Nieuws & Acties

  • 12nov
  • 0

DE FILODEEG ( loempia vellen ) ZIJN TERUG IN ONS ASSORTIMENT

Wat is Filodeeg Filodeeg zijn dunne, vellen kant-en-klaar, diepgevroren, gekocht kan worden.  maar redelijk stevige, wit-gelige, ondoorschijnende, vaak vierkante deegvellen gemaakt van tarwebloem met water, een beetje olie, zout. Soms ook met ei,    Hoe te gebruiken? In de verpakking, het liefst rustig een nachtje in de koelkast laten ontdooien, of anders in een uurtje bij kamertemperatuur. De vellen drogen snel uit, dus bedek ze tijdens het werken met plastic folie en/of een (niet te) vochtige doek. Leg het vel als ruitvorm voor je op tafel, punt omhoog dus. Leg wat vulling onder het denkbeeldige midden. Rol de onderste punt strak omhoog, vouw dan de zijkanten strak naar binnen en rol verder omhoog. Plak dicht met wat losgeklopt ei . Frituur ze in een paar minuten op 180°C goudbruin. Dat kan ook in een koekenpan in een laagje olie waarbij je de loempia’s halverwege keert. Loempiavellen zijn in principe al gaar, je kunt ze dus ook rauw als wrap eten als je wilt, eventueel eerst ingesmeerd met wat zoete bonen- of hoisinsaus.
  • 02okt
  • 0

ROYALE

Het brood Royale is een  donkerbruin en compact meergranenbrood dat royaal voorzien is van 9 granen en zaden Door het behoud van hun natuurlijke samenstelling,zorgt dit broodje voor een gezonde,evenwichtige en lekkere basisvoedinghet brood ROYALE bestaat uit liefst 9 verschillende granen en zaden :mais; lijnzaad; rogge; soja; zonnebloempitten; gierst; haver; gerst; tarwe.

Kom eens langs in onze winkel en ontdek ons volledige aanbod
Wij zijn dinsdag terug open vanaf 09:00!

't Graantje'
Bolk 103, 2350 Vosselaar
014 61 86 88
christine@t-graantje.be