Loader
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

FILODEEG ( loempia vellen ) 21.5 X 21.5 CM

FILODEEG ( loempia vellen ) 21.5 X 21.5 CM

KOEL-/DIEPVRIESPRODUCTEN AF TE HALEN Koelproducten kunnen niet geleverd worden. Daarom dienen koelproducten steeds afgehaald te worden in de winkel. Raadpleeg ONZE OPENINGSUREN. Wat is FILODEEG F...

Gewicht   

0,000 KG

€ 4,30
Prijs per stuk

 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag


KOEL-/DIEPVRIESPRODUCTEN AF TE HALEN
Koelproducten kunnen niet geleverd worden. Daarom dienen koelproducten steeds afgehaald te worden in de winkel.
Raadpleeg ONZE OPENINGSUREN.

Wat is FILODEEG
Filodeeg zijn dunne, vellen kant-en-klaar, diepgevroren, gekocht kan worden.  maar redelijk stevige, wit-gelige, ondoorschijnende, vaak vierkante deegvellen gemaakt van tarwebloem met water, een beetje olie, zout. Soms ook met ei,  

Hoe te gebruiken?
In de verpakking, het liefst rustig een nachtje in de koelkast laten ontdooien, of anders in een uurtje bij kamertemperatuur. De vellen drogen snel uit, dus bedek ze tijdens het werken met plastic folie en/of een (niet te) vochtige doek. Leg het vel als ruitvorm voor je op tafel, punt omhoog dus. Leg wat vulling onder het denkbeeldige midden. Rol de onderste punt strak omhoog, vouw dan de zijkanten strak naar binnen en rol verder omhoog. Plak dicht met wat losgeklopt ei . Frituur ze in een paar minuten op 180°C goudbruin. Dat kan ook in een koekenpan in een laagje olie waarbij je de loempia’s halverwege keert. Loempiavellen zijn in principe al gaar, je kunt ze dus ook rauw als wrap eten als je wilt, eventueel eerst ingesmeerd met wat zoete bonen- of hoisinsaus.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies