen en garneren naar keuze met bv. bloemsuiker of slagroom.
INGREDIËNTEN
Tarwebloem, plantaardige vetten, mager melkpoeder, heel ei, zout,
vanille, emulgatoren: E471, E477, E472b, rijsmiddel: di fosfaat (E450a),
natriumcarbonaat (E500).
Kan sporen van noten en zaden bevatten.
BEWARING
Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten.