Over ons

Valentijnsdag 2003, een datum die Christine De Bie nooit zal vergeten want het was precies op 14 februari van dat jaar dat zij als zelfstandige haar winkel in bakbenodigdheden opende. Christine, die zelf een gepassioneerd bakster is, kon vooraan op Bolk in Vosselaar een bestaande zaak overnemen.
Zij drukte meteen haar stempel op de zaak en nauwelijks een jaar later, in april 2004, was het assortiment al zodanig uitgebreid, dat een verhuis naar het huidige adres op Bolk 103 noodzakelijk was. Ofschoon de zaak haar intimiteit en gezelligheid heeft behouden, krijg je toch meteen bij het binnenkomen een bijna volledig overzicht over diverse bakproducten en het assortiment bloem dat je hier kan verkrijgen. Zo kan je als klant een keuze maken uit maar liefst 64 verschillende soorten bloem. Geen nood als je door het bos de bomen niet meer ziet, want Christine weet als geen ander welke specifieke eigenschappen elke soort heeft en zij deelt die kennis graag met al haar klanten.
Immers een tevreden klant is de beste publiciteit voor haar winkel. Vandaar ook dat de aangeboden hoeveelheden variëren vanaf 1 kg tot 10 kg en meer, al naar gelang ieders behoefte. Een aantal bloemsoorten staan reeds verpakt in de rekken maar het spreekt van zelf dat elke gewenste soort ook ter plekke voor jou wordt uitgeschept. Vermelden we nog dat trouwe klanten al snel worden beloond wanneer zij hun volle klantenkaart of de spaarkaart van de gezinsbond inwisselen. Wie met de wagen inkopen doet, kan bovendien parkeren op de voorbehouden parkeerstroken voor de ingangsdeur.

Kom eens keer langs in onze winkel en ontdek ons volledige aanbod
Wij zijn vrijdag terug open vanaf 09:00!

't Graantje'
Bolk 103, 2350 Vosselaar
014 61 86 88
christine@t-graantje.be