Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.
BAKHULPJES
Bezig met laden...
SCHOONMAAKBORSTEL VOOR RIJSMANDJES
Productinformatie
Brand New Cake Schoonmaakborstel t.b.v. Rijsmandjes
Het is belangrijk je rijsmandje niet schoon te maken met water, omdat er dan schimmel op je mandje kan ontstaan. Ga schimmelvorming tegen en gebruik de schoonmaakborstel van Brand New Cake om je rijsmandje schoon te maken.
Specificaties
- Afmeting: Ø 5,5 x 8 (h) cm
SILIKOMART CHOCOLADE SPATEL / THERMOMETER 32CM
Omschrijving
Silikomart chocolade spatel / thermometer
De Silikomart combinatie van een thermometer en een chocolade spatel is vervaardigd uit siliconenrubber en heeft een ingebouwde thermometer met een bereik van 0°C tot 160°C. De Silikomart thermometer / chocoladespatel is ideaal voor het smelten en tempereren van chocolade.
Specificaties:
Lengte: 32cm
Breedte: 7cm
Materiaal: siliconenrubber en roestvrijstaal (thermometer)
Wordt geleverd inclusief een (LR44) batterij.
Reiniging:
Wanneer de thermometer uit de spatel wordt gehaald dan kan de spatel in de vaatwasser of worden afgewassen in een warm sopje.
De thermometer kan tevens met een vochtige doek worden gereinigd.
SISTEMA BAKE IT DOOS VOOR TAART CAKE OF CUPCAKES CAKE BOX 8.8L
Meer informatie over dit product
Merk Sistema
Omschrijving
De Sistema® bake it™ cake box is voorzien van een dubbele basis zodat u 1 taart of 12 cupcakes kunt opbergen.
Met een eenvoudig draaghandvat voor het gemak van transport en de kenmerkende sistema® gemakkelijke sluitclips, was het transport van uw bakkerij nog nooit zo eenvoudig.
Dit product is veilig te gebruiken in de vaatwasser (maar dan op het bovenste rekje), de magnetron (zonder deksel) of de koelkast of vriezer.
Ftalaatvrij en bpa-vrij.
Inhoud: 8,8l
Materiaal polypropyleen, bpa & ftalatenvrije kunststof
Kleur wit
Inhoud 8.8 l
Lengte 350 mm
Breedte 342 mm
Hoogte 132 mm
Gewicht 725 g
Vaatwasbestendig ja
Magnetronbestendig ja
Diepvriesbestendig ja
SISTEMA KLIP IT + VIERKANTE VOORRAADDOOS MINTY TEAL 3.5L
- Perfect voor het bewaren/meenemen van voedsel.
- Voorzien van gemakkelijke clips.
- Stapelbaar.
- Magnetronbestendig (zonder deksel).
- Vaatwasbestendig (enkel bovenste lade).
Afmetingen
Lengte : 267 mm
Breedte : 259 mm
Hoogte : 78 mm
SPECULAASPLANK ZWARTE PIET 25 X 7 CM
Speculaasplank 25 X 7 cm zwarte piet
Maak zelf de mooiste oud Belgische speculaas poppen met een eigen traditionele speculaasplank. De plank bevat een reliëf van een zwarte piet figuur.
Een speculaasplank is een ouderwetse vorm voor koeken die vroeger door bakkers gebruikt werd. Tegenwoordig is deze ambachtelijkheid opgegaan in mechanisatie en is dit deel van de bakkers ambacht sterk veranderd. Met deze speculaasplank kan je nog zelf op ambachtelijke wijze prachtige speculaaspoppen maken
Hoe moet je de speculaasplank gebruiken ?
- Vet de plank in met keukenolie
- Na 2 uur de plank opnieuw invetten
- Bestuif vervolgens de plank lichtjes met wat bloem
- Haal het deeg na minimaal 1 uur ( liefst de hele nacht ) uit de koelkast
- Laat het deeg op kamertempratuur komen
- Druk vervolgens het deeg goed in de speculaasplank en snijd de restanten weg
- Draai vervolgens de plank om en tik zodat de koek op de bakplaat valt
- Bestrooi de plank eventueel opnieuw lichtjes met bloem en vul opnieuw
SPECULAASPLANK 3 FIGUREN (BOOT-MOLEN-HAAN)
speculaasplank 30 x 7 cm : 3 figuren ( molen - haan - zeilboot )
Speculaasplank Drie figuren
Maak zelf de mooiste oud Belgische speculaas poppen met een eigen traditionele speculaasplank. De plank bevat een reliëf van drie figuren.
Een speculaasplank is een ouderwetse vorm voor koeken die vroeger door bakkers gebruikt werd. Tegenwoordig is deze ambachtelijkheid opgegaan in mechanisatie en is dit deel van de bakkers ambacht sterk veranderd. Met deze speculaasplank kan je nog zelf op ambachtelijke wijze prachtige speculaaspoppen maken.
Hoe moet je de speculaasplank gebruiken ?
- Vet de plank in met keukenolie
- Na 2 uur de plank opnieuw invetten
- Bestuif vervolgens de plank lichtjes met wat bloem
- Haal het deeg na minimaal 1 uur ( liefst de hele nacht ) uit de koelkast
- Laat het deeg op kamertempratuur komen
- Druk vervolgens het deeg goed in de speculaasplank en snijd de restanten weg
- Draai vervolgens de plank om en tik zodat de koek op de bakplaat valt
- Bestrooi de plank eventueel opnieuw lichtjes met bloem en vul opnieuw
SPECULAASPLANK 3 FIGUREN (ZON-MAAN-STER)
Speculaasplank 30 x 7 cm : 3 figuren ( zon - maan - ster )
Speculaasplank Drie figuren
Maak zelf de mooiste oud Belgische speculaas poppen met een eigen traditionele speculaasplank. De plank bevat een reliëf van drie figuren.
Een speculaasplank is een ouderwetse vorm voor koeken die vroeger door bakkers gebruikt werd. Tegenwoordig is deze ambachtelijkheid opgegaan in mechanisatie en is dit deel van de bakkers ambacht sterk veranderd. Met deze speculaasplank kan je nog zelf op ambachtelijke wijze prachtige speculaaspoppen maken.
Hoe moet je de speculaasplank gebruiken ?
- Vet de plank in met keukenolie
- Na 2 uur de plank opnieuw invetten
- Bestuif vervolgens de plank lichtjes met wat bloem
- Haal het deeg na minimaal 1 uur ( liefst de hele nacht ) uit de koelkast
- Laat het deeg op kamertempratuur komen
- Druk vervolgens het deeg goed in de speculaasplank en snijd de restanten weg
- Draai vervolgens de plank om en tik zodat de koek op de bakplaat valt
- Bestrooi de plank eventueel opnieuw lichtjes met bloem en vul opnieuw
SPECULAASPLANK 30CM- 3 FIGUREN (FAMILIE) (3x) 9x8CM.
Speculaasplank (familie) (3x) 9x8cm.
Maak zelf heerlijke speculaasjes met deze ambachtelijke speculaasplank. Deze speculaasplank heeft een familie motief
Afmeting figuur: 9 x 8 cm
Afmeting totale plank: 30 x 9,5 cm
Hoe moet je de Speculaasplank gebruiken?
- Vet de plank in keukenolie
- Na 2 uur de plank opnieuw invetten
- Bestruif vervolgens de plank lichtjes met wat bloem
- Haal het deeg na minimaal 1 uur (liefst de hele nacht) uit de koelkast
- Laat het deeg op kamertempratuur komen
- Druk vervolgens het deeg goed in de speculaasplank en snijd de restanten weg
- Draai vervolgens de plank om en tik zodat de koek op de bakplaat valt
- Bestrooi de speculaas eventueel opnieuw lichtjes met bloem en vul opnieuw
SPECULAASPLANK KERST (KAARS-SNEEUWPOP-KERSTBOOM) (3X) 8X7CM.
Speculaasplank Kerst (Kaars/Sneeuwpop/Kerstboom) (3x) 8x7cm.
Maak zelf heerlijke speculaasjes met deze ambachtelijke speculaasplank. Deze speculaasplank heeft een Kerst motief en bestaat uit een sneeuwpop, kerstboom en een kaars.
Afmeting figuur: 8 x 7 cm
Afmeting totale plank: 30 x 7,5 cm
Hoe moet je de Speculaasplank gebruiken?
- Vet de plank in keukenolie
- Na 2 uur de plank opnieuw invetten
- Bestruif vervolgens de plank lichtjes met wat bloem
- Haal het deeg na minimaal 1 uur (liefst de hele nacht) uit de koelkast
- Laat het deeg op kamertempratuur komen
- Druk vervolgens het deeg goed in de speculaasplank en snijd de restanten weg
- Draai vervolgens de plank om en tik zodat de koek op de bakplaat valt
- Bestrooi de speculaas eventueel opnieuw lichtjes met bloem en vul opnieuw
SPECULAASPLANK KERST (RENDIER-KERSTMAN-SOK) (3X) 9X8CM.
Speculaasplank Kerst (Rendier/Kerstman/Sok) (3x) 9x8cm.
Maak zelf heerlijke speculaasjes met deze ambachtelijke speculaasplank. Deze speculaasplank heeft een Kerst motief en bestaat uit een kerstman, kerst sok en een rendier.
Afmeting figuur: 9 x 8 cm
Afmeting totale plank: 30 x 9,5 cm
Hoe moet je de Speculaasplank gebruiken?
- Vet de plank in keukenolie
- Na 2 uur de plank opnieuw invetten
- Bestruif vervolgens de plank lichtjes met wat bloem
- Haal het deeg na minimaal 1 uur (liefst de hele nacht) uit de koelkast
- Laat het deeg op kamertempratuur komen
- Druk vervolgens het deeg goed in de speculaasplank en snijd de restanten weg
- Draai vervolgens de plank om en tik zodat de koek op de bakplaat valt
- Bestrooi de speculaas eventueel opnieuw lichtjes met bloem en vul opnieuw
SPECULAASPLANK MEDIUM POP VROUW 20.5 X 5.5 CM
Speculaasplank Medium pop vrouw 20.5 X 5.5 cm
Maak zelf de mooiste oud Belgische speculaas poppen met een eigen traditionele speculaasplank. De plank bevat een reliëf van een vrouwelijk figuur.
Een speculaasplank is een ouderwetse vorm voor koeken die vroeger door bakkers gebruikt werd. Tegenwoordig is deze ambachtelijkheid opgegaan in mechanisatie en is dit deel van de bakkers ambacht sterk veranderd. Met deze speculaasplank kan je nog zelf op ambachtelijke wijze prachtige speculaaspoppen maken.
Afmeting figuur: 20,5 x 5,5 cm
Afmeting totale plank: 24,5 x 6,5 cm
Hoe moet je de speculaasplank gebruiken ?
- Vet de plank in met keukenolie
- Na 2 uur de plank opnieuw invetten
- Bestuif vervolgens de plank lichtjes met wat bloem
- Haal het deeg na minimaal 1 uur ( liefst de hele nacht ) uit de koelkast
- Laat het deeg op kamertempratuur komen
- Druk vervolgens het deeg goed in de speculaasplank en snijd de restanten weg
- Draai vervolgens de plank om en tik zodat de koek op de bakplaat valt
- Bestrooi de plank eventueel opnieuw lichtjes met bloem en vul opnieuw
SPECULAASPLANK SINTERKLAAS 22 X 8.5 CM
SPECULAASPLANK 22 x 8.5 cm sinterklaas
Maak zelf de mooiste oud Belgische speculaas poppen met een eigen traditionele speculaasplank. De plank bevat een reliëf van sinterklaas.
Een speculaasplank is een ouderwetse vorm voor koeken die vroeger door bakkers gebruikt werd. Tegenwoordig is deze ambachtelijkheid opgegaan in mechanisatie en is dit deel van de bakkers ambacht sterk veranderd. Met deze speculaasplank kan je nog zelf op ambachtelijke wijze prachtige speculaaspoppen maken.
Hoe moet je de speculaasplank gebruiken
- Vet de plank in met keukenolie
- Na 2 uur de plank opnieuw invetten
- Bestuif vervolgens de plank lichtjes met wat bloem
- Haal het deeg na minimaal 1 uur ( liefst de hele nacht ) uit de koelkast
- Laat het deeg op kamertempratuur komen
- Druk vervolgens het deeg goed in de speculaasplank en snijd de restanten weg
- Draai vervolgens de plank om en tik zodat de koek op de bakplaat valt
- Bestrooi de plank eventueel opnieuw lichtjes met bloem en vul opnieuw
SPECULOOS-DRAAD
Speculaasdraad
Met dit handige speculaasdraad verwijder je gemakkelijk het overtollige deeg van de speculaasplank. Wil je gaan werken met een speculaasplank dan mag dit speculaasdraad niet ontbreken.
Afmeting: 18(h) x 9(b) cm
STADTER PRALINE VORK SET, 3 STUKS
Roestvrij - roestvast staal - vaatwasmachinebestendig
Grootte: ca. 21.5 cm Inhoud: chocolade vork 2 tand,
pralines vork 3 tand , chocolate vork spiraal
STÄDTER BAKPAPIER - RECHTHOEKIG - 10 STUKS 42 X 23 CM
Papier - voor eenmalig gebruik
Afmeting: 42 x 23 cm
Kleur: Wit
*Hittebestendig tot 220°C.
*Direct contact met de verwarmingselementen van de oven vermijden.
Voedselveilige, antiaanbaklaag aan beide zijden. Bakvast tot 220 ºC.
STÄDTER BAKPAPIER - ROND - 10 STUKS Ø 37 CM
Ronde blanco's van perkamentpapier zijn een goed afgerond iets in elke bakkerij.
Papier - voor eenmalig gebruik
Afmeting: Ø 37 CM
Kleur: Wit
*Voor bakvormen met een doorsnee van 26 en 28 cm.
*Hittebestendig tot 220°C.
*Direct contact met de verwarmingselementen van de oven vermijden.
Voedselveilige, antiaanbaklaag aan beide zijden. Bakvast tot 220 ºC.
STÄDTER BAKRAND - RECHTHOEKIG - VERSTELBAAR
Verstelbaar
Lengte 25 tot 50 cm
Breedte 22 tot 41 cm
Hoogte 7 cm
Taartdromen komen hier uit! Onze bakranden en taartringen in professionele kwaliteit zijn perfect voor het bakken en vullen van de mooiste slagroom- en slagroomtaarten. Om te bakken, plaats de rand op een bakplaat, vul met het beslag en bak, vorm en laat afkoelen. Maak de bakrand schoon en leg deze terug om het deeg, vul dan de voorbereide vulling van de cake en strijk het glad. Eenmaal afgekoeld, verwijder de rand en de cake is klaar. Ook perfect voor taarten met meerdere lagen. Alle bodems blijven in vorm en de vulling lekt niet bij het inbrengen. Wij hebben bakranden in verschillende vormen, ook verstelbaar.
Onze bakframes zijn gemaakt van hoogwaardig, stabiel roestvrij staal. Ze zijn roestvrij, vaatwasmachinebestendig en bestand tegen bak- en fruitzuren.
STÄDTER BAKRAND - RECHTHOEKIG - VERSTELBAAR
Met de verstelbare bakrand bepaal je flexibel de grootte van je vierkante of rechthoekige gebakjes.
Verstelbaar
Lengte 24 tot 46 cm
Breedte 20 tot 38 cm
Hoogte 6 cm
Taartdromen komen hier uit! Onze bakranden en taartringen in professionele kwaliteit zijn perfect voor het bakken en vullen van de mooiste slagroom- en slagroomtaarten. Om te bakken, plaats de rand op een bakplaat, vul met het beslag en bak, vorm en laat afkoelen. Maak de rand van het baksel schoon, leg het terug om het deeg en vul de voorbereide vulling van de cake en strijk het glad. Eenmaal afgekoeld, verwijder de rand en de cake is klaar. Ook perfect voor taarten met meerdere lagen. Alle bodems blijven in vorm en de vulling lekt niet bij het inbrengen. Wij hebben bakranden in verschillende vormen, ook verstelbaar.
Onze bakframes zijn gemaakt van hoogwaardig, stabiel roestvrij staal. Ze zijn roestvrij, vaatwasmachinebestendig en bestand tegen bak- en fruitzuren.
STÄDTER BORSTEL - VOOR HET BAKKEN
Borstels gemaakt van fijn natuurlijk haar
Maat: 1.5 cm – 2.5 cm – 3.5 cm Kleur: Naturel
Zuiver varkenshaar, met houten handvat
STÄDTER CAKE POP STICKS 50 STUKS 10 CM
CAKE POP STICKS 50 STUKS
Dit product is verkrijgbaar in verschillende maten.
Taartlolly's bakken of cakepops maken
Perfect voor zelfgemaakte cakepops, of om muffinsnoepjes, browniesnoepjes, mini-donuts of koekjes op te zetten.
Gemaakt van stevig papier voor eenmalig gebruik.
- Materiaal papier
- Kleur wit
Voor de cake:
115 gr boter, op kamertemperatuur
175 gr zelfrijzende bloem
200 gr kristalsuiker
125 ml melk
1 citroen, de rasp
2 eieren
2 kl vanille extract
Voor de cakepops:
170 gr poedersuiker
2 kl melk
1 kl vanille extract
500 gr chocolade
lollystokjes
BEREIDEN:
Doe de boter in een kom en mix er de suiker beetje bij beetje door. Vvoeg dan één voor één de eieren toe.
Mix het mengsel goed door en voeg daarna beetje bij beetje de bloem toe.
Mix als laatste de melk, het vanille extract en de citroenrasp door het beslag.
Doe het beslag in een cakevorm en bak af in een voorverwarmde oven van 180°C voor +/- 45 minuten.
Haal de cake uit de oven en laat 2 minuten afkoelen. Haal de cake uit het blik en laat dan volledig afkoelen.
Meng de poedersuiker met de melk en het vanille extract.
Snijd de afgekoelde cake in stukken en verkruimel in een kom. Meng er het poedersuiker mengsel door.
Draai balletjes van het beslag. Ga door tot het beslag op is en laat de cakeballetjes een uur opstijven in de koelkast.
Smelt de chocolade au bain-marie of in de microgolfoven. Steek in elk balletje een satéprikker. Haal de cakepops door de chocolade en prik ze op een piepschuim blok om af te koelen.
Decoreer de cakepops met discobolletjes.